- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
İremde neredeyse hiç ağlamıyor çok uykusu varsa acıktıysa bi iki ağlayıp susuyor onun dışında ağlaması yok Allahtan bugün buldum bi tane yaşı 18 küçük geldi bana ama bakabilirim diyor daha öncede 6 aylık bebege bakmış konuştuk bugün yarın netleşecek anlaşırsak bi kaç güne başlıycak ev işlerinede yardımcı olacak iyi bakacakmı emin değilim ya çocuk acıktıgında hemen sütünü vermesi lazım ağlatmaması lazım altı kirlenir kirlenmez değiştirmesi lazım bunları anında yapacakmı ki hiç güvenemiyorum vallahi inşallah iyi bakarda zırt pırt bakıcı değiştirmek zorunda kalmam biraz büyüyünce çocugunda düzeni bozulur alışamaz hemen herkese yazarım haberleri size sabah 7 akşam 5 anlaştım ben erken gelecem öğleden sonra ama ben yemek yaparken yanında duran birisi olur hiç olmazsa yoksa hiçbişy yapamıyorum bebiş uyanıkkenben de iyiyim canım. eşyaları yerleştirip izmir'e gittim ben de, 10 gün önce geldim. alışmaya çalışıyoruz işte, ablam çok yakın allahtan. yaman çok ağlayan bir bebek değil ama parmağında oynatıyor bizi, fena kucakçı:)) tayin çıkınca bizim planlar planlar da değişti. 1 yıl ücretsiz izin düşünüyordum ama maddi olarak çok zor. idare edebilirsek 3-4 ay alabileceğim izin. o sürede benim de bakıcı bulmam lazım. sen de iyi birini bulursun inşallah... bakalım nasıl bırakacağız kuzuları(
büyüdükçe daha tatlı oluyolar yabenimkide öle canım konuşmak için emziği atıyo ağzından
selam kizlar uzun zmndir yazamadim iki cocukla wakit bulmak zor.. oglum 4gun sonra 3aylik oluyor zmn cabuk geciyo bizdede agucuklar kahkahalar basladi ginduzleri hic uyumuyor desem yeridir.. gece iki kez faln uyaniyo iyi sukurler olsun. dun drdaydik ulas bey 7.300gr we 63cm olmus zirwedeymisiz olcumlerde.
kizimda dun 18aylik oldu cok yaramz bebegi kose bucak kaciriyoruz bn emzirirken wuruyor isiriyor flan her an tetikteyz bi zarar werecek die.ewdeyim surekli kostrmacayla geciyor gunler. simdi dag gibi bir utuye baslayacagim.. hepinizi opuyorum hoscakalin
maşallah bebişine uzun zamandır yoktun sende iki bebekle zor oluyodur tabi arada girde çene çalalım acık