• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
Kızlar teşekkür ederim samimi yorumlarınız için. Normal şartlarda benim hiç tarzım olan bir gelinlik değil kabarık gelinlikleri seviyorum ama bu kadar parçalı bir etek hiç düşünmemiştim. Fakat bu aralar gelinlik bakmaktan kafayı yemek üzere olduğum için gördüğüm her şeyi beğenir hale geldim.
Zaten öğlen pelinle konuştuktan sonra netten model bakmamaya karar verdim. Cumartesi günü gelinlikçime gidene kadar da gelinlikle ilgili hiçbirşey yapmamaya karar verdim. Gideceğim hazır modelleri deneyeceğim ve onlar üzerinden değişiklik yaptıracağım.
Yapmam gereken bir sürü şey var onlara yoğunlaşacağım :)))
çok teşekkür ediyorum hepinize...

Kızlar teşekkür ederim samimi yorumlarınız için. Normal şartlarda benim hiç tarzım olan bir gelinlik değil kabarık gelinlikleri seviyorum ama bu kadar parçalı bir etek hiç düşünmemiştim. Fakat bu aralar gelinlik bakmaktan kafayı yemek üzere olduğum için gördüğüm her şeyi beğenir hale geldim.
Zaten öğlen pelinle konuştuktan sonra netten model bakmamaya karar verdim. Cumartesi günü gelinlikçime gidene kadar da gelinlikle ilgili hiçbirşey yapmamaya karar verdim. Gideceğim hazır modelleri deneyeceğim ve onlar üzerinden değişiklik yaptıracağım.
Yapmam gereken bir sürü şey var onlara yoğunlaşacağım :)))
çok teşekkür ediyorum hepinize...

modellerle ilgilenme geçerken bişiye bakarsın ya aynen öle bak çünkü geçerken bakarsan birden bire bişi ışıltıycak gözüne ahanda burdayım beni al beni al diye :1:

hadi ordan :19::19::19: neyse allahtan benim o işlerim fazla uzun sürmedi ....ya halı arıyom ben bulamadım hala millet gelinlik derdinde ben halı halı diye hey allahım yaaa

kız tül gelinliklere ıyyyy diyenler yokmu onları diyorum.seni kastedsem senin msjını alıntı yaparak mı yazarım crazy seni :1: sizin ev kendinizin olduğu için herşeyi aldın.biz kirada olacağımız için bişi alamıyoruz.bikaç hafta sonra anca gelinlik ve nikah başvurusu

kız tül gelinliklere ıyyyy diyenler yokmu onları diyorum.seni kastedsem senin msjını alıntı yaparak mı yazarım crazy seni :1: sizin ev kendinizin olduğu için herşeyi aldın.biz kirada olacağımız için bişi alamıyoruz.bikaç hafta sonra anca gelinlik ve nikah başvurusu

sen gec kalmadınmı nikah için yer bulabılcekmısın ki

çok beğendiğim bir sözü paylaşayım bari

İlla birini seveceksen, dışını değil içini seveceksin. Gördüğünü herkes sever ama sen göremediklerini seveceksin. Sözde değil özde istiyorsan şayet; ten'e değil, can'a değeceksin.MEVLANA

40 yılın başı bi kar yağdı istanbula ne kadar büyük olay oldu yahuuu yerler bile tutmadı yok felaket yok karakış yok bilmem ne erzurumda yasayanlar ne yapsın hayret bişiy yaaa her kanalın haberı buuu

Back