- 5 Şubat 2009
- 560
- 4
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo kızlar siz face de demi görüşüyorsunuz.kıskandım şimdiii.isteyen beni ekleyebilir.ama nicklerinizi de yazarsanız daha iyi tanıyabilirim.adım sibel face adım cybell ünaldı:82:.bu arada sanırım ilk doğum benim oldu.09/05/2011.
gule gule buyut bebisini canim. uyanmasi icin altini ac, ciplak birak. hava akiminda ya da klimada olmasin yeter. o haftadaki bebegi 3 saatte bir uyandirmalisin. ciplak kalinca uyaniyorlar ve emiyorlar ancak.kimseler yok ama gelince cevaplayın arkadaşlar olurmu...bebeğim çok uykucu emmek için bile uyanmıyor demiştim.akşam 9 gibi emzirdim.uyudu.12 ya kadar uyanmayınca uyandırayım dedim ama nafile.sütü sağıp biberonla verdim artık 50 cc sadece..uyurken biberonu alıyor.tabi benimki uyumaya devam.gece 2 bucukta yani 3 saat önce kalktım uyandırıp besleyyeim diye.uyandırmam yarım saati buldu.altını açtım ayaklarına vurdum yüzünü ıslattım derken uyandı.biraz emdi.başladı huzursuzlanmaya .aç heralde diyorum meme vermeye çalışıyorum olmuyor.uyutmaya çalışıyorumm olmuyor.ayağımda sallayayım biraz dedim.emdiğinin hepsini foşş diye kusmazmı nasıl üzüldüm nasıl kusunca rahatladı uyudu.yani akşam 9 dan beri 50 cc sütle yaşıyor benim uykucu iştahsız kızım.sizce ne yapmalıyım..doktora gidicez bugün ne kadar kilo alması gerekiyor.bugün tam 15 günlük oldu.1 saat uykuyla duruyorum moralim de çok bozuk..
kimseler yok ama gelince cevaplayın arkadaşlar olurmu...bebeğim çok uykucu emmek için bile uyanmıyor demiştim.akşam 9 gibi emzirdim.uyudu.12 ya kadar uyanmayınca uyandırayım dedim ama nafile.sütü sağıp biberonla verdim artık 50 cc sadece..uyurken biberonu alıyor.tabi benimki uyumaya devam.gece 2 bucukta yani 3 saat önce kalktım uyandırıp besleyyeim diye.uyandırmam yarım saati buldu.altını açtım ayaklarına vurdum yüzünü ıslattım derken uyandı.biraz emdi.başladı huzursuzlanmaya .aç heralde diyorum meme vermeye çalışıyorum olmuyor.uyutmaya çalışıyorumm olmuyor.ayağımda sallayayım biraz dedim.emdiğinin hepsini foşş diye kusmazmı nasıl üzüldüm nasıl Kusunca rahatladı uyudu.yani akşam 9 dan beri 50 cc sütle yaşıyor benim uykucu iştahsız kızım.sizce ne yapmalıyım..doktora gidicez bugün ne kadar kilo alması gerekiyor.bugün tam 15 günlük oldu.1 saat uykuyla duruyorum Moralim de çok bozuk..
