2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar,
ben de 7haziranda epidural sezeryanla doğum yaptım. ogünden bugüne feci gaz sancısı var kızımın. ne yapacağımı şaırdım denemediğim şey kalmadı damlalar rezene çayları.. dr bazı bebekler böyle oluyor dedi değişik bir damla daha önerdi bakalım bio gai diye şimdi onu kullanacğım. daha önce de zinco kullandım fayda etmedi. bu durumda olan var mı.. o sancı çekip ağladıkça ben de ağlıyorum artık dayanamıyorum:KK43: bir arkadaşımda naneyi kaynatıp 1 çay kaşığı suyundan içirmemi önerdi. benimle aynı durumda olan var mı neler yapıyorsunuz?
uyku durumuna gelince benim ki her 2 saatte 1 uyanıyor. emzir mamasını ver gazını çıkar derken tekrar acıkıyor. ama dün ilk defa gece 11 den sabah 4 e kadar uyudu kesintisiz. sanırım gece gündüzü anlamaya başlıyorlar. ve engüzeli de busabah ilk defa sesli bir gülücük attı bebeğim bana ve tüm olumsuzlukları sildim o an. dünyanın en güzel şeyi... Allah hepimizin kuzucuklarını korusun

merhabalar,
ben de 7haziranda epidural sezeryanla doğum yaptım. ogünden bugüne feci gaz sancısı var kızımın. ne yapacağımı şaırdım denemediğim şey kalmadı damlalar rezene çayları.. dr bazı bebekler böyle oluyor dedi değişik bir damla daha önerdi bakalım bio gai diye şimdi onu kullanacğım. daha önce de zinco kullandım fayda etmedi. bu durumda olan var mı.. o sancı çekip ağladıkça ben de ağlıyorum artık dayanamıyorum:KK43: bir arkadaşımda naneyi kaynatıp 1 çay kaşığı suyundan içirmemi önerdi. benimle aynı durumda olan var mı neler yapıyorsunuz?
uyku durumuna gelince benim ki her 2 saatte 1 uyanıyor. emzir mamasını ver gazını çıkar derken tekrar acıkıyor. ama dün ilk defa gece 11 den sabah 4 e kadar uyudu kesintisiz. sanırım gece gündüzü anlamaya başlıyorlar. ve engüzeli de busabah ilk defa sesli bir gülücük attı bebeğim bana ve tüm olumsuzlukları sildim o an. dünyanın en güzel şeyi... Allah hepimizin kuzucuklarını korusun

canım allah kolaylık versin benim kızım 21 günlük gaz denen şeyi ilk defa dün akşam yaşadık.. şimdi rezene çayı içiyorum korkudan.. kayınvalidemde alt katımda yukarı çıkmaya bahane arıyor zaten en ufak bir ağlamasında çıkıyor telefon ediyor kulağı hep bizde inşallah bidaha olmaz bebeğimin ağlamasına mı üzüleyim o kadınla mı uğraşayım manyak kadın:KK47:

ha canım face te bir arkadaş temiz bir tülbentin üstüne kimyonu koyun üstünden anne sütünü dökün alta süzüleni bebeğe kaşıkla içirin diyordu çok iyi geliyormuş kimyon gaza birebir zaten.. dene istersen

doğu görevinden dolayı malesef şırnaktayım :KK43: seneye yaza gidiyoruz burdan inşallah bi daha gelmemek üzere :KK1: eylül 1 de öğretmenler başlıyo bebişim 2 aylıkken bakıcı ellerine bırakacam mecburen inşallah iyi biri denk gelir diye dua ediyorum şimdiden bebeğin ağzı var dili yok çok küçük çünkü içim hiç rahat değil ama mecburiyet işte Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi ( beni ve bebeğimide ) :KK71:

cnm öncelikle çok geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inşallah.ya bebeğinede inşallah iyi bir insan çıkar.valla çok haklısın minicik bebek insanın içi tabiki rahat etmez.eve kamera koy bence.ama tabi allah insanı mecbur bırakmazsın....

merhabalar,

canım benimkide ağlamıyo ama sabah 5 te uyuyo bile olsa bir başlıyo ıkınmaya 10 a 11 e kadar falan kakasını yapınca rahatlıyo tabi o arada gaz da çıkarıyoo.ama önceleri daha fazlaydı şu son hafta biraz daha düzelmiş durumda aynen seniniki gibi ağlıyordu emzik şidetle tavsiye ediyorum herkese.bizim doktor sab simplex verdi günde 3 defa 10 damla.sanki iyi geldi gibi.birde zeytinyağı dedi günde 3 kaşık ama ben ara sıra veriyorum.ama bence nane filan kulalanma sonuçta yoğun baharat bilmeden zarar verebilirsin.doktorunun verdiği damlayı benim arkadaşım kullanmıştı çok memnun kalmıştı.

