- 22 Mart 2011
- 1.307
- 73
offf içimi yedi şu işler. öpüyorum sizi. sonra görüşürüz.
bnm sıpa uyudu kızlar... tırnaklarını kesip işimi yapayım biraz... görüşürüz yine
tamam hanımlar bende bıraz ders calısayım opt sızıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf içimi yedi şu işler. öpüyorum sizi. sonra görüşürüz.
bnm sıpa uyudu kızlar... tırnaklarını kesip işimi yapayım biraz... görüşürüz yine
selam fatma. nasılsın?? görümcen gidiyormuş gözünaydın:))
slm kizlarr nassilsiniz biz iyiyiz bugün doktora gittim oglumun kontrolü vardi hersey cok iyi allaha bin sükür ordan emekleme kursuna gittim haftada 1 gün bebek masaji filan yapiyorz iyi oluuyo baya ayni ay dogan bebekler geliyo biri agladimi hepsi bir agliyo bide görüyosun kilo alisi nasil diger bebeklerle aynimi filan haftayada spora basliyom dogum yapan kadinlara özel simdi karnimiz ayni puding gibi ya insallah oraya gidince sertlescek sizde ne var ne yok
fatmacım nasılsın? işe başladın diy mi?
slm kizlarr nassilsiniz biz iyiyiz bugün doktora gittim oglumun kontrolü vardi hersey cok iyi allaha bin sükür ordan emekleme kursuna gittim haftada 1 gün bebek masaji filan yapiyorz iyi oluuyo baya ayni ay dogan bebekler geliyo biri agladimi hepsi bir agliyo bide görüyosun kilo alisi nasil diger bebeklerle aynimi filan haftayada spora basliyom dogum yapan kadinlara özel simdi karnimiz ayni puding gibi ya insallah oraya gidince sertlescek sizde ne var ne yok
maşallah bebişine cnm,, emekleme kursunu yeni duyuyorum? spora bende başlamak istiyorum ama doktorumada soramadım bir türlü,,
maşallah bebeğine :) nerde oturuyosun arkadaşım merak ettim, bebek kursu ilgimi çekti de :)
ben almanyada oturuyom canim haftada 1 gün gidiyosun masaj yapiyosun soonra nesneleri elletiyosun sert yumusak onlari anliyo sonra bi minder var oraya yatiriyosun diger bütün bebeklerde karsisinda karin üstü yatiyo sonra benim ki o minderden asagi dogru dönüyo öle iste emeklemeye alistiriyolar
herkese slm kızlar burası gibi yok walla