Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebrucum adaşım merhaba mervenin bebiş uyandı canım heralde onunla ilgileniyor seni gruba ben ekliyeceğim facedeki tam adın neydi
adasim tam adim ebru vasfiye ayata bailey
siz burdakileride alın kendinizde gelmeyinn ohh
siz burdakileride alın kendinizde gelmeyinn ohh
ahh canım kıyamam sana haklısın valla ne diyim senide özledim satdaşımdın sen benim,sende gelsene cnm faceye gruba
ebru seni arkadaş olarak ekledim önce onu kabul edermisin
bi hayırseverde bizi alsın faceye hep buralardayım ama kimseler olmuyor yazışmak için bi derdimiz olsa akıl danışmaya arkadaş bulamıyoruz
ebru seni arkadaş olarak ekledim önce onu kabul edermisin
smllfzl, haklısın canım, mesajı yazdıktan sonra sürekli f5 yaptım, yine kimse yok yine kimse yok:78:
epiebru, Türkiye'ye gelmen inşallah iyi gelir sana canım, en azından sen tedavini olurken evladın açısısndan kafan rahat olur. acil şifalar diliyorum sana...
bu grupta konuştuğum bi kişiye istek yapmlıyız ama isimleri bilmiyorum senide bulamadım hadi kızlar yardımcı olun benide alın aranıza artıkah canim face hesabin varsa 2011 haziran anneleri yaz cikar ordan istek yap.. ben biraz cabaladim sonunda oldu..
ah canim face hesabin varsa 2011 haziran anneleri yaz cikar ordan istek yap.. ben biraz cabaladim sonunda oldu..
Merhaba kızlar ben 2011 şubat annesiyim.Bebeğim için fisher price akvaryum salıncak almıştım çok severek kullandık.şimdi bebeğim büyüdüğünden satmak istiyorum ilgilenen olursa bana özelden ulaşabilir.Salıncağı 2011 mart ayında aldık garantisi hala devam ediyor ve çok temiz onu satıp yerine amma sandalyesi alacağım için aldığım fiyatın neredeyse yarısına satıyorum.Hepinize iyi günler.