Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım mrb nasılsın 2 kılo fazla almıssın aman dıkkat et tatlım ben dıkkat etmedım 25 kılo aldım dogumda allahtan sımdı bısey kalmadı hepsı gıttı :))
canım en ıdeal 8 yada en fazla 10 kılo almakmıs :))
sıkma canını dıkkat etmek ekmek yememye calıs doktor benden ekmegı kesmıstı
Aman allahim bende 12-18 kg yaziyo ya cok degilmi akannehir
toplamdadır canım o ee bebikin kilosuz mu dogsun kız 3,5 kilo o olsa 1-1,5 kilo plesenta olsa eee rahimde büyüyo jkalınlaşıyo filan oda alıyo sende alıorsun tabi
kaydirigubbakcemile3 dogru dogru haklisin. ay bi anca büyüse su göbisler ya aklinialirimsmile
ayyy canımmmm inşallah inşallah ne çok istiyorum bu haberi duymayı bi bilsen hayırlısıyla bi görsem kalp atışları oldugunu sağlıklı oldugunu daha ne isterim ...Şeniz Kesin zırıl zırıl ağlarım benYakamoz Arkadasim insallah en kisa zamanda sende duyarsin . Hissettiklerimi anlatamam ancak yasayarak anlayabilirsin . Sev inc gozyaslari doktuk. En kisa zamanda senden de guzel haberler bekliyorum.
ay evet ya hemencik büyüsün bebişler delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 dogru dogru haklisin. ay bi anca büyüse su göbisler ya aklinialirimsmile
Vallah benim teyzemde ayni ikiz dogrudu 20-30kg civari almisti. Simdi 50kg :)
Bende öyle düsünüyorum kendim icin:) aslinda fazla yemiyorum suan. Yiyemiyorumda zaten ama yinede bendede hareketsizlik var. Isyerinde sürekli oturuyorum evde yatiyorum:) bi tek evden ise isden eve giderken yürüyorum:)
Esimde diyor sana bi araba alalim diye ama ben dedim kalsin simdi. Doguma yakin aliriz. Dogumdan sonra cok lazim olacak. esim genelde isde oldugu icin banada lazim araba