Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veeee Nil hanımın ilk ağlaması duyulur.
İyiki doğdun güzel kızım :)
Annesinin kuzusu. Ömrün güzel olsun.
ömrün uzun sağlıklı hayırlı olsun güzel gözlüm mavişim.
iyi ki doğdun ailene hayırlı evlat olursun inşallah.
ne demekl ric ederiz..
wawwwwwwwwww ticker lar 2 lenmiş hayırlı olsun
hayırlı cumalar bu arada
Slm smlfzl ben Gülsüm hatırladın mı beni. Benim üyeliğimde sorun çıktı tekrar aktif etmeye çalıştım olmadı falan. Yeni üyelik aldım maalesef nasılsın görüşmeyeli kızın nasıl
sen nerelerdesin bide millete kızıyosun.önce doğuma gidenler sırasını bekledi şimdi de doğumgünü sıraları allah hep güzell şeyler yaşatsın:)
selam kızlar uzuuuunn zaman oldu özlemişim daha doğrusu özlettiniz minikmucizem 15 haziranda 1 yaşında olacak şimdi de doğumgünü telaşındayım geçen yıl doğum telaşı vardı ama bu zamana herşeyimiz hazırdı şimdi yetişememekten korkuyorum
hepiniz iyisinizdir umarım
hatırladım tabi arkadaşım nasıl unuturum ama artık neden gelmiyosun ? çok şükür biz iyiyiz kızmda iyi az kaldı doğum günümüze se nasılsın kuzucuk nasıl :)
selam kızlar uzuuuunn zaman oldu özlemişim daha doğrusu özlettiniz minikmucizem 15 haziranda 1 yaşında olacak şimdi de doğumgünü telaşındayım geçen yıl doğum telaşı vardı ama bu zamana herşeyimiz hazırdı şimdi yetişememekten korkuyorum
hepiniz iyisinizdir umarım