• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
angella gelinliğine nasıl iç çamasırı giyceksin benimde arkası ipli fakat arkası seffaflardan giysem parlarsa diyorum.giyme diolar ölede olmaz. sen nasıl düşündün?

tatlım ben arkası açık istemiyorum. Nişanlımda pek istemedi zaten o yüzden birçoğu arkasına kapak yapıorlar. diğer türlü sırtı açık gözüküyor çünkü. Ben pek rahat edemem öyle ya:77:
Jartiyerli alcam haha :))

Son düzenleme:
angella gelinliğine nasıl iç çamasırı giyceksin benimde arkası ipli fakat arkası seffaflardan giysem parlarsa diyorum.giyme diolar ölede olmaz. sen nasıl düşündün?

benim gelinliğim straplez,iç çamaşır olarak sutyenlerin kenarında şeffaf kaymayı önleyici yerler oluyor askısızda taksanız düşmüyor,alacağınız yere sorun ,ben öyle aldım

saten ve tafta gelinlik istemiyorum bende.taç ise gelinliğim uçuş uçuş vakko tül ve dantelden oluşuyor.taç üzerine çok ağır olur.tül ve dantelden oluşan yan toka yapar moda evi daha uyumlu olur.

VAKKO TÜL NE canım vakkodan mı aldın yani ? kaça mal oldu nereden aldın ızmır degılsın demı ?
tukl ve dantel tülün ustune mı dantel desenlı dıyorsun

benim gelinliğim straplez,iç çamaşır olarak sutyenlerin kenarında şeffaf kaymayı önleyici yerler oluyor askısızda taksanız düşmüyor,alacağınız yere sorun ,ben öyle aldım
tamam canım dıkkat ederiz. gelınlıgımı dıkecek olan Nadide Hanım ile birlikte alıcaz zaten..Ben oncesınde de baktım böle korse gibi oluyor göğüs kısmı sanırım. Gelınlıgıde ıyıce sıkıyorlar. Nefes alamıcaz garik :1:

VAKKO TÜL NE canım vakkodan mı aldın yani ? kaça mal oldu nereden aldın ızmır degılsın demı ?
tukl ve dantel tülün ustune mı dantel desenlı dıyorsun

vakko tül tülün cinsi.diğerleri gibi sert ve haşır haşır değil ipeksi olur dokunduğunda yumuşacıktır ve çok şıktır diğer tüllere benzemez görüntü olarakta.ben antalyadanım.gelinliğin tamamı tül toplamanın altı dantel apliklerle süslü.

eğer gelinliğiniz straplezse,bistuyer önermiyorlar,normal sutyen aldırıyorlar,bende baştan bistuyer düşünüyordum ama aşlma dedi gelinlikçi,bu gelinliğe uygun değil dedi

ben de tafra ıstemıyorum tul ıstıyorum tamam öyle olsun benımkı de hem tul hem dantel resmı var canım ya var mı resmı
sırtı da acık olabılır kapalı da olabılır ıcıne anca sudyen gıyerım ya da gıymem

bu kk çok faydalı oldu bana evlilik sürecinde. pek çok şeyi buradan öğrendim ve istediğim şeyleri bulabiliyorum. walla süper:)
ko.taşın ürünleri kaliteli ama ikeadan mobilya tavsiye eden duymadım hiç tasarımları güzel ama kalitesi pek iyi değil diyorlar aklınızda olsun kızlar.
gelinlik demeyin artık bana ya uykularım kaçıyor resmen. sabahtan beridir bir sürü moıdel beğendim diye bilgisayarıma kaydediyorum ve hepsi birbirinden alakasız nasıl seçim yapacağım hiç bilmiyorum. şu gelinliğe karar verip aradan çıkarsam diğer hazırlıklarla uğraşacağım ama 10 gündür gelinlikten fırsat kalmıyor ya. ne olacak benim bu kararsızlığım böyle:(
nişanlım nisan başı evi bakmaya başlayalım diyor ama bence mayısta bakıp tutmak daha iyi boşuna kira vermem. 1,5 ayda evi gayet rahat kurabiliriz diye düşünüyorum.