merhabalar,

canım benimkide ağlamıyo ama sabah 5 te uyuyo bile olsa bir başlıyo ıkınmaya 10 a 11 e kadar falan kakasını yapınca rahatlıyo tabi o arada gaz da çıkarıyoo.ama önceleri daha fazlaydı şu son hafta biraz daha düzelmiş durumda aynen seniniki gibi ağlıyordu emzik şidetle tavsiye ediyorum herkese.bizim doktor sab simplex verdi günde 3 defa 10 damla.sanki iyi geldi gibi.birde zeytinyağı dedi günde 3 kaşık ama ben ara sıra veriyorum.ama bence nane filan kulalanma sonuçta yoğun baharat bilmeden zarar verebilirsin.doktorunun verdiği damlayı benim arkadaşım kullanmıştı çok memnun kalmıştı.bu arada benim kızımda 3 haziran doğumlu

merhabalar,

canım dr bize METSİL diye bi damla verdi. 2 gündür veriyorum bebeğime, etksini görüyorum şükür. bi de onu dene istersen...

merhabalar,

merhaba,
bebişin hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun bir kaç kez bizimde feci gaz sancımız oldu bende artık bio gaia kullanıyorum zincodan daha iyi artık çok daha rahat çıkarıyor bebişim gazını birde havluyu ısıtıp karnına koymak çok iyi geliyor hemen rahatlıyor gece bende hippin karışık bitki çayından içiriyorum başka bir şey vermedim

Merhaba bayanlar, ben yeni üye oldum, haziran 2011'de anne olmaya hazırlanıyorum hayırlısıyla.. 8 yaşında bir kızım var sonrasında da iki düşük yaşadım sonunda tekrar hamile kaldım. Biraz sıkıntılı geçiyor, kan sulandırıcılarla devam ettiriyaruz bu gebeliği. Şu an 13 haftalık hamileyim ama bu kez de tansiyonum yüksek olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Aranızda benim gibi tansiyon problemi yaşayan var mı acaba? Beni de aranıza alırsanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler...

İlk mesajımı buldum.. Çok duygulandım..

hala uyumadık,bu gece çok uzun oldu dün gece 10 dan beri uyumuyoruz,ben neysede bu çocuk nasıl duruyo ya bunca saat:KK53::KK53:

pişik kremi önerilerinizi yada pişiği nasıl tedavi ettiğinizi sordum ama kimse cevap vermedi anlaşılan bende başka bebeğinde pişik olan yoktur

pişik kremi önerilerinizi yada pişiği nasıl tedavi ettiğinizi sordum ama kimse cevap vermedi anlaşılan bende başka bebeğinde pişik olan yoktur[/Q

bizde pişik yok çok şükür.altını sık değiştirmek önemliymiş her emzirmeden önce altını değiştiriyorum birde pişik olmasabile pişik kremini düzenli kullanıyorum.hangisi dersen önce chicco kullandım bitti şimdi dalini kullanıyorum oda bitmek üzere nıvea aldım ama daha kullanmadım.hepsini deniyorum sanki chıcco daha iyi gibiemiyorum su bazlıymış.ama tedavi aşamasında hangisi daha iyidir bilmiyorum.

arkadaşlar ücretsiz izin kullanan var mı?benim raporum ağustosun 8 de bitiyor.bebiş küçük ya kıyamıyorum bırakıpta işe gitmeye gerçi kayınvalidem bakacak ama içim rahat değil.iş yerimle görüştüm önce ücretli izinleri kullan dediler.ücretsiz alan varsa nasıl aldınız?

pişik kremi önerilerinizi yada pişiği nasıl tedavi ettiğinizi sordum ama kimse cevap vermedi anlaşılan bende başka bebeğinde pişik olan yoktur

canım ben chicconunkini kullanıyorum bi de her gün yıkıyoruz oğluşumu...ama chicco bitince bepanten krem kullanmayı düşünüyorum...çok geçmiş olsun umarım geçer pişiğiniz en kısa zamanda...

