• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kimse kalmadı yalnız baslıkta :))
cuma ben gıdıcem ertanktken le randevum var ondan önce zehraylamodaya gıdıcem
vakkodan da bak dıyorlar uygun varmıs bakıcam.

bir tanıdıgımız gelinligini ve nişanlığını Ertan Kayıtken'den diktirdi. Kimbilir ne kadar para verdi.. uff diyorum. Çok pahalı bence.. Ve çok çok bir farkı yok gene. Etek uçlarına Kelebek gibi şeylerden yapmıstı kızın gelınlıgıne ben açıkcası pek begenmemıstım.. Ama yine de bak fikir edinirsin..

bir tanıdıgımız gelinligini ve nişanlığını Ertan Kayıtken'den diktirdi. Kimbilir ne kadar para verdi.. uff diyorum. Çok pahalı bence.. Ve çok çok bir farkı yok gene. Etek uçlarına Kelebek gibi şeylerden yapmıstı kızın gelınlıgıne ben açıkcası pek begenmemıstım.. Ama yine de bak fikir edinirsin..

pahalı da bır bakıcam 3 bınıgecerseyokalamam ya belkı 4 en cok ama fuzulipara ya bılmıyorum
bakıcam sonucta.

bu kk çok faydalı oldu bana evlilik sürecinde. pek çok şeyi buradan öğrendim ve istediğim şeyleri bulabiliyorum. walla süper:)
ko.taşın ürünleri kaliteli ama ikeadan mobilya tavsiye eden duymadım hiç tasarımları güzel ama kalitesi pek iyi değil diyorlar aklınızda olsun kızlar.
gelinlik demeyin artık bana ya uykularım kaçıyor resmen. sabahtan beridir bir sürü moıdel beğendim diye bilgisayarıma kaydediyorum ve hepsi birbirinden alakasız nasıl seçim yapacağım hiç bilmiyorum. şu gelinliğe karar verip aradan çıkarsam diğer hazırlıklarla uğraşacağım ama 10 gündür gelinlikten fırsat kalmıyor ya. ne olacak benim bu kararsızlığım böyle:(
nişanlım nisan başı evi bakmaya başlayalım diyor ama bence mayısta bakıp tutmak daha iyi boşuna kira vermem. 1,5 ayda evi gayet rahat kurabiliriz diye düşünüyorum.

canım benım aynı benım dusunduklerımı yazmıssın.. Bende çok arastırdım bilgisayrımın her yerınde gelınlık resmı oldu. hatta cep telefonum ekran görüntüsünü bile begendıgım gelınlıgı secmıstım. Bir süre oyle kullandım. Çünkü resmi hemencik gösteriyordum girdiğim geliinlikçilere.. :1:
bende çok kararsızdım ama ilk giydigim gelınlıge karar verdim.. :9:
Evide nisan gibi bakıcaz bizde. Mayısta iznimden 1 hafta kullanıcıcam. hallederiz die düşünüyorum

ohh mobilyalar yerleşmiş işin bitmiş senin:D cok hos esyaların sadece salondaki siyah halının kullanımı zor olur.benim arkadasım kullanıo ama berbat cok toz oluo.

valla bitti sayılır,evet toz olacağı doğru ama en güzel bu durdu bir kaç model denedik,en güzeli bu oldu:3:

bu topikten kimler geldi geçti herzaman sabit olan konuyu başlatan ben :D son zamanlarda bulaşan isilisil angella86 sssccc ve pelinns ara ara ugrayan gecikmeliyim veeee tabiki demirbaş pelin07 :D

aha bana demirbaş demiş :1: sayfayı okumadan hızlı hızlı geçiyodum bi an adımı gördüm :1:

evet canım aldım yani daaha dogrusu kiralıcam ama hallettim o işi ve pelinin dediğine geldim saten dantel yada tafta istiyodum gittim hertarafı ful tül aldım cokta begendım netten bakarak cok zaman kaybettıgımı düşünüyorum denemeden bilemıyo ınsan

tafta ve saten beğenenler hep tül aldılar.şimdi de bi taç mevzusu var.gelinlik hazır olduktan sonra da taç diyenlerin çoğunluğu kumaş çiçek tercih edecekler taç her gelinliğe gitmez çünkü

hoşgeldin canım. Hayırlısı olsun güle güle otur.. ben beğendim. ağır mobilyalar.. Özellikle oturma odasında ki halı çok sevimli puzzle gibi. :46: benimde 13'ünde başlıyor kavitasyonum .. Kilom normal ama sıkılaşmak iyi olur ;) pasif jimnastikle birleştirince iyi sonuç alırım diye dusunuorum.

