oy maşallah nasılda yan gelip yatmış kuzu
slm kızlar az once annemler gitti ve ben 22 gunluk oglumla başbaşa kaldımnasıl yapıcam bilmiyorum annem burdayken ben cocgukla ilgilenirken o ev işleri ve yemegi hallediyordu şimdi hepsine birden ben nasıl bakıkcam
vallahi canım benim annem 5 günlükken gitti napıcam dedim ama gözünde büyütme ya oluyor bir şekilde tabi anne olunca başka oluyor ama napıcaksın elbet gidecekler birgün..
merhaba hanımlar bebeklerınız hayırlı olsun benıde 2010 aralık annesıyım 8 aylık bı kızım var fısher prıce salıncak kullandık subat ayında aldık akvaryum modelı nete yazarsanız görebılırsınız emnıyet kemerlı ıkı yöne sallanabılen bır salıncak kendı kendıne sallanıyor pıllı ısteyen elektırıklıyede cevırtebılır satmayı düşünüyorum kızım artık sıgmıyor çünkü ilgilenen arkadaslar bana mesaj atabılırısınız..ben cok rahat ettım kullanırken.. butun işimi yapabıldım ıykı almısım dedıgım tek sey dıyebılırım. müzikli ısıklı üstünde bırde dönencesı var...
ne güzel bende sağmıyordum da hastaneye yatınca pompa aldık mecburen şimdi de kolayıma geliyor tamamen uyanmadığı için uyku arasında biberonla verip tekrar uyuyor uykusunu bölmemiş oluyorum hem benim göğüslerde azıcık nefes alıyor tabi
yine benden başka kimse yokkimse girmiyomu artık ya bende girmiycem he
girince yazarsınız kızlar bişy soracam doğumdan sonra cinsel birliktelikte zorluk yaşanıyormu normalde? benim kociş sabredemedide 40 şartmı çok özledim deyip duruyodubugün bi deneyelim dedikde benim canım çok acıdı yani o kadar acıdıki yarıda kesip felaket acıyo bırakalım dedim herifin hevesi kursağında kaldı sanki daralmış gibi ilk gece bu kadar acımamıştı :)) bide çok kuruluk var ya her zamanki gibi değildi yani neyse çok açık yazdım daha fazla ayrıntıya girmiyim demem o ki bu acayiplik 40 dolunca normale dönüyormu böyle kalmıycak inşallah? yada herkeste olan bişymi ? birde normale çevirmek için yapabileceğim bişy varmı ? son olarak başka dayanamayıp deneyen oldumu ben gibi sizde durum nasıl merak ettim :26:
Aynısını biz de yaşadık.35 de denedik.Olmadı.Çok acıdı.Kocam küstü:))Gerçekten kırkı beklemek gerek sanırım.İki ay oldu sezeryan olalı.Ancak düzene girdik her açıdan.Bide doktora kontrole gitmiştim;bir ay dolunca.Doktor fırçaladı beni.Hiç yatmamıştım doğumdan sonra.Sağ tarafımda şişlik oldu.8 hafta dinlenilecek demedim mi ben dedi.
ya yakamoz ben baktım ama emin olamadım internetten sipariş vericem kraftın tek ürünümü var elektrikli ben senin dediğini almak istiyorum.sen ne kadara almıştın.bide ürün bu mu Markası:Kraft
Ürünün Adı : Kraft Smart Göğüs Pompası
Üretim Yeri: P.R.C
Özellikleri:
3 farklı emme ritmi
388 mmHg vakum gücü
Sessiz çalışma özelliği
Hem pille, hem elektrik ile çalışabilme
Kolay temizlenebilme
Bisfenol-A içermez
NUK marka biberon emziği mevcuttur
Garanti Süresi : 2 Yıl
bide cnm sen nerde oturuyosun şehir yani ne iş yapıyosun ....[/QUOT
çoook teşekkür ederim cnm.tamam o zaman bende bunu alayım.merak ettim işe başlıcam falan deyince.bir de ben istanbulda oturuyorum sende burda mı turuyosun diye.
çoook teşekkür ederim cnm.tamam o zaman bende bunu alayım.merak ettim işe başlıcam falan deyince.bir de ben istanbulda oturuyorum sende burda mı turuyosun diye.
doğu görevinden dolayı malesef şırnaktayımseneye yaza gidiyoruz burdan inşallah bi daha gelmemek üzere eylül 1 de öğretmenler başlıyo bebişim 2 aylıkken bakıcı ellerine bırakacam mecburen inşallah iyi biri denk gelir diye dua ediyorum şimdiden bebeğin ağzı var dili yok çok küçük çünkü içim hiç rahat değil ama mecburiyet işte Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi ( beni ve bebeğimide )
hnagi biberonu kullanıyorsun canım ..ben pompanın kini veriyorum ama memeyi almayacak diye korkuyorum.birde günde kaç kez sağıyorsun
selam kızlar çok kötü hemoroid olmuşum yarın merisne giidiyoruz 11 saatlik yolculuk yapacam ama oturunca rahatsız ediyo doktora gidene kadar evde yapabileceği bişy varmı ? o şişlikler nasıl geçecek ya acıyo oturunca
doğu görevinden dolayı malesef şırnaktayımseneye yaza gidiyoruz burdan inşallah bi daha gelmemek üzere eylül 1 de öğretmenler başlıyo bebişim 2 aylıkken bakıcı ellerine bırakacam mecburen inşallah iyi biri denk gelir diye dua ediyorum şimdiden bebeğin ağzı var dili yok çok küçük çünkü içim hiç rahat değil ama mecburiyet işte Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi ( beni ve bebeğimide )
nazar değmesin bizde öyleyiz ama dün ilk defa gazdan çok ağladı napıcamı şaşırdım emzirirken bile kıvrandı hiç böyle olmamıştı sonradan sakinleşti çok üzüldüm ağlamasına hiç alışık değildim böyle sen ne öğretmeniydin yakamoz senin görevinden dolayımı doğudasınız eşinden dolayımı çok kötü ya mersin gibi bir yerden şırnak gibi bir yere gel ben çıldırırdım galiba..
ben pompanınkine sağıp aldığım chicco nun cam biberonundan veriyorum pompanınkinin deliği daha büyük sanırsam bide plastik çok süt gelmesine alışırsa memeden sıkılabilir chicco nunki yenidoğan ağzına uyumlu olduğu için ondan veriyorum ben sadece uyuduğunda sağıyorum çünkü 4 saati buluyor bazen geçiyor uyanması onun dışında emziriyorum birde göğsüm çok yaraysa sağıyorum..
selam bayanlar ben de 6 haziranda sezeryanla dogum yaptim su anda bebegim geceleri bazen cok uzun uyuyor mesela dun gece 1bucukta emerken uyudu sabah 7bucukta uyandi ben de ben de sonra vicdan azabi duydum neden kalkip emzirmedim diye sizce drlarin dedigi gibi 3 satte bir emzirmek gerekli mi yok sa acikinca zaten kendi mi uyanir diyorsunuz:2:
saol canım cevapladığın için.chicco nun hangi modeli yada isterken nasıl isteyeceğiz
selam bayanlar ben de 6 haziranda sezeryanla dogum yaptim su anda bebegim geceleri bazen cok uzun uyuyor mesela dun gece 1bucukta emerken uyudu sabah 7bucukta uyandi ben de ben de sonra vicdan azabi duydum neden kalkip emzirmedim diye sizce drlarin dedigi gibi 3 satte bir emzirmek gerekli mi yok sa acikinca zaten kendi mi uyanir diyorsunuz:2: