- 17 Haziran 2010
- 2.415
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemiyo yavru yaa çok bağırıyor yoksa veriyorum biz ne yersek, deniyorum yani
sizi gidi nostarjikalar siziiii :))))
gunaydinnnne arkadaslarrrrr gununuz guzel gecsin :))))
ya benim yazdigim ilk yazilar kayippp ((
Hişttttttttt napıyosunuzzz lennn ben geldimmmmm.. Benim kız çıldırdı.. sürekli bağırıp çığırıyor fenalık geçiricem.. aklım onda işteyken de..
Bi saat belirleyelim o saatlerde girelim buraya :)
Selam kizlar sizleri burda gormek sasirtti beni, ne zamandir yoktunuz.özlemisim. Gecmis gunleri hatirladim, gece n sene hepimiz hamileydik
Buu arada zinkerbel tam iki hamilelik donemi gecirmis gibi, 81 hafta yaziyoya. Biz dogurdugumuzda hamile kalanlar da dogurmustur demek ki
Selam kizlar sizleri burda gormek sasirtti beni, ne zamandir yoktunuz.özlemisim. Gecmis gunleri hatirladim, gece n sene hepimiz hamileydik
Akşam gelelim ya siz sabah geliyosunuz bende sabah gelemiyorum ama nasıl yapalım ayarlayalım ..
akşam kızım 9,30 da uyur genelde aksilik olmazsa. ama gece çok kalkıyor çok nadirdir deliksiz uyuduğum zaman. Artık dayanamayıp gece istemsiz yanıma alıyorum ve hiç uyanmadan uyuyor((
acaba bu kız bana mı alıştı ya. offff ne zaman büyüycek bunlar. sağlıklı olsunda yinede uykusuz kalmaya razıyım ne yapalım
canım benmki ağlama krizlerine giriyor aylardırda böyle atık gece olunca bunalıma giriyorum düşünsene susmadan ağlıyor ..aa canım ayrı odada mı yatırıyosun yazık yavrum korkuyordur ondan ağlıyodur annesinin kokusunu duyup güvende olduğunu anlayıncada mışıl mışıl uyuyo melek ..ben yanmda yatırıyorum uzmanlar ilk 2 yıl anne kokusunu duyarak büyümeleri lazım diyo güven duygusunun yerleşmesi için ki bunu bilmesem bile yanıma alırdım yine kıyamam
günaydıııınnn bende geldiimm ne zamandır doğru düzgün giremedim kayınvalidemler vardı hoş gerçi haftaya geri gelicekler çünküm kızçeme diş buğdayı yapıcaz sizler yaptınız mı arkadaşlar yaptıysanız neler hazırladınız anlatırsanız sevinirim