arkadaşlar saçlarımı boyatmak istiyorum ama emzirirken boyanıyormu acaba yaa.varmı aranızda saçını boyatan.bide ben hamileyken 25 kilo aldım normal doğum yaptım 10 kilo gitti.sonra emzirirken sürekli canım tatlı istiyo. 2 kilo aldım.ben merak ediyorum karnım şiş göbek mi yoksa rahim şişliğimi .. hala karnı şiş olan varmı acaba.benim çok moralim bozuluyo bu duruma ya.53 kiloyla hamile kaldım.76 doğuma girdim.68 kiloyum gerçi cumartesi alttan muayene olucam bi problem yoksa spora başlıcam artık hayırlısı...
ben de 23 haziranda normal doğum yaptım, 15 kilo almıştım 2 haftada 10 kilosu gitmişti, 5 kilosu şimdilik kaldı ama bebekler hareketlendikçe geri kalan kilolar da gider diye düşünüyorum. ben belimi sarıyorum, başta çok sıkmamak için kuşakla sarmıştık şimdi korsede sırada. hemen toparlıyor karın böylece. ben faydasını gördüm karnımı sarmanın, tavsiye ederim. rahim şişliği olduğunu sanmıyorum, hem normal doğum yapmışsınız hem de emziriyosunuz sanırım rahim toparlamıştır kendini. 40ında ultrason muayenesiyle bakılıyor rahmin toparlanıp toparlanmadığına ve smear testi yapılıyor, o zaman da bilgi sahibi olunabilir.