- 15 Ekim 2010
- 4.960
- 0
- 36
selda canım bu da benim erkeğim maşallah diyin lütfen:)))
masallah subhanallah koca erkek olmus bu yaaa :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selda canım bu da benim erkeğim maşallah diyin lütfen:)))
masallah subhanallah koca erkek olmus bu yaaa :))))
ben uyumak ıstıyorum dedıkce bıseler olyo sımdıde dusa kabıncıler gelecekmıs sonrada dogal gazcılar
cok uykum var ama uyuyamıcam
bugün oğlum uyudu ama beni uyku tutmadı ne sinir bişey yaa deli oldum sağdan sola dönerken ne büyük biir fırsatı kaçırdımm işe geldim şimdi hiçbişeye kafam basmıyooo
neyseki bugun cuma hsonu uyursun
umut ediyorum valla işe bakamıyorumbile oğlumda uyuyomuş ne güzel şimdi senin nasıl geçti gece nöbetin anıl uyudu mu
canim benim masallah dogdugundan beri cok duzenli anlatmiyim nazar degmesin :) beni hic uzmedi desem canim kuzum
çatlak karı sensin delü karı, hem ben senin için burakla ikimizin resimini koymuştum buraya ama bakmamışsın hıh .. ayrıca buraya geldiğinde bana msj at çağrı ne biliyim at bişiler gelirim eğer müsaitsem bacım canım dünürüm benm kızıma iyi bak
kızım face'de ne nöbetçiler ne rekor kıranlar var ohoooohhh hepınız uyuyun anacım bız saat 05.00 de kalktık catlayın rekor bızımmmmm uyumak istıyorum
anam maşallah kız bu saç ne anammm maşallah sübhanallah Allah nazarlardan saklasın..selda canım bu da benim erkeğim maşallah diyin lütfen:)))
evet baslicam canim
su bile vermedim daha anila tek anne sutu
bakalim insallah ise baslayinca sorun yasamam bakalim..
Eki Görüntüle 239243 Eki Görüntüle 239243
aman maşallah maşallah dilini ısır benimki gece uyanıp bide olabildiğince kuvvetiyle yaygarayı koparıyor aşağı kattaki komşu oğlumun tüm notalarını taklit edebiliyo:)))
merve benide alın afce e yahuu ya yalvardım resmen istemiyosanız söleyin bak:)) sema mert istek gönderdim amaaaa
hadi yaaaaaaaaaa :))))))))
siz agladikcami emziriyorsunuz kac saatte bir mesela
ben her ağladığında veriyorum sakinkende veriyorum geceden itibaren 2 saate bir gibi amam akşam üstü saat 17:00 den itibaren emme nöbeti tutuyo yarım saatte bir falan emziriyorum bu sefer de doymuyor mu acaba diyorum ama kilo alımı beni biraz rahatlatıyo günde ene az 15 ile 50 gr almalıymış ve 3-4 çiş bezi ağır olmalıymış bunlar bizde var,
benim oğlum bi enteresan emmicem die de ağladığı oluyor ama memeden uzaklaşınca susuyo korkuyo herhalde çocuk
çatlak karı sensin delü karı, hem ben senin için burakla ikimizin resimini koymuştum buraya ama bakmamışsın hıh .. ayrıca buraya geldiğinde bana msj at çağrı ne biliyim at bişiler gelirim eğer müsaitsem bacım canım dünürüm benm kızıma iyi bak
kızım face'de ne nöbetçiler ne rekor kıranlar var ohooo
anam maşallah kız bu saç ne anammm maşallah sübhanallah Allah nazarlardan saklasın..
anüüü yerim seni maşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-anneleri-buraya-9490.html#post20347956
dünür al sana resim paylatığım link bu ama neyse burdan da ekliyim..
baaaaaaaaaak oğluşumla beeeeeeeeeennnn
Eki Görüntüle 239656
evet 3 haziran dogumlu bal kızımm resımmı dedın al teyzesı masallah dıyın ne olurr
Eki Görüntüle 239660