alıntı yapmadan yazın teyzelerı sılecem hemen ve ne olur masallah dıyın sonra acısını ben cekıyorum
oy maşallah fıstıga büyümüş kumsalım kırkbirkere maşallah annesi iyi bakmış tombiş görünüyor ben fotografını eklemeye korkuyorum çok çabuk nazar değiyor bizimkine
ay evet ya herşeyini aldım odasını yaptım daha odasında yatmadı bizimkibi hafta sonra bakıcı başlıycak odasına alıcam o zaman ama gece yine yanımda olacak bi kaç ay sonra geceleride odasında yatırırım zor olacak ama ayırmak lazım
merhaba geçen günlerin hamiş melekleri;
şimdi bebişlerinizi kucağınıza aldıınz maşallah
.darısı bana inşallah.bende Allah nasip kısmet ederse 2012 mart annesi olacağım inşallah
bir sorum var sizlere genel anestezi ile sezeryanla doğum yapan arkadaşlara ;
operasyondan çıkınca ayıldıktan sonra karnınızı doktor bastırarak kötü kanların akmasını sağladımı bunu merak ediyorum.bu yöntem yapılmazsa zaralarını da yapılırsa faydalarını da merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim.sevgiler
canım tüm sezeryanlara yapılıyor sanırım o,benim spinal oldu banada yapıldı çok acıyo diye anlatmışlardı ama acımıyo o kadar bana rahmin yukarda hala aşağı inmesi lazım dedi hemşire ondan bastırdı göbek deliğinin oldugu yerden aşğıya doğru bastırıyor hem kanın çıkmasını sağlıyor hemde rahim yerineoturuyor seni dinlemez yaparlar zaten yapılmamasını düşünme hiç
şaka bi yana olması gerekeni yapsınlar canım sağlığın için doğru olan o zaten