- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
canım vallahi tek ürünümü var bilmiyorum ben bebek mağazasında görüp almıştım şimdi kutusuna baktım kraft elektrikli smart göğüs pompası yazıyor altında da güç:dc5v 1000m A 60 hz emiş gücü:180-380 mm hg yazıyor 2 kademeli emiş gücüne sahip birde kendi kendini temizleme özelliğine sahip ama sessiz çalışmıyor canım senin baktıgın sessiz çalışıyorsa onu al bendeki fön makinası kadar ses çıkarıyor nerdeyse ...sadece elektrikli çalışıyor bendeki şarz edilerek kullanılıyor... 2 yıl garantili aynen... nuk marka emziğide var içinde ama biberon başlığına oturmuyor kullanamıyorum başka biberon kullanıyorum ben 100 tlye almıştım senin yazdıgına göre baktıgın cihaz daha iyi özelliklere sahip hem sessiz çalışması hemde 3 kademeli emiş gücü artı özellik... şırnaktayım ben canım öğretmenim neden sordun?ya yakamoz ben baktım ama emin olamadım internetten sipariş vericem kraftın tek ürünümü var elektrikli ben senin dediğini almak istiyorum.sen ne kadara almıştın.bide ürün bu mu Markası:Kraft
Ürünün Adı : Kraft Smart Göğüs Pompası
Üretim Yeri: P.R.C
Özellikleri:
3 farklı emme ritmi
388 mmHg vakum gücü
Sessiz çalışma özelliği
Hem pille, hem elektrik ile çalışabilme
Kolay temizlenebilme
Bisfenol-A içermez
NUK marka biberon emziği mevcuttur
Garanti Süresi : 2 Yıl
bide cnm sen nerde oturuyosun şehir yani ne iş yapıyosun ....
canım bende kraftın elektrikli pompasını aldım medelayı önermişlerdi banada o daha iyi sanırım ben acil lazım diye buldugumu aldım ama bundanda memnunum. canım bence sağ biberonda beklesin o , bebek uyanınca biberonla vereceksen tekrar sağarsın normalde 3 saatte bir süt birikiyor çünkü göğüslerde ne kadar sağarsan o kadar çok çıkar sağmadıgında göğüs zaten dolu diye yeni süt üretimi olmuyor bende böyle oluyor. Ben bebeğe yeni süt verdiysem bile diğer göğsü sağıyorumki o 2-3 saat uyuyup uyanıncaya kadar yeni süt olsun diye öylede oluyor uyanana kadar tekrar süt birikmiş oluyor istersen süt artıracak bişyler ye rezenenin çok faydası oluyo bana dereotu marul soğan (soğanı tuzla ovup yıka mutlaka gaz yapmasın bebişe) bulgur yemekleri birde lohusa şerbeti baya artırıyor sütü bunları biliyosundur belki ama bol bol su iç ne kadar sıvı alırsan o kadar artıyor sütün ama 60 cc ilk iki hafta için yetiyor zaten canım 2-4 hafta arası 90 cc yemesi gerek diye biliyorum ama bu bebeğede bağlı benimki bazen 60 cc içip gerisini almıyor bazen 70 bazen 90 belli olmuyor kendisi belirliyor bende doyana kadar veriyorum... Benim sütüm yetiyor çok şükür tek göğüsten 100-120 ml çıkıyor süt yapacak bişyler içtiysem bu 150 ye filan çıkıyor o yüzden gece arada sağıp buzluğa atıyorum işe başladıgımda lazım olacak diye ama sağ göğüsten daha fazla çıkıyor hep niyeyse :26: ben biberonla veriyorum canım ama nuby nin anne göğsü başlıklı biberonunu aldım biberon ucu anne göğsü yumuşaklığında oldugundan bebek biberona alışmıyormuş arada memeyide veriyorum alıyor ama memede uyudugu için vermiyorum karnı doymuyor çünkü biraz emip uyuyor 2-3 saat o azcık emdiğiyle yatıyor bende sağıp veriyorum o yüzden... Belki biberondan kaynaklanıyordur alışmaması sende öyle bişy al istersen ama yinede biberona alışabilme ihtimali de var canım ben alışmasını göze alarak verdim mecburdum çünkü aç kaldıgını bilerek uyumasına gönlüm razı