kızlar kabızlık çekiyo musunuz... üfff çok fena oldum ben... sabah akşam kayısı yiyorum fayda etmiyo... bugün fazla zorladım sanırım, çok sızlıyohemoroid mi oldum ki ???
2 güne bir zar zor gidiyrum bendebi de acı çekiyrm basur olmuşum sanırım
aynen canım... şu an suratımı bi görsen, turşu satıyo... herhangi bi uygulaman var mı... napcaz yaa :18::18:
Ahmet Marankinin formulunu okumuştum pamuğa zeytinyağı bulayıp tam basur kısmına koyup bekletirsen bi müddet ve bunu 1 hafta boyunca uygularsan geçiyormuş... ama ben uygulamadım
ayrıca bugun gün boyu uyudu benim velet... gece nöbetçiyim sanırım
Ahmet Marankinin formulunu okumuştum pamuğa zeytinyağı bulayıp tam basur kısmına koyup bekletirsen bi müddet ve bunu 1 hafta boyunca uygularsan geçiyormuş... ama ben uygulamadım
ayrıca bugun gün boyu uyudu benim velet... gece nöbetçiyim sanırım
kızlarrr nişanım geldi mübarek gecede. inşallah hayırlı haberler veririm sizlere en kısa sürede. çok heyecanlandım çok sevindim yoksa perşembe günü son günümüzdü ve sezeryan olma ihtimalim yüksekti. şükürler olsun yarabbim. dua edin kızlar.
kızlar mrh ,uzun zamandır giremiyorum topiğe.benim günlerim çok yorucu geçiyor.22 bebekle bütün gün emzirmek ve mama yedirmek ve gaz çıkarmakla geçiyor günüm.
gece gündüz ayaktayım.evde annem ve kayımvalidem olduğu halde herkes koşturmaca yaşıyor
hernekadar yorucuda olsa bunların hepsine değer.
bütün annelere kolay gelsin diyorum.
kızlarrr nişanım geldi mübarek gecede. inşallah hayırlı haberler veririm sizlere en kısa sürede. çok heyecanlandım çok sevindim yoksa perşembe günü son günümüzdü ve sezeryan olma ihtimalim yüksekti. şükürler olsun yarabbim. dua edin kızlar.
ay canım adına çok sevindim hadi sende gidicisin inş ben kaldım bakalım hayırlısı Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş banada dua et canım olur mu ..bende kızımı çok özledim artık
ay canım ya çok sevindim hadi bakalım normal gelecek inşallah minik hanım:)) darısı bizim başımıza..
smlfzl ile başbaşa kalıcaz :)))
kız bi sen bi ben kaldık koca forumdaama gayet normal bak daha günümüz perşembe doluyor, 41.haftaya sarkma ihtimali çok yüksek normal doğumu bekleyince...
inan ki ikimiz kaldıkyarın kontrolum var benm canım sen nezamn gidicektin ? alttan bakıcam dedi bişey söyler heralde açılma var mı çatı darlığım felan inş güzel haberlerle geliriz mübarek gece hürmetine ..benm kız çok baskı yapıyo bu gece artık çıkmak istiyo anlaşılan ben sonunda sezeryan olmaktan korkuyorum ama tabi hep hakkımzda hayırlısı diye dua ediyorum canım
yarın sen git öteki gün de benim randevum var :)) benim de bu sefer alttan çatı muayenesi var aynen :) benimki de hareket halinde, kafayı aşağı zorluyo nasıl çıkcağının hesabını yapıyo sanırım
hakkımızda hayırlısı olsun canım biz normali deneriz bekleriz olursa olur olmazsa da elimizden geleni yapmış oluruz napalım..sezeryan inşallah gerekmez ama en azından iyi ki var zor durumlar için..
miraç kandiliniz hayırlı olsun.
inan ki ikimiz kaldıkyarın kontrolum var benm canım sen nezamn gidicektin ? alttan bakıcam dedi bişey söyler heralde açılma var mı çatı darlığım felan inş güzel haberlerle geliriz mübarek gece hürmetine ..benm kız çok baskı yapıyo bu gece artık çıkmak istiyo anlaşılan ben sonunda sezeryan olmaktan korkuyorum ama tabi hep hakkımzda hayırlısı diye dua ediyorum canım
doktorlarımız aynı uygulamaları yapıcak yani,normal doğum yapacağımıza çok inanıyorum inşevet dediğin gibi çok şükür sezeryanda yeri geldiğinde büyük bir nimet kullanmaya gerek kalmz da inş :90:
ikinize de dua ederim. saat 10 gibi geldi. şuan sadece kızım hareket halinde ve aşşağıya baskı yapıyo. belim ağrıyo başkada bişeyim yok. normal herhalde :) yengem dedi bi kaç saate sancın gelir ama mlsf tık yok
evet canım:) inşallah ben de inanmak istiyorum :))
ay canım sağol, inşallah aklına geliriz o sıradabelin ağrıyosa gayet normal. açılma varmıydı? yarın sabah biraz yürü bence, çok faydası oluyormuş..