ya sen pelinden fikir alsana valla bende indirdim hatta pelinede gösterdım gıdıp denedım bambaşka bişyi aldım kafa karıştırmaaaa

selam kızlar bende kavitasyon aldım,düğüne kadar dvm edicem ,benimde 15 inde başlıyor ayrıca buda evimden bölümler yorumlarınızı bekliyorum:)

eşyaların çok güzel allah güle güle kullanmayı nasip etsin

aha bana demirbaş demiş :1: sayfayı okumadan hızlı hızlı geçiyodum bi an adımı gördüm :1:

evet kızım yalanmı demirbaşısın bu topikin :D

tafta ve saten beğenenler hep tül aldılar.şimdi de bi taç mevzusu var.gelinlik hazır olduktan sonra da taç diyenlerin çoğunluğu kumaş çiçek tercih edecekler taç her gelinliğe gitmez çünkü

evet ben yine seni dinlicem pelincik image macker im ol sen benım yaaa

ben de tafra ıstemıyorum tul ıstıyorum tamam öyle olsun benımkı de hem tul hem dantel resmı var canım ya var mı resmı
sırtı da acık olabılır kapalı da olabılır ıcıne anca sudyen gıyerım ya da gıymem

resmi yok.askıdaki resmi var onu da radyolog gördü hiçbişi anlamadı.manken üzerinde ya da birinin üstünde olsa net anlaşılır ama askıda kat kat belli değil.15 gün sonra anlaşmaya gidince denerim o zaman resim çekerim kapora ödemediğimiz için resim çekemedik

pelin gelinliği öğrenmiş wallaha , gelinlik işini,
örnek resim gösterebilir misin pelincim tül ve toplama etekli dantelli etege ?

ben hem tul hem dantel ıstıyordum bna tafra cıkarıp durdular cunku nişanlım da guzel dedı neredeyse aldıracak dıye baska formulle r denıyorum :) yenı modacılar falan hihih :87:

resmi yok.askıdaki resmi var onu da radyolog gördü hiçbişi anlamadı.manken üzerinde ya da birinin üstünde olsa net anlaşılır ama askıda kat kat belli değil.15 gün sonra anlaşmaya gidince denerim o zaman resim çekerim kapora ödemediğimiz için resim çekemedik

15 gune ben de almıs olurum muhtemelen nette var mı benzerı cnm ? arkas ı nası pekı
sacına da toka mı yapıca k yan toka.

ya sen pelinden fikir alsana valla bende indirdim hatta pelinede gösterdım gıdıp denedım bambaşka bişyi aldım kafa karıştırmaaaa[

evet kızım yalanmı demirbaşısın bu topikin :D

evet ben yine seni dinlicem pelincik image macker im ol sen benım yaaa

yavrum sen zevkli kızsın imaj makera ihtiyacın yokki

canım benım aynı benım dusunduklerımı yazmıssın.. Bende çok arastırdım bilgisayrımın her yerınde gelınlık resmı oldu. hatta cep telefonum ekran görüntüsünü bile begendıgım gelınlıgı secmıstım. Bir süre oyle kullandım. Çünkü resmi hemencik gösteriyordum girdiğim geliinlikçilere.. :1:
bende çok kararsızdım ama ilk giydigim gelınlıge karar verdim.. :9:
Evide nisan gibi bakıcaz bizde. Mayısta iznimden 1 hafta kullanıcıcam. hallederiz die düşünüyorum
akşam nişantaşında privenuptia diye bir gelinlikçi var gidip beğendiğim modeli son kez orada giyip karar aşamasını hızlandıracağım:). bir yandan da kkda en eski zamanlardan günümüze gelinlik modellerine bakıyorum :):):)
tafta ve saten beğenenler hep tül aldılar.şimdi de bi taç mevzusu var.gelinlik hazır olduktan sonra da taç diyenlerin çoğunluğu kumaş çiçek tercih edecekler taç her gelinliğe gitmez çünkü
pelinden iddialı açıklamalar. ben taç çok istiyorum ama:) kesin ilerkeyen günlerde bunlarda olacak:)

ben hem tul hem dantel ıstıyordum bna tafra cıkarıp durdular cunku nişanlım da guzel dedı neredeyse aldıracak dıye baska formulle r denıyorum :) yenı modacılar falan hihih :87:

ben modanın tam ortasında göbeğindeyim de ondan canım kumaşından modelinden her haltı bilirim :1:

15 gune ben de almıs olurum muhtemelen nette var mı benzerı cnm ? arkas ı nası pekı
sacına da toka mı yapıca k yan toka.

gelinlikçimde varı bilmiyorum ama ben yaptırtıcam gelinliğin kumaşından muhteşem şirin duruyo tavsiye ederim ama illa taç diyosan sen bilirsin ama çok klasik

yavrum sen zevkli kızsın imaj makera ihtiyacın yokki

benim resim cektırseydı gösterırdım gercekten tafta ve satenden güsel duruyo muşşşşş

Back