- Konu Sahibi Queen of the North
- #2.441
sen tül sec tül bacımboşver organzeyi falan
anacım tülden nefret ederim,hiç sevmem diyenlerin çoğunluğu tül aldı.bunlar böle istemem diyip adamı yanıltıyolar.ssscc sana demiom haa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen tül sec tül bacımboşver organzeyi falan
anacım tülden nefret ederim,hiç sevmem diyenlerin çoğunluğu tül aldı.bunlar böle istemem diyip adamı yanıltıyolar.ssscc sana demiom haa
Kızlar teşekkür ederim samimi yorumlarınız için. Normal şartlarda benim hiç tarzım olan bir gelinlik değil kabarık gelinlikleri seviyorum ama bu kadar parçalı bir etek hiç düşünmemiştim. Fakat bu aralar gelinlik bakmaktan kafayı yemek üzere olduğum için gördüğüm her şeyi beğenir hale geldim.
Zaten öğlen pelinle konuştuktan sonra netten model bakmamaya karar verdim. Cumartesi günü gelinlikçime gidene kadar da gelinlikle ilgili hiçbirşey yapmamaya karar verdim. Gideceğim hazır modelleri deneyeceğim ve onlar üzerinden değişiklik yaptıracağım.
Yapmam gereken bir sürü şey var onlara yoğunlaşacağım :)))
çok teşekkür ediyorum hepinize...
banamı taş attın kız sen aşk olsun yaaaa![]()
yok ya sana niye diyim.hani ısrarla konuşanlar oluyodu ya gelinlik modelleri kısmında onları diom sende![]()
![]()
hadi ordanneyse allahtan benim o işlerim fazla uzun sürmedi ....ya halı arıyom ben bulamadım hala millet gelinlik derdinde ben halı halı diye hey allahım yaaa
kız tül gelinliklere ıyyyy diyenler yokmu onları diyorum.seni kastedsem senin msjını alıntı yaparak mı yazarım crazy senisizin ev kendinizin olduğu için herşeyi aldın.biz kirada olacağımız için bişi alamıyoruz.bikaç hafta sonra anca gelinlik ve nikah başvurusu
sen gec kalmadınmı nikah için yer bulabılcekmısın ki
dış görünüse önem verme...elektrik süpürgesine bak içindeki tüm pisliğe rağmen hala çekici]
mersiiii yavrum faceye yazdım şimdi yorum yağıyo![]()
mersiiii yavrum faceye yazdım şimdi yorum yağıyo![]()
bende face de paylaştığımı yazayım dediydim:)
allahtan arkadaş listemde ekli değilsin heeeee![]()