kızlar selam...göğüslerimden haber vermeye geldim:KK37::KK60::KK60::KK60:
bu ara bi de teyzemi dinleyeyim dedim ve sadece zeytinyağı sürdüm kızlar lansinoh falan hikaye galiba en azından benim için ya da geçeceği vardı zeytinyağı hızlandırdı bu süreci beni biraz da olsa rahatlattı açıkçası...bi de 1 tam gün olmasa da sağıp da verdim sütümü o gün biraz dinlenmiş oldular..yani sonuç en azından ağlamıyorum artık emzirirken gene canım çok yanıyo ama eskisi gibi kanamalarım olmadığı için nispeten daha az ağrılarım :nazar::nazar::nazar:
inşallah 1 hafta 10 güne kadar da tamamen geçecek umutluyum...
bu arada geçende dikiş yerlerimde kanama oldu biraz tabi hemen acile gittik şükür ki açılma olmamış iyileşiyo dedi hemşire baticon sürdü...çok korktum kızlar ben de hiç oturmadım sezeryandan sonra ama iyi etmedim gibi ara ara hala bel ağrılarım oluyo gerçi daha vakit var iyileşmeme ama dinlensem iyi olcağmış..bi daha ne zaman lohusa olacağım ki ama artık geçmiş olaaa....:))))
bi de bazen yazıyosunuz ya bebişim 4 saat uyudu falan diye benimki de 6 saat falan kesintisiz uyuduğu olmuştu şükür sarılığı olmadığı için ben hiç uyandırmadım ama içim içimi yiyodu habire nefesini kontrol ediyodum kalkıp kalkıp...şimdi büyüdükçe düzene girdi 3 saatte bir geceleri kalkıp emiyo amaaaa sabah bi uyanıyo 7 gibi bi daha uyut uyutabilirsen...gündüzleri asla uyumuyo aslında gündüzleri de en azından 5 saat falan uyuması lazım bildiğim kadarıyla...bazen çok bunalıyorum çünkü uyumadığı zaman genelde ağlıyo ve hep aç gibi memede uyumayı seviyo e haliyle uyuyunca da ememiyo..üfff ne bileyim işte ne düşüneceğimi şaşırdım...ööölesine yazayım dedim...bi düzene girse evlatçığım ben de rahatlayacağım o da rahatlayacak...
evde de çok sıkıldım bugün 19.gün yarı kırkı çıksın alemlere akmayı düşünüyorum evden hiç çıkmadım desem yeridir anca sağlık ocağına bi de bi kere annemlere gittik o kadar biran önce gezmeye başlamak istiyorum hem belki günler daha çabuk geçer böylece...
hepinizi öptm..

canım allah kolaylık versin benim kızım 21 günlük gaz denen şeyi ilk defa dün akşam yaşadık.. şimdi rezene çayı içiyorum korkudan.. kayınvalidemde alt katımda yukarı çıkmaya bahane arıyor zaten en ufak bir ağlamasında çıkıyor telefon ediyor kulağı hep bizde inşallah bidaha olmaz bebeğimin ağlamasına mı üzüleyim o kadınla mı uğraşayım manyak kadın:KK47:

ya büyükler bizden daha panik zaten ben de sinir oluyorum bazen.. allahtan benim kayınvalidem gelmedi kendi annem yanımda. ama annem benden daha çok panik yapıyor zaten sinirler gergin iyice deli oluyor insan. Allahtan kendi annem de nazım geçiyor kayınvalide olsa iyice deli olurdum heralde. rezene bende pek işe yaramadı inşallah sende etki gösterir cnm ben kızıma da milupanın rezenesinden veriyorum 1 çay kaşığı.

canım dr bize METSİL diye bi damla verdi. 2 gündür veriyorum bebeğime, etksini görüyorum şükür. bi de onu dene istersen...

bakalım önce şu bio gai yi deneyeyim faydası olmassa metsili de denerim artık. ama o kimyasalmış bio gai bitkiselmiş birde prebiyotikmiş canlı organizmalar varmış içinde. inşallah faydasını görürüz

canım benimkide ağlamıyo ama sabah 5 te uyuyo bile olsa bir başlıyo ıkınmaya 10 a 11 e kadar falan kakasını yapınca rahatlıyo tabi o arada gaz da çıkarıyoo.ama önceleri daha fazlaydı şu son hafta biraz daha düzelmiş durumda aynen seniniki gibi ağlıyordu emzik şidetle tavsiye ediyorum herkese.bizim doktor sab simplex verdi günde 3 defa 10 damla.sanki iyi geldi gibi.birde zeytinyağı dedi günde 3 kaşık ama ben ara sıra veriyorum.ama bence nane filan kulalanma sonuçta yoğun baharat bilmeden zarar verebilirsin.doktorunun verdiği damlayı benim arkadaşım kullanmıştı çok memnun kalmıştı.bu arada benim kızımda 3 haziran doğumlu

emziğe ben de başladım canım. enazından emme içgüsünü gideriyor. bebekler huzursuz olduğunda sürekli emmek istiyorlarmış çünkü. zeytinyağı ama ishal yapmaz mı?
seninki 4 gün büyükmüş benim kzıımdan abla:))allah bağışlasın..

canım ben chicconunkini kullanıyorum bi de her gün yıkıyoruz oğluşumu...ama chicco bitince bepanten krem kullanmayı düşünüyorum...çok geçmiş olsun umarım geçer pişiğiniz en kısa zamanda...

benim ki şimdiye kadar pişik olmadı allaha şükür. seba med kullanıyorum ben de.. geçmiş olsun inşallah geçer enkısa zamanda

X