olmuyodu napim... Doktorlar biberona alışır diye önermiyorlarmış sanırım kaşıkla yada şırınga ile verin diyolarmış ...Bizim bebişin şimdi uyanıklık süresi arttıgı için uyandırmaya çalışmıyorum kendi kendine uyanıyor ama 3 saati geçerse hala uyanmadıysa yüzünü ılık suyla ıslattıgım pamukla siliyorum altını açıp poposunu siliyorum genelde uyanıyor ve çok acıkmış oluyor hemen kapıyor biberonu, hani bebek açsa uyanır mantıgı bizim bebekler için geçerli değil aç olmasına ragmen uyudugu oluyor, ilk zamanlar hiç uyanmıyordu vücudunu da siliyorduk biraz öyle açık bırakıyoduk uyanıyodu o zaman ama dikkat et ortam sıcaklığı düşük olmasın bebiş üşütmesin Allah korusun...Benim yanımda şimdi annem var iki gün sonra beraber annemlere gidecez 1 ay onlarda kalacağım bebiş 2 aylık oldugunda döneceğim o zamana kadar rahatım tek kaldıgımda hala nasıl tek başıma bakacam diye düşünüyorum en küçük bişyde panik yapıyorum ilk çocuk böyle oluyor demek zamanla öğrenecez bizde anneliği
çok teşekkürler cvapladığın için..süt yapıcı şeylerin üzerine dşmem lazım mutlaka..birde o uyuduğu sürelerde devamlı pompa yapacağım inş. şimdi gidip bebişi uyandırayım.iyi geceler
slm millet ben geldim ama kimse yok sanırsam
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:
iyi günler kızlar nasılsınız... geçmiş oldun denizsuray... niye yattınız canım :26:
denizcim geçmiş olsun canım şimdi iyisinizdir inşallah
deniz cim nasılsın? sendin demi göğüs koruyucu kullan dediğim ? denedin mi?
iyiyim canım yok esergündü sanırsam bende denedim ama ne bileyim yinede acıyo bide zorlanıyo benimki almakta bıraktım bende..
benimki iki şekilde de alıyo, o yüzden tam olarak iyileşene kadar koruyucuyla vericem. aşıdan geldik az önce, içim gitti yaa, sarılığın ikinci dozu yapıldı.
1 aylık oldukkkkkkkkkkkkk, ve kızım 4 kg olmuş, 1 ayda tam 1 kg almış meleğim, boyu da 53 cm olmuş teyzesiiiiii
maaşallah kuzuma benimbenimki uyumaktan kalkabilirse kilo alacak inş uyku arasında iki defa besledim 12 den beri uyuyor şimdi bi yandan yine süt sağıyorum
benimki de ilk 10 gün öyleydi, çok uyuyodu, sürekli uyandırıp emzirdim, ilk 15 gün 500 gr, sonraki 15 gün yine 500 gr almış. şimdi en fazla 3 saat uyuyo, acıkıp uyanıyo, veeee çığlığı basıyo, benim kız boğazına düşkün, emzirirken resmen sarılıyo bana bi görsenkolunu çekiyorum bırak kızım diyorum ıııhhhhhh diyo yaa inanamazsın, ağzından bi çekeyim çıldırıyo sıpam ben hiç süt sağmadım bu arada,,,tamamını emzirmeye çalışıyorum
ne güzel bende sağmıyordum da hastaneye yatınca pompa aldık mecburen şimdi de kolayıma geliyor tamamen uyanmadığı için uyku arasında biberonla verip tekrar uyuyor uykusunu bölmemiş oluyorum hem benim göğüslerde azıcık nefes alıyor tabi
merhabalar hamileliğim boyunca çok yazmasamda hep takip ettim sizi bende kan pıhtılaşması olduğu için daha çok o topikteydim ama size bakmadanda kapatamıyodum pcyi ama yetişemiyodum hızınıza şimdide hergün giriyorum çoğu zaman kimsecikler yok heeey nerdesiniz taze annecikler..bir yere gitmeyinki bebişlerimizi onların mutluluk ve sorunlarını paylaşalım şimdide.ve ilk sorum bebeğimde pişik oluştu sizin bebişlerdede varmı varsa ne kullanıyorsunuz ?
düzelir canım zamanla, daha da dinçleşiyo, açlık uykusunu bölmeye başlayınca güzel oluyo beslenmesi falan... bak bugünki keyifli uykumuza :) bakın da geri sileyim :)