• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ya sen pelinden fikir alsana valla bende indirdim hatta pelinede gösterdım gıdıp denedım bambaşka bişyi aldım kafa karıştırmaaaa

pelinnnnnnnn yardım et bana lütfennnnn.
ben hem şık, hem asil, sade ama gösterişli, dantelli, boncuk işlemeli bir gelinlik istiyorum ama bunların hepsi bir arada olunca da çok rüküş oluyor öylede olmasın istiyorum.
beni anlıyorsunu değil mi:):):):):):):):):):)

pelinden iddialı açıklamalar. ben taç çok istiyorum ama:) kesin ilerkeyen günlerde bunlarda olacak:)[/QUOTE]

yavru taç istiyosan gelinliğinin çok idaalı olması gerek.ağır bi gelinlik olmalı ve göğüs kısmında mutlaka taş işlemeler olmalı ondan dolayı ama taçta taç diyosan sana kalmış

ya sen pelinden fikir alsana valla bende indirdim hatta pelinede gösterdım gıdıp denedım bambaşka bişyi aldım kafa karıştırmaaaa

ben hem şık, hem asil, sade ama gösterişli, dantelli, boncuk işlemeli bir gelinlik istiyorum ama bunların hepsi bir arada olunca da çok rüküş oluyor öylede olmasın istiyorum.

sssccc psikoya bağlamış kendını vah pelinim vah kaç kişiyle birden uğrasıyo hele ben msn den sürekli bişiyler soruyorum :D

pelinden iddialı açıklamalar. ben taç çok istiyorum ama:) kesin ilerkeyen günlerde bunlarda olacak:)

yavru taç istiyosan gelinliğinin çok idaalı olması gerek.ağır bi gelinlik olmalı ve göğüs kısmında mutlaka taş işlemeler olmalı ondan dolayı ama taçta taç diyosan sana kalmış

ya sen hani bana örnek yollıcaktın gönderde fikrim olsun insan evladı

pelinden iddialı açıklamalar. ben taç çok istiyorum ama:) kesin ilerkeyen günlerde bunlarda olacak:)

yavru taç istiyosan gelinliğinin çok idaalı olması gerek.ağır bi gelinlik olmalı ve göğüs kısmında mutlaka taş işlemeler olmalı ondan dolayı ama taçta taç diyosan sana kalmış[/QUOTE]

işte bu gelinlikle ilgili net olduğum tek şeyi buldun... gelinliğin üst kısmını hep dantel ve üzerine boncuk, taş işleme istiyorum:)

anladım ben seni klasik kafayı sıyırmış müşteri :1: ben sana örnek göstermek istemem sen bul beğendiklerini onlardan eleme yaparız.dantel ve boncuk rüküş olmaz sadece söyledğinde bi garip gelir kulağa çok tercih edilmez çünkü.göğüs kısmında minik boncuklar altı drape etek kısmının toplamalrında da göğüsteki boncuklar olur.ama boncuk olacaksa mutlaka kremrengi bi gelinlik seçmelisin beyaz ve kırık beyaz boncuk desenli bi gelinlikte don durur.

işte bu gelinlikle ilgili net olduğum tek şeyi buldun... gelinliğin üst kısmını hep dantel ve üzerine boncuk, taş işleme istiyorum:)[/QUOTE]

yaaaa fazla kafanı karıstırmasana kızzzıııım valla secemıceksın kafan corba olcak ahanda ben cok begendıgım gelınlık bi an içime sinmedi gibi geldi ve değiştirme kararı aldım ama sonra kararım degıstı yıne pelinin sayesınde ulan bi istanbulda olsa bu kız yakasını bırakmıcam da uzagız işte :D

işte bu gelinlikle ilgili net olduğum tek şeyi buldun... gelinliğin üst kısmını hep dantel ve üzerine boncuk, taş işleme istiyorum:)[/QUOTE]

kız çingennseniiii :)) bir ben yokum o gelinliğin üst kısmındaa :6: :9: :9:

yaaaa fazla kafanı karıstırmasana kızzzıııım valla secemıceksın kafan corba olcak ahanda ben cok begendıgım gelınlık bi an içime sinmedi gibi geldi ve değiştirme kararı aldım ama sonra kararım degıstı yıne pelinin sayesınde ulan bi istanbulda olsa bu kız yakasını bırakmıcam da uzagız işte :D[/QUOTE]

çok şükür Antalyadayım :1: şaka kız keşke orda olsam da zil zil mağazaları birlikte gezsek

pelinn ben senin uçak biletini gönderim sen bi istanbula gel olmaz mı:))) birlikta birkaç gelinlikçi yaparız birlikte.
şu an tam olarak ne istediğini bilmeyen sorunlu insan modundayım zaten. aklım öyle bir karışıkki biri gelip bir model gösterse çok güzel diyip diktirebilirim o kadar yani.
Eki Görüntüle 154731 $buuuuu.jpg

bunlar nasıl mesela

gögsünde sıyah degıl de beyaz seffaf taslar olursa yıne tactakabilriim ki :) hem tac hem yan toka olmaz işte taç takıca m topuz ve topuz ustu duvak

yan toka yana takılır diye bişi yok ki topuzun üstüne de koyabilirler.bak şimdi gelinliğin tüllerden,göğsünde şeffad taşlar.saçında ise metal taç çok kargaşa olcak.

Back