Ege doğumdan sonra regli düzenim acayip şaştı.
Normalmidir sence. hep gecikiyor. sende de varmı böyle birşey?
mesajı yazdım yolladım ama gitmedi galiba..
normalidr cnm. benimde öyle oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ege doğumdan sonra regli düzenim acayip şaştı.
Normalmidir sence. hep gecikiyor. sende de varmı böyle birşey?
çok güzel bi anı bizim için burası günlük niteliğinde.:)
işlerin yaz geliyor daha rahatlar biliyorum fuar zamanlarını:)
benim kızlar iyi sayılır atlatıyoruz hem diş hem grip mahvetti bizi mahvolduk:)
inş. Nil de çıkarırda biraz huzurlu olur..
normaldir cnm.
benimde 2-3 gün gecikiyor hatta ben daha yeni oldum:) yani 2.ayım baya bi gecikti..ama yinede dikkat et:))))))))
ben 6 aylıktan beri kulanıyorum dişlerini kaşımasına yardım ettiği için ömer çok seviyodu şimdide baya diş fırçalama olayını anlıyo bende bir tv programında duymuştum dişi olmasa bilebirce cim teşekkürler. Kızlar biraz daha iyi oldular. Face giremiyorum bilg. arızalı:)
bugun dişlerinin temizliği için okuduğum bi yazıda silikon parmak fırçadan bahsediyordu. bebek sitedinde 20 tl ye düşmüş. çok güzel bişey almayı düşündm. Artık yemeklerden sonra sararmaya başladı dişleri kızımın. hem bu parmak yanlışlıkla yutulsa bile bi sakıncası yokmuş.
ilgilenenler için ismi nenedent yada google silikon parmak fırçası yazarsanız çıkar. bilginize....
selam canımAylaaaaar sonra geldim nihayet.
Günaydın burada olmayan tüm annelere
Sevgiler...
ben kırkım bittiğinden beri adet görmeye başladımkesinlikle çok güzel anılarım var burada. ilk girdiğim günü dün gibi hatırlıyorum. 9 haftalık hamileydim. :)
hep gülümseyerek andığım zamanlar geçirdik. yeri geldi üzüldük, ağladık. herşeyiyle çok güzeldi.
ne iyi etmişimde gelmişim. yazmışım.
aaa yeni mi oldun. ben nil 6 aylıkken olmaya başladım.
dikkat ediyorum. gebelik şüphem yok ama gecikince insan tedirgin oluyor. hiç böyle yapmazdı.
süt hormonları etkiliyor herhelde.
bu arada sütüm belirgin şekilde azalıyor. nil rahatsızlığından dolayı emmeyi azalttı.
herhalde erken bırakacağız. doktor 2 yaşına kadar emzir diyor. bu gidişle biraz zor.
Ege kiloları verdin mi?
Anneler merhaba,
Siz bebişlerinizi büyüttünüz sıra bize geldi.Allah analı babalı büyütsün öncelikle evlatlarınızı.
Yaz başında doğum yapan tecrübeli anneler olarak söylemek istedikleriniz varmı merak ediyorum.Benim ikinci kızım ama zaman olarak biraz sıcak soğuk arası olacak.Tecrübelerinizi yazabilirmisiniz?
Anneler merhaba,
Siz bebişlerinizi büyüttünüz sıra bize geldi.Allah analı babalı büyütsün öncelikle evlatlarınızı.
Yaz başında doğum yapan tecrübeli anneler olarak söylemek istedikleriniz varmı merak ediyorum.Benim ikinci kızım ama zaman olarak biraz sıcak soğuk arası olacak.Tecrübelerinizi yazabilirmisiniz?
tulum bi kaç tane aldım yeterli olur o zaman.çok teşekkürlerrAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kıyafet olarak uzun kollu çok alma derim ben. ben az aldığım halde tulumlarını falan çok az giydi. banyodan sonra uzun kollu giydirdim ben sadece, yazı askılı alttan çıtçıtlı badilerle geçirdi benim oğlum.
2011 haziran ayı bulutlu kapalı geçti. aman aman sıcak olmadı. Benim evim serin olduğu için badi üstüne uzun kol tulum giydirdim ben. Uzun kollu 0-3 aylık 2-3 tane alsan yeter. Biz 2 aylıkken tatile gittik. orda askılı badilerle geçirdik. Size de hayırlı doğumlar dilerim.
ahahaha valla verdim:) 18 kilo vermiştim en son ama işe başlayınca oturmaktan biraz yayıldım. şöyle söylemek gerekirse eski kıyafetlerim oluyor:) sen????
selam canım
ben kırkım bittiğinden beri adet görmeye başladım
egeden önce ben yazayım 90 kiloyla hamielik btti şu anda 70 kiloyum hiç diyet yapmadım kasım ayından beri haftada 2-3 gün koşu bandında yürümeye çalışıyorum
süt için ısırgan rezene gibi çaylar içiyorum ona bağlıyorum ben kilo vermemi bu arada selam hayırlı haftalar sohbet görünce selamsız daldım kusura bakmayın
maşalllah sana ege, diyet yapmadan nasıl verdin o kadar kiloyu.
ben doğum kilolarımı vermiştim işe başlamadan.
işte oturmaktan 5 kilo almıştım geri.
baktım böyle olmayacak diyetisyene gittim. yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum. 12 kg verdim.
şimdi 14 kilo kadar daha vermeyi hedefliyorum. bakalım nasıl olacak.
ee senide yabana atmamak lazım. süper vermişsin. diyetle verebildiysen devam et canm.
seninde azmine bayılıyorum ben..
maşalllah sana ege, diyet yapmadan nasıl verdin o kadar kiloyu.
ben doğum kilolarımı vermiştim işe başlamadan.
işte oturmaktan 5 kilo almıştım geri.
baktım böyle olmayacak diyetisyene gittim. yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum. 12 kg verdim.
şimdi 14 kilo kadar daha vermeyi hedefliyorum. bakalım nasıl olacak.