Birde son 4 aydır deli gibi su içiyorum ya. Bir tane 1,5 lt şişem var. Sabah 8 'den öğlen 12:30 'a kadar btiyor. sonra bir dha dolduruorum mesai bitimine kadar( saat 5)2.sini de bitiriyorum. Akşamda evde içiyorum gene.. :76: Su'dan sarhoş olucam yakında..
:53:

teşekkür edeirm canım beğenmene sevindim,kavitayon umarım ii sonuç verir,bende kilolu değilim 51 kiloyum tek sorunum göbeğim:18: inşallah i sonuç alırız,paylaşım burdan sonuçları kaç seans aldın sen,birde gelinlik bol gelmese:8:

tafta ve saten beğenenler hep tül aldılar.şimdi de bi taç mevzusu var.gelinlik hazır olduktan sonra da taç diyenlerin çoğunluğu kumaş çiçek tercih edecekler taç her gelinliğe gitmez çünkü

denemeden olmuyor hakıkaten, ben tafra saten sevmıorum tul ıstıyorum da bakıcam bı bakalım.
tac da takıcam taslı duvagım kısa olcak kurugum az uzun

teşekkür edeirm canım beğenmene sevindim,kavitayon umarım ii sonuç verir,bende kilolu değilim 51 kiloyum tek sorunum göbeğim:18: inşallah i sonuç alırız,paylaşım burdan sonuçları kaç seans aldın sen,birde gelinlik bol gelmese:8:

İyi günlerde otur..10 seans aldım tatlım..sen kılolu falan degılsın canm yaa.Gayet iyi..
İnşallah bakalım memnun kalırız.. Daha gelınlıgım dikilmedi.. Birde arkası ipli oldugu için kilo versemde alsamda çok sorun olmayacak..Rahat olur yanı. Arkası düğmeli yada fermuarlı olsaydı o zaman kılo degısıklıklerı kötü olurdu..

evın mhtesem canım ıns benım ev de buna benzeyebılrı süper yenı esyalar guzel galıba yenı moda mı boyle ? agır hem guzel süper bayıldım

beğendin demek:8: daha eksikler var ,kırmızı odaya kitaplık ve stiker olacak ,tablolar gelecek perdeler gelecek,dahada güzel olacak inşallah,Allah herkese nasip etsin:31:

ben yagları kıloyla aldırıcam neredeyse oyle sinirlenıyorum :) ama yok rejım devam 57 yım 54 olsam süper ya da53 tamamdır.

İyi günlerde otur..10 seans aldım tatlım..sen kılolu falan degılsın canm yaa.Gayet iyi..
İnşallah bakalım memnun kalırız.. Daha gelınlıgım dikilmedi.. Birde arkası ipli oldugu için kilo versemde alsamda çok sorun olmayacak..Rahat olur yanı. Arkası düğmeli yada fermuarlı olsaydı o zaman kılo degısıklıklerı kötü olurdu..

ben de ıplı alıcam hem düşmesı zor olurmus ıplıde
fermuarlı dugmelının dusmesı kolaymıs
hem düğmelı eskı moda sanırım

denemeden olmuyor hakıkaten, ben tafra saten sevmıorum tul ıstıyorum da bakıcam bı bakalım.
tac da takıcam taslı duvagım kısa olcak kurugum az uzun

saten ve tafta gelinlik istemiyorum bende.taç ise gelinliğim uçuş uçuş vakko tül ve dantelden oluşuyor.taç üzerine çok ağır olur.tül ve dantelden oluşan yan toka yapar moda evi daha uyumlu olur.

angella gelinliğine nasıl iç çamasırı giyceksin benimde arkası ipli fakat arkası seffaflardan giysem parlarsa diyorum.giyme diolar ölede olmaz. sen nasıl düşündün?

Back