2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 2.hamileliğim, ilk bebeğimde hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum bu 2.hamilelikte.. Aşırı mide bulantısı, yemek tiksintisi, kokulara aşırı hassasiyet, halsizlik ama en kötüsü aç açına gezip hiç birşey yemek istememek, ilk hamileliğimde ne midem bulandı ne aşerdim, 9 ay boyunca mutfakta yemek yaptım ve yedim ama bunda mutfağa giremiyorum bile 2 haftadır,, benim gibi olan varmı içinizde???
 

ayyyy Allah yardım etsin yaaa şükür benim o kadr değil yemeğimi neyin yapabiliyrum yemek yemeğe başlarken çok bunalıyo ama zorluyorum tıkıyorum agzıma sonra geçiyo
 
Bende metro ile gidip geliyorum kisin arabadan daha rahat oluyor canim. Yürüyerek zaten gidilmez 10 saatde ancak varirim herhalde:) Araba mecbur esimde oluyo onun isyeri daha uzak metro ile.
Bende dedigim gibi doguma yakin düsünüyorum.
 

Allah yardimcin olsun canim,. Bende ayni dogru düzgün yiyemiyorum. Cikartmiyorum ama cok bulaniyo gercekden:bbo:
 

başka şansın varsa tabi araba almaktan iyi ben dogumu burda yapmayıda düşünmüyorum burda kimsemiz yok dogum sonrasıda eşim banada bebegede bakamaz eşimin memleketine gitmeyi düşnüyorum ondanda araba lazım olucak yaa:hulya:
 

anliyorum canim ozaman baska tabi. Bu konuda sansliyim allahda ailem hep yakindalar.
 
Ben hic duymadim ama mrk ettim. Görüyorum bazi hamilelerde ama ilk dönemde nasil onu bilmyiorum. Birde su hamilelikde cikan beni delirten anlimdaki sivilceler icin bana bir öneride bulanabilirmisiniz?
 
Kizlar ya ev temizligini nasil yapiosunuz? benim köpegim var mecbur 2günde bir ev temizligini yapmam sart. ama zararli,düsüge sebep olur falan diyenler var. sizce bir tehlikesi varmidir? tabi agir kaldirmiyorum yani koltuk falan cekmiyorum.tek süpür sil isleri iste.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…