evet göremiyorum esrayı hiç, benimde bi kaç gün sonra bakıcı başlıycak bi tane bulduk ama genç kız istemedim ben eşim nöbetten gelecek ben evde olmıycam bi kızla hayatta yalnız bırakamam onu sonuna kadar güvensemde evde bi bayanla yalnız oldugunu düşünmek bile delirtir beni ...yarın çevreye soruşturacam bakalım benim düzenime göre devam ettirmesi için bi kaç gün önce başlaması lazım 5 eylülde okula başlıycam çünkü ben ...bugün aşımızı vurulduk 63 cm 6.100 olmuş kızım
[/QUOTE
ayy zaten bakıcının stresine girmişsin bide genç kız aman aman ..o konuda bende çok katıyım asla eşimle bi kadın aynı ortamda kalsın istemem dedğin gibi çok güvenmeme rağmen ..ya çok zor Allah yardımcın olsun nasıl bırakıcaksın düşüncesi bile zor
ayy maşallah canım geyet iyi senin kızda mama veriyodun dimi canım sen ?
benimkide sabah saaterinde pek keyifli oluyor ağzını sonuna kadar açıp agu mugu bişyler söyleyip çığlıklar atıyo o ses ondanmı çıkıyo inanamazsın
bazen öyle bağırıyo ki kız sus diyorum gülüyo anlıyo gibi
onunla konuşuncada hemen gülmeye başlıyo sonra gözüme bakıyo tekrar konuşayım diye bişy söyliyim hemen yine gııııı gıııı bişyler söyleyip gülüyor acayip komik bi bebek benimki