2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun mervecim bende değiştircem bi ton para verdim ama küçük geliyor vede kullanışsız
sağol canımm sen niye değitiriyorsun nasıl bişey aldınki?

bende aynen canım çok terliyorum emzirirken, normalde iyiyim az da olsa bi emzirmeye başlıyorum sırtımdan terler akıyor kendimi çok pasaklı hissediyorum anca eşim geldiğinde duş alabiliyorum, bazen de çok derin uykuya daldığında 2 dk da çıkmak zorunda kalıyorum.

beşiğimi değiştiriyorum çünkü ablamdan almıştım güzel bişeydi ama apartları kırılmış sallanmıyor ve korumalığı da kırıldı bugun dedesi sağolsn yollamış güzel bişey..

aynen ya çok terliyorum bende gerçi terledikçede kilo veriyorum annelik = sabır+pasaklılık canım anladım canım benm beşik ahşap değil oyun parkları var ya ondan bakalım kullandıkça görücez bizimkide nasıl

ohoooo bnden o dediğinden onlarca geldi kanama da arttı ardından... doktora mı gtmk gerekiyormuş ki??:44:

evet zar atılırmış falan pıhtılarda normalmiş ama ardından kanama artarsa yani artarsa dediğim baya şırıl şırıl heralde o zaman gel dedi bendede bazen artıyo bazen azalıyo ama çoksa git bi görün yine sen baya oldu seninde kesilmen lazım artık bence..

bnden baya baya geldi ya 3-4 gün ama suan normal hatta azaldı gibi, bugun 41. günümğz hala kesilmedim az bişsey vardı yarın doktora gidicem zaten kontrole de ağda yaptım bu arada offf

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız??
evimin işi bitti kızım uyumuşken yapayım dedim birde banyo yaptım rahatladım şimdide kızımı alıp yatağıma gitmedn bir bkayım dedin ne var ne yok sizlerden

bu yavrucaklar canımız okuyolar resmen yaa başımı kaşımaya zor vakit buluyorum bazen emir_bebek:

mrb arkadaşlar bizim de kırkımız önümüzdeki cumartesi çıkıyor.ankara da oturuyoruz.kırkı çıkar çıkmaz izmire annemlerin yazlığına gitmeyi düşünüyorum.çok bunaldım burda.gidince şöle 1 ay kalıcam inş.ama kafama takılıyo nasıl gitsek diye.uçakla gitsek bi sorun olmaz de mi kızlar.insan tedirgin oluyo kırkı yeni çıkmış bebekle öle uzun yola çıkmaya.uçaktayken sürekli emzirirsem bi sorun olmaz gibi geliyo.zaten 50 dk sürüyo uçak faslı.

günaydın kızlar...
biz de kırkı bekliyoruz, biraz bunaldım evde sürekli uçak yolculuğu bebekler için riskli mi ki? kulakları için riskli olabilir galiba ben de üç aylıkken falan yolculuk yapmak istiyorum da uçakla, gideceğim yer uzak arabayla gitmemiz çok daha zor...
sizler nasılsınız?

merhaba,
uçak kalkarken emzirmek ya da emzik vermek gerekiyor bildiğim kadarıyla. onun dışında bir sıkıntısı olmaz.
biz kırkımızı beklemeden attık kendimizi dışarı yoksa kesinlikle ev insana dar geliyor bir süre sonra, hele ki çok gezen biriyseniz. bu hafta sonu 25 günlükken cumartesi açık hava gezintisi yaptık, pazar da panorada kızıma alışveriş yaptık. mothercare indirimleri başladı, 3-6 ay cici stokları yaptık da keyfimiz yerine geldi.