arkadaşım çok uyutma benimki de çok uyyodu doktor en fazla 2 saat uyut dedi çünkü sarılık oldu.sürekli emzir dedi.uyutmamaya çalış ama zamanla düzene giriyo hatta uyusun diye dualar ediyosun:))şimdi bebeği 37 günlük ve acıkınca uyanıyo..yakında düzelir merak etme
maşallah uslu benimki gaz problemimiz yok çok şükür hiç ilaç kullanmadım kendi kendine çıkarabiliyor gazını bi acıkınca ağlıyor hemen sütü dayıyorum bende :) altı kirlenince ağlamasına fırsat vermiyorum gök gürlemesinden altını kirlettiği anlaşılıyor çünkü hemen değiştiriyorum .İnşallah senin bebişinde gaz sancıları biterde uyur ya çok üzülüyor insan değilmi ağlayınca nasıl çaresiz bakıyorlar kıyamam ...Ben anne sütü veriyorum canım sütüm yetiyor çok şükür hatta fazla bile bir göğüsten bebişin emeceğinden fazla çıkıyor diğer göğsüde sağıp buzluğa atıyorum işe başlayınca ihtiyacım olacak o sütlere dediğin gibi anne sütünün yerini hiçbişy tutmaz ...Uykusuz kaldığım zamanlarda yada bebiş sık sık emdiğinde tükettiği oluyor o zaman mama veriyorum ama sık verdiğim söylenemez mümkün oldugunca anne sütü vermeye çalışıyorum ...Benim bebiş memede kısa sürede uyudugundan yeterince ememiyor karnı doymuyor o yüzden sağıp veriyorum sürekli ama memeyi unutmasın diye arada emziriyorumda benden böyle şimdilik senin bebişi doktora götürecektiniz canım ağlaması için ne dedi doktor inşallah bişeyi yoktur ...Evet yakamoz artik terkedildi topik. Bebisler bizi esir aldi. Uyuttum kizimi yaticam bende bakalim. 2-2,5 saat uyur insallah. Simdi uyurda 5 ten sora aciyo gozleri faltasi gibi. Senin bebis sakin masallah sanirim???
Bu arada sorcam bi turlu firsat olmadi.. Sen bebisine devamli anne sutu veriyosun ama hep biberonla degilmi?? Duzenli olarak sagiyorsun sanirim?? Sutun bebegin ictiginden cok geliyorsa mutlaka saklama posetleri al buzlukta sakla cnm..cok degerli o sutler dokme olurmu??
kimseler yok ama gelince cevaplayın arkadaşlar olurmu...bebeğim çok uykucu emmek için bile uyanmıyor demiştim.akşam 9 gibi emzirdim.uyudu.12 ya kadar uyanmayınca uyandırayım dedim ama nafile.sütü sağıp biberonla verdim artık 50 cc sadece..uyurken biberonu alıyor.tabi benimki uyumaya devam.gece 2 bucukta yani 3 saat önce kalktım uyandırıp besleyyeim diye.uyandırmam yarım saati buldu.altını açtım ayaklarına vurdum yüzünü ıslattım derken uyandı.biraz emdi.başladı huzursuzlanmaya .aç heralde diyorum meme vermeye çalışıyorum olmuyor.uyutmaya çalışıyorumm olmuyor.ayağımda sallayayım biraz dedim.emdiğinin hepsini foşş diye kusmazmı nasıl üzüldüm nasıl kusunca rahatladı uyudu.yani akşam 9 dan beri 50 cc sütle yaşıyor benim uykucu iştahsız kızım.sizce ne yapmalıyım..doktora gidicez bugün ne kadar kilo alması gerekiyor.bugün tam 15 günlük oldu.1 saat uykuyla duruyorum moralim de çok bozuk..
merhaba canım, zamanla unutursun çektiğin tüm acıları merak etme, eğer öyle olmasaydı bizler yeniden anne olmayı hayal bile etmezdik....
bu arada....
haziran annelerinde ilk ben normal doğum yapmışım :26:
burcuuuu çizelgemi nasıl değiştiricem canımm
gule gule buyut bebisini canim. uyanmasi icin altini ac, ciplak birak. hava akiminda ya da klimada olmasin yeter. o haftadaki bebegi 3 saatte bir uyandirmalisin. ciplak kalinca uyaniyorlar ve emiyorlar ancak.
