- 2 Mart 2011
- 1.822
- 6
maşşallah subhanallah çok güzel büyümüş mervecim Allah sze bağışlasn...
amin canım sağol burak beycim nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşşallah subhanallah çok güzel büyümüş mervecim Allah sze bağışlasn...
amin canım sağol burak beycim nasıl
yok at ıstırem altın ıstıremm bıdeee ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne solesem dermısım uıyuz karı gelecem tabıı sımdık esım gelıo anca 1 ay sonra
benim kız da iyi gündüz uyku sorunumuz var biraz uyumuyo.onun dışında çok şükür iyiyiz. eşin face işine bişey demiyosa bence al.sadece bizim grup için diil. kendi arkadaşlarında ilgili paylaşımlarında olur.çalışıyomuydun sen??
ben burayı çoooooooooooook özledim yaa 2012 Haziran annleri topiği de açılmış çok duygulandmm çoookkkkkkkkkkkk:84::84::84::84:
merveeeee aynı anda yazmışız cnm geri burayamı dönsek acaba, bende bi agrip oldum 2012 annelerine
arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.sorun bendemi yoksa hepimiz aynımıyız hiçbir iş yapamıyorum miniğim dünyama girdiğinden beri. gece ayaktayız gündüzde ara ara uyuyor onla beraber uyumaya çalışıyorum ayakta duramıyorum yoksa malum sabaha kadar uyanığız. çalışan anneler napıoyor çok merak ediyorum..yemek bile yapamıyorum bazen..eşleriniz yardımcı oluyormu kızlar????
arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.sorun bendemi yoksa hepimiz aynımıyız hiçbir iş yapamıyorum miniğim dünyama girdiğinden beri. gece ayaktayız gündüzde ara ara uyuyor onla beraber uyumaya çalışıyorum ayakta duramıyorum yoksa malum sabaha kadar uyanığız. çalışan anneler napıoyor çok merak ediyorum..yemek bile yapamıyorum bazen..eşleriniz yardımcı oluyormu kızlar????
slm kizlarrrr nasilsiniz bebisler nasil benim ki allaha cok sükür cok iyi hep uyku sorunu konusmussunuz benimki aksam 8 de emip uyuyo vee sabah 5e kadar sonra emip hemen uyuyo 9 a kadar tüü tüü masallahhh
süper valla, maşallah de, söyleme her yerde ben de görürüm inşallah o günleri:))
güle güle sağlıkla büyüsün inş....kuzucuğum bugün tam 3 aylık çizelgede görünce tuhaf oldum. önceki çizelgede 20leri görecek miyim derdi, nerden nereye...
slm kizlarrrr nasilsiniz bebisler nasil benim ki allaha cok sükür cok iyi hep uyku sorunu konusmussunuz benimki aksam 8 de emip uyuyo vee sabah 5e kadar sonra emip hemen uyuyo 9 a kadar tüü tüü masallahhh
uyuyor da sık sık uyanıyor. neyse buna da şükür emip uyuyor genelde:)) çizelge lilypie diye bir site var ordan yapılıyor.insallah canim hic mi uyumuyo geceleri bide bisey sorcam cizelge nasil yapiliyo
güle güle sağlıkla büyüsün inş....
3.ayın içinde canım.nezaman düzelir peki uykusu?