2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok merak ediyorum ya, herkes sevdiği insana benzesin istiyor sanırım ben daha evlenmeden isterdim ona benzeyen bi bebeğim olsun diye bakalım istiyorum ya kesin bana benzer :)) bunlar işin heyecanı tabi sağ salim doğsunda hiçbirimize benzemesede olur

aynı gün doğurcaz galiba :)) hadi inşallah kolaylıkla doğurursun canım ...

canım seninle günümüzde nerdeyse aynı :) çook bekletti bu veletler bizi :))

kızlar asuman doğum yapmış darısı bizeee:)))
hayırlısıyla kolaylıkla doğursaydık bizde, onunda bayadır sancısı vardı ama yine sezeryana alınmış sağ salim doğuş ya önemli olan o
canım seninle günümüzde nerdeyse aynı :) çook bekletti bu veletler bizi :))

evet 1 gün var aramızda benim sat 16 eylül senin 17 si sanırım :)) evet ya 40. haftayı bulacagını hiç düşünmüyodum ben ama daha kasılma sancı filanda yaşamadım hiç heralde hiç gelmiycek beklesek

sezzzz bebişli hayat nasıl gidiyo canım ?

Canım benim çok güzel..bu kadar güzel bir duygu olamaz, kim anlatsa yaşamadan anlayamazdım...o canından bir parça..onun daha 12 gün önce karnımda oldugu(nasıl sıgabildiğini hala bilmiyorum:)) gerçeğine inanamıyorum..inanın bir yanım o karnımdayken olan halini özlüyor..valla..herşeyim o benim...
bu arada idrar yolları enfeksiyonu oldu güzel bebişim... 10 tane iğne verdi doktor...3 tanesini vurulduk..o aglarken dayanamıyorum..igne vurulurken bakamıyorum..çok canım yanıyo...inşallah geçer bir an önce..
böyle işte..günlerimiz uykusuz olmakla beraber güzel geçiyor..
darısı bir an önce başınıza...

kızlar ben geldim. dr daydım. 23 ünde son günüm. normal oldu oldu olmadı sezeryan dedi dr. ben sezeryan istemiyorum. moralim çok bozuk. 1 cm açılmam varmış. 5 günde daha fazla açılıp normal doğum başlarmı acaba?

canım sancın felan varmı ? benimde açılmam yok pazartesi suni sancı verecekler sende suni sancı dene??

ayy özendim vallahi ne güzel ya bende istiyorummmm :)) einim çok güzeldir canım düşünmesi bile güzel geliyor bana sen böyle anlatınca inşallah iki gün sonra bende yaşıycam bebeğimi kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum bi an önce canımmm kimbilir nasıl güzeldir minicik elleri parmakları olacak ayy hemen doğurasım geldi :)) bende özlerim ya karnımdaki zamanlarını tekmelerini hareketlerini ellerini oynatmasını bile içinde hissediyosun çok farklı bi duygu ama eminim kucagında olması dahada güzeldir gözünün önünde yanında kollarında oluyo Allahım banada nasip etsin bi an önce :)

kızlar bol bol uyuyun bu zamanlarınızda,
bebiş geldikten sonra hasret kalbilirsiniz.

doğsunda ben uykusuz kalmaya razıyım ya canımın içini görmek için sabırsızlanıyorummmm

yakamoz bende sezeryan olcam. moralim çok bozuk. ben sezeryan istemiyorum.

yakamoz bende sezeryan olcam. moralim çok bozuk. ben sezeryan istemiyorum.

canım bozma moralini daha 5 gün var belki o zamana kadar sancın gelir yada sancısız açılman olur, bak zaten 1 cm açılman varmış demekki ilerleyecek günümüz aynı ama bende ne açılma var ne sancı sen daha şanslısın 23ünde gelmezse bi kaç gün daha bekleyebilir aslında canım benim doktor öyle demişti 23ünde gelmezse bi kaç gün daha beklememizin bi zararı olmaz dedi hatta 42. haftaya kadar beklenebiliyor bebeğin suyu yeterli ise veya bi sorun yoksa olmadı sunni sancı denenir açılmayı ilerletir belki yada doktor sancı başlatmak için bişyler yapabiliyor aslında tuşe gibi vajen içi jel gibi onlardan birini isteseydin keşke canım etkisi olurdu mutlaka ...Sen yinede bol bol yürü hareket halinde ol hurma uterus kasılması yapacak yiyecekler ye bi bakarsın kasılma başlatır ...

Son düzenleme:

kuaförden geldim bana diyoki o doktora selamımı söyle sezeryan yapsın seni kadın sezeryandan yana ben normal yapsaymışım kızım da ben de ölürmüşüz falan dedi zaten niyeti bozdum kadın da öyle deyince gaza geldim vallahi eşimde kızıyo herkesin lafına bakıyosun diye hiç sevmiyo sezeryan ben gün alalım falan dedim astı suratını

inşallah canım 5 günde normal doğum yaparım. belim kuduruyo şuan ama doğumla bi ilgisi varmı bilmiyorum. bebek kanalda ama kafası ykarıda hala kanalın başınnda yani. bugün dedim bi kaç hafta daha bekleyemezmiyiz diye riskli olur dedi. bebkelrin 38. haftadan itibaren knala girmiş başlarıda kanalda ilerlemiş olmalı dedi. ama benimki girmiş ilerlemyi aşşağıya doğru. uff uff.

benim kocimde hiç istemiyo delimisin normali varken annelerimiz nasıl yapmış diyo, en son baktı stresten kararsızlıktan beklemekten başının etini yiyorum her gün soruyorum aşkım napcam ben diye en son oda karışmıyo artık sordugumda sezeryan diyodun öyle yapalım istersen diyo bi daha sormıyım artık diye :))) oda bıktı benden :)) az önce arkadaşımla konuştum alt komşum özel hastanede prof.de normal yaptı ama kadın alt tarafımı parçaladılar diye bahsedince sezeryan oldum çokda memnunum diyo her doğum kendine özeldir tabi ama o öyle deynce iyice turstım bende :))

annemin sancısı bel ağrısı ve halsizlikle başlamış yani önce bel ağrısı halsizk varmış gecesinede sancı başlamış belki seninde öyle olacaktır :)) benimkide öyleydi 2 hafta önce başı kanala girmiş ama yukardaydı gelmeye niyeti yok yani

canım ben doğumda sancıyla ilerlediğini okumuştum kanalın başındaysa bile resmen ilerlediğini hissediyomuşsun hatta bence hemen ümitsizliğe kapılma bi dene derim ne riski olacakki bana doktor bişey demedi 41 haftamdayım ama karnım hala o kadar yukarıdaki normali bekliyorum yinede gerçi daha fazla bekleyemicem sanırım

inşallah canım ağzından bal damlıyo. dr dönüşü pazara gidip bi kaç bişey alcaktım o kadar bitkin hissettimki eve geldim.şimdide uzandım yatıyorum. belim yatınca artıyo gezşnce geçiyo ama gez gez nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…