arkadaşım çok uyutma benimki de çok uyyodu doktor en fazla 2 saat uyut dedi çünkü sarılık oldu.sürekli emzir dedi.uyutmamaya çalış ama zamanla düzene giriyo hatta uyusun diye dualar ediyosun:))şimdi bebeği 37 günlük ve acıkınca uyanıyo..yakında düzelir merak etme
maşallah uslu benimki gaz problemimiz yok çok şükür hiç ilaç kullanmadım kendi kendine çıkarabiliyor gazını bi acıkınca ağlıyor hemen sütü dayıyorum bende :) altı kirlenince ağlamasına fırsat vermiyorum gök gürlemesinden altını kirlettiği anlaşılıyor çünkü hemen değiştiriyorum .İnşallah senin bebişinde gaz sancıları biterde uyur ya çok üzülüyor insan değilmi ağlayınca nasıl çaresiz bakıyorlar kıyamam ...Ben anne sütü veriyorum canım sütüm yetiyor çok şükür hatta fazla bile bir göğüsten bebişin emeceğinden fazla çıkıyor diğer göğsüde sağıp buzluğa atıyorum işe başlayınca ihtiyacım olacak o sütlere dediğin gibi anne sütünün yerini hiçbişy tutmaz ...Uykusuz kaldığım zamanlarda yada bebiş sık sık emdiğinde tükettiği oluyor o zaman mama veriyorum ama sık verdiğim söylenemez mümkün oldugunca anne sütü vermeye çalışıyorum ...Benim bebiş memede kısa sürede uyudugundan yeterince ememiyor karnı doymuyor o yüzden sağıp veriyorum sürekli ama memeyi unutmasın diye arada emziriyorumda benden böyle şimdilik senin bebişi doktora götürecektiniz canım ağlaması için ne dedi doktor inşallah bişeyi yoktur ...
günde 15 gr. alması yeterli canım bi süre daha sık dişini bir süre sonra düzene girecektir acıkınca ağlayacaktır anlatmıştım benimkide öyleydi şimdi gece uyumuyor bile :) sen yine sık sık uyandırmaya çalışıp emzir canım aç kalmasın bebiş kilo alımı iyiyse çok üzme kendini 20 günden sonra yavaş yavaş artar uyanıklık süresi yaz bizede doktordan geldikten sonra kilo artışını merak ederiz...
canım bende elektirikli pompa almıştım medelanın..sağıyorum ama çok çıkmıyor benim..bir sağışta en fazla 80 cc çıkıyor.ama her zaman değil..ortalama 60 cc yani..toplam iki ğöğüsten..senin ne kadar çıkıyor.ben az çıktığı için sağmayayım da biriksin diyorum bebek uyanınca emsin diye.doğrumu yapıyprum acaba sağsam o uyanana kadar tekrar birikirmi ki??bir de sen sağınca kaşıklamı veriyosun biberonlamı?? biberona alışır diye korkyorum..bebeklerimiz benziyor senin anlattığına göre..bir günde beslemek için yaptıklarını anlatırmısın bana .sabahtan akşama kadar..çok tecrübesiz hissediyorum kendimi.. yanımda bir büyükte yok danışacağım. :44:
puff ben mersine gidemedim eşimin amiri izin vermemiş yıllık izne çıkarmıyor pislik herif sanki cebinden veriyor izni, kaldık burda haftaya yeni amir gelecekmiş o izin verirse gidecez bi hafta daha dağ başındayız yani çok sıkıldım evde ya...
bende il iki hafta öyle giydirdim ama klima açık olmasına ragmen çocuk isilik oldu hep, şimdi tek kat giydiriyorum ince penye body altına ayaklı tulum ayakları üşümesin diye birde çorap ...
birde ben versem şu kiloları ne iyi olacak gitmedi duruyo hala göbüş bende azda olsa var, çatlaklarda çok kötü görünüyo kırmızı kırmızı valla eşim görsün istemiyorum o kadar kötü görünüyor karnımdaki kırmızı koca çatlaklar bacaklarımın baldır kısımlarında da var kolay kolayda geçmiyor sanırım bunlar eski fizğimi geri istiyorum incecik belim ve çatlaksız dümdüz karnımı özellikle :S
rica ederim canım ne demek yardımcı olduysam ne mutlu :)) yaz tabi sohbet ederiz hep beraber bizim çenemiz düşüyokızlar burdayken sende katıl bize