- 14 Mart 2011
- 561
- 1
oyyyy yerim onu bennnn:)2 gün sonra ben de böyle şeyler yazarım inşallah buraya:)yarın akşam ben de kavuşuyorum kuzuma kızlarrrrrrrr:)çok heyecanlıyım:)
nasıl yani kız beni yanlız mı bırakıyon :) sezeryan mı olcaktı senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyyy yerim onu bennnn:)2 gün sonra ben de böyle şeyler yazarım inşallah buraya:)yarın akşam ben de kavuşuyorum kuzuma kızlarrrrrrrr:)çok heyecanlıyım:)
nasıl yani kız beni yanlız mı bırakıyon :) sezeryan mı olcaktı senin?
Evet cnm ben de sezeryancılardanım:)yarın ben de anneliğe terfi ediyorum:)darısı senin başına inşallahhhhhhhh..
biz geldik kızlar tuvalete bile oğlumla gidicem artık hiç bırakmıyor beni kucağımda su an
aman huysuz olsun da korku olmasın merve bende korku var bebegımı bıyere koyamıyorum gece uyurken kulagımda sesler duyuyorum acayıp korkunc sesler evde tek kalamıyorum allaha sukur bıraz gectı gıbı netten kuran actım normalde okurum ama lohusayım okuyamıyorum netten dınlıom bende acıom sesını öyle boyle bir ses degıl sacma sapan garıp yaa bır tuhaf ses
hilmi_fatmaya ne olmuş geçen lerde 2011 bebekleri geliyorda o açmıştuı bu toğiği ama üzücü şeyler yaşadı yazılmış merak ediyorum
bebeğini kaybetti ya o canım haberin yok mu (
ayyy tüylerim diken diken oldu inanmıyorum ya uff yemin ederim bilmiyordum giremedim bugün 18 günlüğüz arada baktım oda oğlandan çok zor çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor gerçekten doğum esnasında mı olmuşbilmiyorum hiç bişey
selam canım bana da karabasan geliyor çok fazla cevşen taşı canım yada koluna siyah deri bişey tak bana da alacaklar ben de korkuyla ve çığlıkla uyanıyorum
tamam canım bıde rad suresı demıstı bır arkadas saolsun ondan sonra ne olduysa oldu allah razı olsun ondanda gectı gıbı ama gozumu kapıyamıyorum bıdaha gelecek dıee
hareketlerini hissetmeyince doktora gitmiş acil almşlar sezaryene, kordon dolanmış boynuna onu da çekiştirirken kanatmış sanırım bebek, doğdu sağ olarak ama yoğun bakıma alındı başka hastaneye götürüldü, orada 2 gün kaldı ağzından burnundan kanlar gele gele can verdi bebek ( off çok zor valla çok...
dünür fazla düşünme yaa bilinç altından da kaynaklanıyor aklına getirme oyle şeyler... bana da geliyor ama aklıma soktuğumda gliyor... rahat ol oku dua bol bol valla ben lohusa mohusa dinlemiyorum ne dua varsa okuyorum.
hay Allahım sabır versin fatmama canım benim çok büyük acı Allahım kimseye yaşatmasın küçücük canı acıyor dünyası yıkılıyor insanın Allahım güç kuvvet versin bizde de kalpte problem çıktı oğlumun 2 saate yakın ne olduğunu öğrenmek için bekledik o 2 saati anlatamam sana sonra da 18 saat çişini yapamadı dr ailede böbrek hastalığı varmı diyince dünyam yıkıldı ki fatmanın yaşadığı acıyla kıyaslanamaz küçücük ellerine serum taktılar tırnağı acısa canın acıyor Allahım sabır kuvvet versin fatmama bodrumun da bebeği yoğun bakımda 14 gün önce ameliyat oldu kucağına alamadan yoğun baıkıma girdi çok zor gerçekten hala damar yolundan besleniyo 1 gr anne sütü alamadı bebişi canımın allahım ona ve efemize de güç versin
benim tembel uyanmıyo bi türlü hala plastik meme ucuyla alıyor memeyi uanmadığı içinde sütüm akıyor bu akan sütü durdurmanın bi çözümü var mı ben hemen sağıyorum ama emmesi daha güzel herzaman nası sağcam ki
Allah acil şifalar versin inş. bodrumun bebeğine, senin bebeğine... öyle ya ben topuğundan kan alınırken ağlama krizine girdim.. dayanamıyor insan... fatma ki... offf öyle işte.
göbeğimiz düştü teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii