2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senin de bebişin hayırlı olsun cnm. bakalım ben de aldım bio gaia inşallah faydasını görürüm.

kızlar merhabalar,

uzun zamandır girip size yazamadım..oglum tam 20 gün sonra yogun bakımdan cıktı..şimdilik iyi cok şükür..buara tekrar kontrolleri var bazı testler yapılıyor kromozom analizi, göz, kemik, işitme testi vs. bisürü test istedi hastane..umarım bi sorun daha cıkmaz..ama uzun bi zamandan sonra cok şükür ogluma kavuştum..cok güzel bi duyguymuş ama tabi bu sürecte onu beklerken cok yıprandım o yüzden de sütüm cok az geliyor..humana, ısırgan otu cayı, rezene cayı, kuru börülce neler neler yapıyorum yine de aşırı az ve cocuga mama vermeye başladık mecbur..ve yogun bakımdada biberonla başladıkları için beslemeye asla memeyi istemiyo aglamaya başlıyor sütüm kesilcek diye korkuyorum..yani bi de bu sorunum eksikti diyorum ama buna şükür napayım..bagırsak ameliyatı gecirdigi için de anne sütü alması cok önemli..işte biz de durumlar böyle..umarım herkesin bebegi saglıkla dünyaya gelmiştir ve benim yaşadıgım bu kötü tecrübeyi kimse yaşamamıştır..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

geçmiş olsun canım allah birdaha hastanelerde uğraştırmasın sütün emzirdikçe gelir bebeği zorlamaya çalış bence yine tutabilir varsın mama olsun canı sağolsun kollarında ya gerisi boş..

geçmiş olsun canım allah birdaha hastanelerde uğraştırmasın sütün emzirdikçe gelir bebeği zorlamaya çalış bence yine tutabilir varsın mama olsun canı sağolsun kollarında ya gerisi boş..

evet canım ben de öle diyorum..napayım mamayla beslensin de iyi olsun yeterki..cok saol denizcim..

sorma sinir hastası etti beni ya fototerapi aldık sarılıktan 1 gece hastanede mama verdiler bir miktar dışkı yapsın diye ben besleyemiyomuşum sütüm yetmiyomuş mama vermişler cahil insanlarla uğraşmak çok zor allah kimseyi kör cahillerle sınamasın şu lohusalığım zehir oldu..

pişik kremi önerilerinizi yada pişiği nasıl tedavi ettiğinizi sordum ama kimse cevap vermedi anlaşılan bende başka bebeğinde pişik olan yoktur

Canım ben zeytinyağıyla geçirdim pişiği sonra da rişik kremi sürmemeye başladım, h,ç gerek yok bence sürmediğimden beri de pişmedi zaten..

Canım çok çok geçmiş olsun, aklım sendeydi geçen gün delimaviye sordum, evde olduğunuzu öğrendim, çok rahatladık.. Çok şükür bebeğin kucağında.. Bol bol sütün olur inşallah canım, un helvası çok yapar derler, tatlı da ye bence ...Bazı doktorlar gereksiz der ama eskiler denemiş bu şi olmuş... Bu arada ben lohusa şerveti içtim ilk günler o da çok süt yapıyor.. Tavsiye ederim...

Çok derin uyuduğunda uyanamayabilir canım aç olsa bile.Ben en fazla 4 saat bekliyorum ki bebeğim iki ayını doldurdu.Kendim uyandırıyorum.Daha doğrusu yatağından alıp memeye tutuyorum.Uykusunda emiyor.Kan şekeri ile ilgili problem olabilir arayı uzatırsan.

canım çoook sevindim uzun zamandır haber alamayınca çk merak etmiştim çok sevindim oğluşuna kavuşmana,allah bi daha yaşatmasın inşallah benim kızımda 1 gece yattı hastanede 1 gecedebile o kadar yıprandım üzüldümki anlatamam, seni çok iyi anlıyorum o yüzden,sütün konusuna gelince cnm benimde hastaneden sonra üzüntüden azalmıştı sütüm ama sık sık azda olsa bıkmadan usanmadan emzirdim,her 10 dakikada bir verdim memeyi ve çoğaldı sütüm çok şükür, bebeğin memeyi almıyorsa sütünü sağıp biberonla sık sık ver sağma işlemini düzenli yapınca süt artıyormuş.sütüm gelmiyor ,az geliyor diyede şartlandırma kendini erşey gibi oda düzelecek.oğluşunu kokla benim için.gözün aydın ,geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun.yavruna kavuşmuşsun çok sevindim.kullandığın süt arttırıcı çaylar direk olarak sütü arttırmıyor.o çayların fonksiyonu anneyi rahatlatıp sakinleştirmek.süt bezleride bu rahatlama sürecinde daha çok çalışır ve süt üretir diye biliyorum.sen kafanı hiçbirşeye takma.rahat ol.emmiyo diye düşünme.sütünü sağıp biberonla verebilirsin.emmesi şart değil.bebeklerine bir damla bile süt veremeyen anneler var.ben bile emdikleri halde çoğu zaman sağıp ikiye bölüyorum.sanki hak geçirecekmişim gibi geliyor.
neyse tekrar geçmiş olsun canım.

