• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
pelinn ben senin uçak biletini gönderim sen bi istanbula gel olmaz mı:))) birlikta birkaç gelinlikçi yaparız birlikte.
şu an tam olarak ne istediğini bilmeyen sorunlu insan modundayım zaten. aklım öyle bir karışıkki biri gelip bir model gösterse çok güzel diyip diktirebilirim o kadar yani.
Eki Görüntüle 154731 Eki Görüntüle 154732

bunlar nasıl mesela

cıkssss olmas.neden netten bakıyosun git gelinlikçileri gez bulursun mutlaka resimlerde çok yanıltma var.en dandik gelinliği bile süper görebiliyosun.benim uçak biletimi yollayana kadar sen gel bizde kal.burdan bakalım.

yan toka yana takılır diye bişi yok ki topuzun üstüne de koyabilirler.bak şimdi gelinliğin tüllerden,göğsünde şeffad taşlar.saçında ise metal taç çok kargaşa olcak.

yan t oka ıstemıyorum bu sekılde
tül ve dantel toplamalı gelınlık straplez
gögsunde tas basımda taç ? uzun da kuyruk orta uzunlukta duvak

yan t oka ıstemıyorum bu sekılde
tül ve dantel toplamalı gelınlık straplez
gögsunde tas basımda taç ? uzun da kuyruk orta uzunlukta duvak

başındaki tacın şekilleri göğsünde var ise olabilir.kuyruk çok uzun tercih etme üzerine basıyolar rahat oynayamazsın.duvak ise en ideal orta boy

cıkssss olmas.neden netten bakıyosun git gelinlikçileri gez bulursun mutlaka resimlerde çok yanıltma var.en dandik gelinliği bile süper görebiliyosun.benim uçak biletimi yollayana kadar sen gel bizde kal.burdan bakalım.
tamam ilk uçakla geleyim o zaman:) evet ilk iş olarak netten model bakmaya son veriyorum.
üzerime giydiğim gelinlikler içinde en çok bunu beğendim ama bunun da resimde modeli belli olmuyor hiç.
154757[/ATTACH]

etek kısmındaki katlar aslında 4 tane çiçekten oluşuyor.aralarında dantel ve tül var.
uzun bir kuyruğu duvağın etrafı dantel yine.

tamam ilk uçakla geleyim o zaman:) evet ilk iş olarak netten model bakmaya son veriyorum.
üzerime giydiğim gelinlikler içinde en çok bunu beğendim ama bunun da resimde modeli belli olmuyor hiç.
154757[/ATTACH]

etek kısmındaki katlar aslında 4 tane çiçekten oluşuyor.aralarında dantel ve tül var.

valla düdük kadar resim belli olmuyor ki.bu tül mü emin misin burdan tüy gibi görünüyo da

154757[/ATTACH]

çok hoş görünüyor canım.

pelinciğim model resimde hiiiiiç anlaşılmıyor manken ayakta bile olmadığı için eteği falan hiç belli değil. denediğim mağazada da resim çekmeyelim diye resmen etrafıma etten duvar ördüler model çalınırmış falan.
tüy değil bu. organze kumaş, tül ve dantelden oluşuyor.
prıvenuptianın modeli ama hiç bir yerde detaylı bir foto bulamadım malesef

pelinciğim model resimde hiiiiiç anlaşılmıyor manken ayakta bile olmadığı için eteği falan hiç belli değil. denediğim mağazada da resim çekmeyelim diye resmen etrafıma etten duvar ördüler model çalınırmış falan.
tüy değil bu. organze kumaş, tül ve dantelden oluşuyor.
prıvenuptianın modeli ama hiç bir yerde detaylı bir foto bulamadım malesef

gelinlikle ilgili açık konuşmamı ister misin ?

pelin durumum çok mu vahim...
:)

vahim demiyim ama gelinlik kötü canım yaa.kalbini kırmak için söylemedim.satın aldım deseydin o zaman iyi demek zorunda kalırdım ama almadığına göre değiştirebilirsin ama tercih senin yine de sen bilirsin.benim asla tercih etmeyeceğim bi model üzgünüm :50:

vahim demiyim ama gelinlik kötü canım yaa.kalbini kırmak için söylemedim.satın aldım deseydin o zaman iyi demek zorunda kalırdım ama almadığına göre değiştirebilirsin ama tercih senin yine de sen bilirsin.benim asla tercih etmeyeceğim bi model üzgünüm :50:

bu senin hayallerinin gelinliği olacak tabiki,kim ne derse boşş ,ama etek kısmını bende beğenmedim canım:31:

Back