2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım vallahi tek ürünümü var bilmiyorum ben bebek mağazasında görüp almıştım şimdi kutusuna baktım kraft elektrikli smart göğüs pompası yazıyor altında da güç:dc5v 1000m A 60 hz emiş gücü:180-380 mm hg yazıyor 2 kademeli emiş gücüne sahip birde kendi kendini temizleme özelliğine sahip ama sessiz çalışmıyor canım senin baktıgın sessiz çalışıyorsa onu al bendeki fön makinası kadar ses çıkarıyor nerdeyse ...sadece elektrikli çalışıyor bendeki şarz edilerek kullanılıyor... 2 yıl garantili aynen... nuk marka emziğide var içinde ama biberon başlığına oturmuyor kullanamıyorum başka biberon kullanıyorum ben 100 tlye almıştım senin yazdıgına göre baktıgın cihaz daha iyi özelliklere sahip hem sessiz çalışması hemde 3 kademeli emiş gücü artı özellik... şırnaktayım ben canım öğretmenim neden sordun?

çok teşekkürler cvapladığın için..süt yapıcı şeylerin üzerine dşmem lazım mutlaka..birde o uyuduğu sürelerde devamlı pompa yapacağım inş. şimdi gidip bebişi uyandırayım.iyi geceler

bende şimdi uyandırıp süt verdim, iki buçuk saat oldu uyanmadı anne sütü 2 saatten az sürede sindiriliyormuş annem kollarını bacaklarını jimnastik yaptırır gibi aşağı yukarı yaptı açtı gözünü :) iyi geceler canım

merhaba kızlar topik boş ama yaziyim 5 gün önce hastaneye yattık 1 gün fototerapi aldık sarılıktan dolayı ne zamandır giremiyorum herkes iyidir inşallah

slm millet ben geldim ama kimse yok sanırsam
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

burdayıss ya bişey sorucam ben sağdığım sütü buzdolabına attığımda güya iki gün dayanıyor ya bir gecede bile kesik kesik oluyor ikidir döküyorum bide kokuyor kokladığımda niye öyle oluyor cam biberon dolapta soğutuyor güzel aslında yaa..

iyi günler kızlar nasılsınız... geçmiş oldun denizsuray... niye yattınız canım :26:

iyi günler kızlar nasılsınız... geçmiş oldun denizsuray... niye yattınız canım :26:

iyiyiz canım kızımı besledim uykusunda ben beslemesem uyanıp emeceği yok sıpanın ya bizim doktorumuz yoktu sarılık 15 günde arttı gibi geldi bana bi acile götüreyim dedim 15 çıktı sarılık başka doktor çok değil ama yatıralım dedi işte bir gece kaldık geldik kendi doktoru da gerek yokmuş yatmasına falan dedi ama olsun iyi oldu yine..

iyiyim canım yok esergündü sanırsam bende denedim ama ne bileyim yinede acıyo bide zorlanıyo benimki almakta bıraktım bende..

benimki iki şekilde de alıyo, o yüzden tam olarak iyileşene kadar koruyucuyla vericem. aşıdan geldik az önce, içim gitti yaa, sarılığın ikinci dozu yapıldı.
1 aylık oldukkkkkkkkkkkkk, ve kızım 4 kg olmuş, 1 ayda tam 1 kg almış meleğim, boyu da 53 cm olmuş teyzesiiiiii

Son düzenleme:

maaşallah kuzuma benim benimki uyumaktan kalkabilirse kilo alacak inş uyku arasında iki defa besledim 12 den beri uyuyor şimdi bi yandan yine süt sağıyorum

maaşallah kuzuma benim benimki uyumaktan kalkabilirse kilo alacak inş uyku arasında iki defa besledim 12 den beri uyuyor şimdi bi yandan yine süt sağıyorum

benimki de ilk 10 gün öyleydi, çok uyuyodu, sürekli uyandırıp emzirdim, ilk 15 gün 500 gr, sonraki 15 gün yine 500 gr almış. şimdi en fazla 3 saat uyuyo, acıkıp uyanıyo, veeee çığlığı basıyo, benim kız boğazına düşkün, emzirirken resmen sarılıyo bana bi görsen kolunu çekiyorum bırak kızım diyorum ıııhhhhhh diyo yaa inanamazsın, ağzından bi çekeyim çıldırıyo sıpamben hiç süt sağmadım bu arada,,,tamamını emzirmeye çalışıyorum

ne güzel bende sağmıyordum da hastaneye yatınca pompa aldık mecburen şimdi de kolayıma geliyor tamamen uyanmadığı için uyku arasında biberonla verip tekrar uyuyor uykusunu bölmemiş oluyorum hem benim göğüslerde azıcık nefes alıyor tabi

merhabalar hamileliğim boyunca çok yazmasamda hep takip ettim sizi bende kan pıhtılaşması olduğu için daha çok o topikteydim ama size bakmadanda kapatamıyodum pcyi ama yetişemiyodum hızınıza şimdide hergün giriyorum çoğu zaman kimsecikler yok heeey nerdesiniz taze annecikler..bir yere gitmeyinki bebişlerimizi onların mutluluk ve sorunlarını paylaşalım şimdide.ve ilk sorum bebeğimde pişik oluştu sizin bebişlerdede varmı varsa ne kullanıyorsunuz ?

düzelir canım zamanla, daha da dinçleşiyo, açlık uykusunu bölmeye başlayınca güzel oluyo beslenmesi falan...

Son düzenleme:

öncelikle hoşgeldin...canım hangi marka bez ve ıslak mendil kullanıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…