pişik kremi önerilerinizi yada pişiği nasıl tedavi ettiğinizi sordum ama kimse cevap vermedi anlaşılan bende başka bebeğinde pişik olan yoktur

Canm bende çok çektm pişikten canbebe ıslak mendili kullanıyordum unibaby'e tekrar geçiş yaptım pişik oluşumunu engelliyor o ıslak mendil bi de hametan die bi krem var eczanelerde ondan al tavsiye ederim...

merhaba kızlar ben geldm 5-6 gndür yoktum annemlerdeydim geçen salı oğlumun kuranını okuttuk çok güzel geçti ama oğlumla uğraşmaktan pek dinleyemedim kuranı maalesef... ordan küçük ablama geçtim kendisi de 3 aylık hamile, eşi şuan şurnakta oraya tayinleri çıktı eşi önden gitti ev tuttu ablamı da ayın 28inde götürcek çok üzülüyor ist.dan gideceği için bi de kızı var, bende gittim yardım ettim hemde hasret giderdik son günleri burada diye... bugun evime döndüm, bugun 39. günümüz :) yarın kırklıyoruz Allah nasip kısmet ederse ve ben nispeten üstümden attım lohusalık sendromunu... :))) ama gelin görün ki hala adetten kesilmedim olmaya devam...

neyse bugunlere geldik ya ona da şükür :) oğlumu seviyorummmmmmmm.... :)))

canım çok sevindim yaa hep aklım sendeydi.çok şükür bence sen en zor dönemi atlattın biliyorum ne kadar zor olduğunu benim bebiş de 1 hafta yoğun bakımda küvezde kaldı..heleki seninki ameliyat oldu..elhamdulillah bundan sonra herşey güzel olcak inşallh...

allah kabul etsin canım darısı bize inşallah sen gittin dünüründe yok oldu:))

allah kabul etsin canım darısı bize inşallah sen gittin dünüründe yok oldu:))

sağol denizcim :)) dünürüm mü? aaa gelmesi lazım :) biz tlfnlaşıyoruz ama bana siteye giremediğinden bahsetmedi ... onun kızı çok zilli yaa yaramaz ondan fırsat bulamıyrdur..

sağol cnm hepimizinkini bağışlasın. zeytinyağı sanmıyorum ishal yapsın.kızım 2 gündür kaka yapmıyo ya doktoru tatile gitmiş acildekilerde zeytinyağı ver dediler.5 güne kadar normalmiş beklicez artık

oksizinc kesinlikle çok güzel içeriğinde çinko var.benim beğim 3 haziran doğumlu 10 günlük falandı çok fena olmuştu poposu doktor bunu verdi 3 günde falan geçti pişik önleyici aynı zamanda ben artık hep sürüyorum.

öncelikle çoook geçmiş olsun.benimde bebeğim 3 haziran doğumlu.hamilyken sadece arada okuyordum yetişemiyordum tabi bebişler olunca yavaşladı. artık bende yazacağım.ben çok merak ettim neyi vardı bebişin?bağırsaklarında ne vardı?tekrara çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın....

arkadaşlar saçlarımı boyatmak istiyorum ama emzirirken boyanıyormu acaba yaa.varmı aranızda saçını boyatan.bide ben hamileyken 25 kilo aldım normal doğum yaptım 10 kilo gitti.sonra emzirirken sürekli canım tatlı istiyo. 2 kilo aldım.ben merak ediyorum karnım şiş göbek mi yoksa rahim şişliğimi .. hala karnı şiş olan varmı acaba.benim çok moralim bozuluyo bu duruma ya.53 kiloyla hamile kaldım.76 doğuma girdim.68 kiloyum gerçi cumartesi alttan muayene olucam bi problem yoksa spora başlıcam artık hayırlısı...

ben doğumdan hemen önce boyatmıştım fırsat bulamam birdaha diye emzirirken bilmiyorum ama boyanır bence niye boyanmasınki.. 1 sene emzirirsek 1 sene boyamayacakmıyız yani ama yinede doktora sormak lazım tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…