- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
saol canım opuyorumnanaktan
az dayan hemen gitme doktora böle daha heycanlı :dance:
Yok zaten bayramda gitcem randevu verdi ozaman bende insallah 10.haftayi doldurmus oluyorum. Bizim ki zaten 2 gün arkadadan geliyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım opuyorumnanaktan
az dayan hemen gitme doktora böle daha heycanlı :dance:
Yok zaten bayramda gitcem randevu verdi ozaman bende insallah 10.haftayi doldurmus oluyorum. Bizim ki zaten 2 gün arkadadan geliyo.
biz daha kalp atışını duyamadık, çatlıcam ya bebek çok küçük dedi dr ama yinede korkuyorum.
4 bucuk cm canım ..
nezaman gittin sen canim?
ay ne güzel ya... birden çok büyük geldi. alışmışım mm.leri duymaya
bende aynen canım 6. hafta bitti keseyi gördük bebeğide henüz göemedim büyük ihtimal geç duyarım onuda aman duyayımda razıyım ben geç duymaya korkuyorum duyamıycam diye eyvahedigeldismilebende 5+4te ancak keseyi görebildim dr geç döllenme olabilir dedi büyük ihtimalle kalp atışını falanda geç duyarım.
bilgi verdiğin için saol canım bakıcam söylediğin siteyemerhaba annecikler .... ben 2011 mart annesiyim ve o gruptayım. inşallah herşey çok güzel olur sizler için de. mart ayı annelerinin cogu unnado adlı anne bebek çocuk özel alışveriş sitesine üye olduk. bu sitenin işleyişi limango,trendyol ve markafoni siteleri gibi. onları bilenleriniz vardır. bilmeyenler için söyliyim. bu özel alışveriş sitesinde hergün ünlü markaların belli sayıdaki ürünü satışa sunuluyor. bunlar anne-bebek ve çocukla ilgili aklınıza gelebilecek her türlü şey olabiliyor. birkaç gün satışta kalıyor ve siz de ister peşin ister taksitle satın alabiliyorsunuz kendinize ya da bebişlerinize bu ürünleri örneğin şu an ilk hediyem diye bir markanın satışı var 2 kasımda bitiyor. bu firma siparişiniz üzerine bebğinizin adının işlenmiş olduğu bebe battaniyesi, tulum ve havlu gibi ürünler sunuyor size bence çok güzel. sizi de haberdar ediyim dedim. diğer ayların anneciklerine de yazıcam. siteye üyelik girişi davetiye ile oluyor. bana özel mesaj atıp email adresinizi yazarsanız size de davetiye yollarım şöyle bir gezersiniz üyeliğiniz kabul olunca.ben 1-2 haftadır üyeyim. kendime ve topik çekilişinde bana çıkan bir arkadasıma o bebek adının işlendiği ürünlerden sipariş edicem inşallah. yeniden hepinize hayırlı doğımlar ve hayırlı çocukalr diliyorum
ayy inşallah canım atanmam lazım benim ama çokda çalışmadım kk nın başından kalkamadımki sempatiksalakcinniiyi yolculuklar. inşallah çok güzel geçe sınavın..
ayy dogru yaa yenı kalkdım ya ondan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım 10 hafta oldu dün gece doktora gittim ben midem cok kötu oldu agrıdan duramadım gittim ultrasyonla bakdı ayy görsen kücük insan yüzü kolu ayakları herseyi var bi oynuyo velet ayy anlatmam öle güzel kii en son gördugumde fasulye gibi bişeydi böle görunce tutamadm kendıme basladım aglamayaa :asigim::asigim:
ayyy maşallah kızzz seninki kocaman olmuş benim daha kese 10 mm di kaydirigubbakcemile3 benimki o kadar olana kadar seninki 10 cm olur kaydirigubbakcemile3 bizim veletin eli yavaş olcak4 bucuk cm canım ..
biz daha kalp atışını duyamadık, çatlıcam ya bebek çok küçük dedi dr ama yinede korkuyorum.
merhaba annecikler .... ben 2011 mart annesiyim ve o gruptayım. inşallah herşey çok güzel olur sizler için de. mart ayı annelerinin cogu unnado adlı anne bebek çocuk özel alışveriş sitesine üye olduk. bu sitenin işleyişi limango,trendyol ve markafoni siteleri gibi. onları bilenleriniz vardır. bilmeyenler için söyliyim. bu özel alışveriş sitesinde hergün ünlü markaların belli sayıdaki ürünü satışa sunuluyor. bunlar anne-bebek ve çocukla ilgili aklınıza gelebilecek her türlü şey olabiliyor. birkaç gün satışta kalıyor ve siz de ister peşin ister taksitle satın alabiliyorsunuz kendinize ya da bebişlerinize bu ürünleri örneğin şu an ilk hediyem diye bir markanın satışı var 2 kasımda bitiyor. bu firma siparişiniz üzerine bebğinizin adının işlenmiş olduğu bebe battaniyesi, tulum ve havlu gibi ürünler sunuyor size bence çok güzel. sizi de haberdar ediyim dedim. diğer ayların anneciklerine de yazıcam. siteye üyelik girişi davetiye ile oluyor. bana özel mesaj atıp email adresinizi yazarsanız size de davetiye yollarım şöyle bir gezersiniz üyeliğiniz kabul olunca.ben 1-2 haftadır üyeyim. kendime ve topik çekilişinde bana çıkan bir arkadasıma o bebek adının işlendiği ürünlerden sipariş edicem inşallah. yeniden hepinize hayırlı doğımlar ve hayırlı çocukalr diliyorum
ayy dogru yaa yenı kalkdım ya ondan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım 10 hafta oldu dün gece doktora gittim ben midem cok kötu oldu agrıdan duramadım gittim ultrasyonla bakdı ayy görsen kücük insan yüzü kolu ayakları herseyi var bi oynuyo velet ayy anlatmam öle güzel kii en son gördugumde fasulye gibi bişeydi böle görunce tutamadm kendıme basladım aglamayaa :asigim::asigim:
birce sen gittinmi doktora
Çarşamba günü kanamam başladı, kalbi durmuş dün aldılar bebeği, bugün taburcu oldum. 2 kez üstüste kürtaj oldum nisan ayında da biliyorsunuz 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. Şimdi uzun bir ara vermem gerek. Rahmin toparlanması için. Zaten vazgeçtim gibi artık. Çok istedim oğlumun kardeşi olsun ama kısmet değilmiş napalım hayırlısı..
Beni listeden çıkarırsınız. Rabbim sizin bebeklerinize hayırlı ömürler versin. Sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar dilerim..
Hoşçakalın..
Çarşamba günü kanamam başladı, kalbi durmuş dün aldılar bebeği, bugün taburcu oldum. 2 kez üstüste kürtaj oldum nisan ayında da biliyorsunuz 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. Şimdi uzun bir ara vermem gerek. Rahmin toparlanması için. Zaten vazgeçtim gibi artık. Çok istedim oğlumun kardeşi olsun ama kısmet değilmiş napalım hayırlısı..
Beni listeden çıkarırsınız. Rabbim sizin bebeklerinize hayırlı ömürler versin. Sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar dilerim..
Hoşçakalın..