Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burayı çoooooooooooook özledim yaa 2012 Haziran annleri topiği de açılmış çok duygulandmm çoookkkkkkkkkkkk:84::84::84::84:
merveeeee aynı anda yazmışız cnm geri burayamı dönsek acaba, bende bi agrip oldum 2012 annelerine
eski günler aklıma geldi ebruuuu çok kötüyüm suan yemin ederim
ben artık buraya da gelicem ebru gelelim canım ya (bende duygulandım canım bi acayip oldum çok sevdiğim birini uzun zamandır görmüyormuşum gibi bi hissim var, acayip
bende gelicem artık, kızlarada söyliyelim burayada gelsinler ya
uzun zaman sonra birileri girmiş nerdesiniz deli karılar iyice boşladınız burayı hee
sorma merveeeeeeeeeeeeeeeeee
küstük size işte hıh
küsmeynnn ( nasıl gidiyor canm nesli hnm nasıl?
ist. aksamları serin oluyor gece güzel gidiyor böyle,burağı uyuturken zorlanıyorum merve bnde, uyku düzeninz nasıl?iyi gidiyo canım nesli hanımda şuan kucağımda emiyo sıcaklarla aramız pek iyi değil ama kızımın saçları dökülmedi aksine uzadı ensesinden çok rahatsız oluyo yaa
ist. aksamları serin oluyor gece güzel gidiyor böyle,burağı uyuturken zorlanıyorum merve bnde, uyku düzeninz nasıl?
antalyada geceleri biraz esiyo ama yinede sıcak
sorma canım bende aynı dertten muzdaribim uykumuz çok düzensiz bide benim kızım çok edepsiz görmen lazım accayip kilo verdim yaa kök söktürüyo bana
zormuş bebek bakmak ben bugun yemek yemediğimi şimdi hatırladm meyveyle geçiştirmişim vakt yok anacm yarm saat uyudu fiek hızıyla evi temizledm biraz