mothercarede indirim mi var? ben de ankaradayım, gideyim bi:) bu arada bana kalsa çoktan çıkardım ama babamız kırkı bekleyelim diyor. aslında çok gezen biri değilimdir ama çalışıyodum, şimdi sürekli evde biraz zor geldi bu arada benimki emzilk verince kusuyor yaa

benim kızımda emzik almıyo. başta alır gibi oldu ama yok son bi kaç gündür hemen yaygarayı koparıyo.
hatta dün çok ağlayınca acaba sütüm mü yetmiyo diye ilk defa mama vermeyi denedik onu da almadı ağzına..allah korusun sütüm kesilirse naparım..

canım ben de her uzun süreli ağlamasında deniyorum, açken falan da denedim ama almıyo, aslında istemiyordum alıştırmayı zaten ama işte çok ağlayınca belki sakinleştirir umuduyla verdim ama kusuyo ısrar edince... sütün yetip yetmediği konusunda emin olmak zor ama ben bezine bakıp karar vermeye çalışıyorum. sen de olumsuz düşünme lütfen...benimki de bazen saatlerce ağlıyo, sakinleştirmeye çalışıyorum, şekilden şekile giriyorum... bi de pişikten kurtulamıyoruz malesef

Kızlar ben geldim, çıkacağım hemen...
Herkesi çok özledim.Ay başında işe başlayacağım bol bol görüşürüz...
Bluee naber, nasılsın, bebişin nasıl...
Fatmayı duydum, kahroldum...
Şu an fazla kalamayacağım, öykü hanım mızmızlanıyor..
Aybaşında görüşürüz inşallah..Anlatacak, dinleyecek çok şey var..

ayyyy inanmıyorumm.. çok uzuuunn zamandan beri girmiyodum bi girdim kuzuyla karşılaastımm.. kuzummm nasılsın umarım iyisindir.. öykü hasnım nası, bennde fatmaya çook ama çook üzüldüm.. noldu onu bile bilmiyorum tam, sadece sonunu biliyorum rabbim sabırlar v ersin.. bebişten fırsat kalmıyo ki azcık kendime nete vakit ayırayımm..

Suzii,
bende yamanı gördüm faceden..Kalp kalbe karşı derler ya bu kadar olur anca..Size bakıyordum...Maşallah kuzuma çok tatlı çıkmış...
Fatmayı inan bende bilmiyorum tam olarak, telefonunu aldım ama sürekli kapalı çıkıyor...Ulaşamadım bi türlü..
Aybaşında işe başlayacağım, 2-3 giriş çıkış varmış onlar için geldim bugün...
Yamanım nasıl iyi mi..Büyüdü mü kuzum...
Öykü yaramaz olsun diyordum ya, sorma burnumdan geliyor...Dün kontrolümüz vardı 4600 olmuş kuzum..Fotolarını ekleyeceğim aybaşında..
Şimdi çıkmam lazım ama denk geldiğimize çok sevindim...Öpüyorum canım seni...

olmazsa faceden de görüşelim tatlımm.. çok özledim valla.. yamanbey iyi şükürler olsun öykümün resiimlerşinide koy çok merak ediyorumm.. yerim onu ben maşaalaah.. anensine çekti desene hareketyli çokk.. hadi canım ben çok tutmiyim seni.. rüyaa gibi yaaa hamilelğimizi konuusrken burda şimdi bebişleir konusuıyozz..dikkat et kendine ve öykü hanıma.. görüşürüz öptm kocaman öyküyü kokla suzi teyzesi için ben de kaçmam lazım

seninkidemi kusuyor benim kızda bulanıyor zorlarsam boşaltıyor zaten normaldede günlük kusmamız varda memede dahada çogalıyor almıcaklar demekki bunlar

huysuz kızım ayça sabah saat 10 dan beri uyuyoooo.inanamıyorum.3 saatte bir mamasını verdim uyumaya devam etti.gökçe hanım zaten uykuyu seviyo.gözünü açıp ta mama zor yiyo.işin garip tarafı bugün evde yanlızım.kayınvalide yok.kızlarım bana acıdılar mı ne? canlarım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…