- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar hamilelikde oje kullanmak zararlimi?
canim benim sende allaha emanet ol öpüyorum :1hug:Tesekkur ederim arkadasim. Sen de kendine dikkat et. Halsizlik beni fena yapti. Basimi kaldiramiyorum
canim seninde gözünaydin allahim saglikli bir sekilde yavruna kavusmayi nasip etsin insselam bayanlar bugün doktor kontrolüm vardı bebiş çok sağlıklı kesede iyi görünüyor dedi kalp atışlarını görebildik sadece geç döllenme olduğundan bebek çok küçük duyamazsın henüs dedi olsun kıpırdıyordu hareketli görünüyor dedi çok heyecan verici bir duygu halen inanamıyorum. Ama malesefki çok iltihabım var henüz 3 aylık olmadığı içinde istediğim ilaçları yazamam dedi 2 fitil 1 antibiyotik verdi 3. ayımda değiştirecek .
canim o haftalarda bendede vardi sanki adet sancisi gibi hatta lekelenme bile olmustu korkma ins bisey olmaz allahin izniylekızlar karın ağrım geçmiyor sabahtan beri yatıyorum ama banamısın demedi
korkuyorum
yavas yavas günlere böylerek yapiyorum ben toz alicaksam yerleri silmiyorum , özellikle camasir ,ütü vs, varsa kolay yemek seciyorum kendime gibi. ..bencede köpegin varsa dikkat et canim esin yapsin onun bakimini olmazmi??Kizlar ya ev temizligini nasil yapiosunuz? benim köpegim var mecbur 2günde bir ev temizligini yapmam sart. ama zararli,düsüge sebep olur falan diyenler var. sizce bir tehlikesi varmidir? tabi agir kaldirmiyorum yani koltuk falan cekmiyorum.tek süpür sil isleri iste.
CANIM bende ikinciye hamileyim aynen bendede asiri diksinti var yiyeceklere karsi oglusimde hic anlamamistim bile hayirliisni olsun saglikla dogsunlarda insBenim 2.hamileliğim, ilk bebeğimde hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum bu 2.hamilelikte.. Aşırı mide bulantısı, yemek tiksintisi, kokulara aşırı hassasiyet, halsizlik ama en kötüsü aç açına gezip hiç birşey yemek istememek, ilk hamileliğimde ne midem bulandı ne aşerdim, 9 ay boyunca mutfakta yemek yaptım ve yedim ama bunda mutfağa giremiyorum bile 2 haftadır,, benim gibi olan varmı içinizde???
selam arkadaşlar sat 7 eylül :) artıkbende buradayım
gözünaydin canim insallah seninde bebisinin pit pitlari baslar allahin izniyle insbu arada kese göründü ama kalp atışını duyamadık 2 hafta sonra yine gidecegim :)
selam bayanlar bugün doktor kontrolüm vardı bebiş çok sağlıklı kesede iyi görünüyor dedi kalp atışlarını görebildik sadece geç döllenme olduğundan bebek çok küçük duyamazsın henüs dedi olsun kıpırdıyordu hareketli görünüyor dedi çok heyecan verici bir duygu halen inanamıyorum. Ama malesefki çok iltihabım var henüz 3 aylık olmadığı içinde istediğim ilaçları yazamam dedi 2 fitil 1 antibiyotik verdi 3. ayımda değiştirecek .
sat kaçtı canım senin bende 6.0 da gitcem görünürmü ki kalp atışları yada bebiş Şeniz ay inşallah çok sağlıklıdır bebeğim opuyorumnanaktan
benim sat 3 eylül canım keseyi 6.0 haftada görürsün ama kalp atışlarını değil sanırım. kalp atışları 7 den itibaren beni geç döllenme olduğu için sadece görebildik kıpırtıları ama duyamadık haftaya tekrar gideceğim. senin içinde hayırlısı olsun inşallah.
2011 haziran anneleri hosgeldiniz...
Kullanici adi | Yas | SAT | Dogum Tarihi | Hamile kaldığı kilo | Cinsiyet | Bebişin İsmi | Güncel Notlar............................................ BuRcU_82 | 28 | 25 Agustos | 1 Haziran | 65 ||
fdneng | 28 | 27 Agustos | 3 Haziran | 59 ||
nevra73 | 36 | 27 Agustos | 3 Haziran | 75 ||
buseyalin | 30 | 28 Agustos | 4 Haziran | 58 ||| pit pit atiyor kalbi :asigim: |
seydam | 28 | 28 Agustos | 4 Haziran | 58 || yagmurbuse | 27 | 28 Agustos | 4 Haziran | 67 ||
nurmeh | 27 | 29 Agustos | 5 Haziran | 55 ||
secemce | 32 | 31 Agustos | 7 Haziran | 56 ||
Royalist | 29 | 1 Eylul | 8 Haziran | 89 ||
harzemsah | 28 | 1 Eylul | 8 Haziran | 52 ||
dasilvadido | 26 | 1 Eylul | 8 Haziran | 62 ||
BebisKoM88 | 22 | 2 Eylul | 9 Haziran | 56 ||| Kese goruldu |
lawin | 27 | 3 Eylul | 10 Haziran | 52 ||
gnl_ | 28 | 3 Eylul | 10 Haziran | 69 ||
krishazel|31|4 Eylul|11 Haziran|62||
yasil_haktanemin|31|4 Eylul|11 Haziran|60||
babisim|19|5 Eylul|12 Haziran|56||
damlaaa|32|5 Eylul|12 Haziran|59.5||
hayalbaz|26|6 Eylul|13 Haziran|51||
nazli_06|27|7 Eylul|14 Haziran|66||
delimavi48|28|7 Eylul|14 Haziran|59|||Kese goruldu|
elagoz|25|11 Eylul|18 Haziran|50||
Hilmi_ve_Fatma|25|12 Eylul|19 Haziran|75|||Kese goruldu|
turuncu86|24|15 Eylul|22 Haziran|50||
aslihankar|28|15 Eylul|22 Haziran|57|||
minikeller|30|15 Eylul|22 Haziran|77|||
Yakamozzz33|25|16 Eylul|23 Haziran|56|||
Listede duzenlemeler icin ozelden Leyla01 -e mesaj atiniz...
meraba kızlar bende yeni hamile olduğunu öğrendim şuan 5 haftalık kısmet olursa haziran annesi olucam bende bulantı falan yok 6.haftada başlıyor galiba ben başlamasını istiyorum sigaradan tiksinmek için.Rabbim hepimizin bebeğini korusun bütün isteyenlerede versin amiiiinn..