sağol canımm sen niye değitiriyorsun nasıl bişey aldınki?hayırlı olsun mervecim bende değiştircem bi ton para verdim ama küçük geliyor vede kullanışsız
:
kızlar kendimi iyice asosyol hissediyorum yaaevim o kadar sıcak ki anlatmm emzirirken ikmizde su içinde kalıyoruz meleğimle ve benm suratımda sıcaktan lekeler oldu hep o kadar sıcak yanii ..gözümdende uyku akıyooo ..bu arda neden beşiklerinizi değiştiriyosunuz kii ?
sağol canımm sen niye değitiriyorsun nasıl bişey aldınki?
bende aynen canım çok terliyorum emzirirken, normalde iyiyim az da olsa bi emzirmeye başlıyorum sırtımdan terler akıyor kendimi çok pasaklı hissediyorumanca eşim geldiğinde duş alabiliyorum, bazen de çok derin uykuya daldığında 2 dk da çıkmak zorunda kalıyorum.
beşiğimi değiştiriyorum çünkü ablamdan almıştım güzel bişeydi ama apartları kırılmış sallanmıyor ve korumalığı da kırıldı bugun dedesi sağolsn yollamış güzel bişey..
doktoru aradım normalmiş kanama artarsa gel dedi içim rahatladı
ohoooo bnden o dediğinden onlarca geldikanama da arttı ardından... doktora mı gtmk gerekiyormuş ki??:44:
evet zar atılırmış falan pıhtılarda normalmiş ama ardından kanama artarsa yani artarsa dediğim baya şırıl şırıl heralde o zaman gel dedi bendede bazen artıyo bazen azalıyo ama çoksa git bi görün yine sen baya oldu seninde kesilmen lazım artık bence..
mothercarede indirim mi var? ben de ankaradayım, gideyim bi:) bu arada bana kalsa çoktan çıkardım ama babamız kırkı bekleyelim diyor. aslında çok gezen biri değilimdir ama çalışıyodum, şimdi sürekli evde biraz zor geldibu arada benimki emzilk verince kusuyor yaa
canım ben de her uzun süreli ağlamasında deniyorum, açken falan da denedim ama almıyo, aslında istemiyordum alıştırmayı zaten ama işte çok ağlayınca belki sakinleştirir umuduyla verdim ama kusuyo ısrar edince... sütün yetip yetmediği konusunda emin olmak zor ama ben bezine bakıp karar vermeye çalışıyorum. sen de olumsuz düşünme lütfen...benimki de bazen saatlerce ağlıyo, sakinleştirmeye çalışıyorum, şekilden şekile giriyorum... bi de pişikten kurtulamıyoruz malesefbenim kızımda emzik almıyo. başta alır gibi oldu ama yok son bi kaç gündür hemen yaygarayı koparıyo.
hatta dün çok ağlayınca acaba sütüm mü yetmiyo diye ilk defa mama vermeyi denedik onu da almadı ağzına..allah korusun sütüm kesilirse naparım..
Suzii,
bende yamanı gördüm faceden..Kalp kalbe karşı derler ya bu kadar olur anca..Size bakıyordum...Maşallah kuzuma çok tatlı çıkmış...
Fatmayı inan bende bilmiyorum tam olarak, telefonunu aldım ama sürekli kapalı çıkıyor...Ulaşamadım bi türlü..
Aybaşında işe başlayacağım, 2-3 giriş çıkış varmış onlar için geldim bugün...
Yamanım nasıl iyi mi..Büyüdü mü kuzum...
Öykü yaramaz olsun diyordum ya, sorma burnumdan geliyor...Dün kontrolümüz vardı 4600 olmuş kuzum..Fotolarını ekleyeceğim aybaşında..
Şimdi çıkmam lazım ama denk geldiğimize çok sevindim...Öpüyorum canım seni...
mothercarede indirim mi var? ben de ankaradayım, gideyim bi:) bu arada bana kalsa çoktan çıkardım ama babamız kırkı bekleyelim diyor. aslında çok gezen biri değilimdir ama çalışıyodum, şimdi sürekli evde biraz zor geldibu arada benimki emzilk verince kusuyor yaa