Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar
gördük sonunda keseyiiihihoyyythihoyyyt
nasıl mutluyum anlatamam
dr kan testin çok yüksek çıktı bu değerlere göre görünmesi lazımdı bir sorun olabilir dedi
ne olabilir dedik dış gebelikten şüpheleniyorum dedi
hemen vajinal ultrasyona aldı vee göründü çok şükür
herşey normalmişŞeniz
hehehe rekortmenımız :hooray::hooray:herşeyin rekoru bende kıramazsınızzzzzz sırnaşık şeysırnaşık şey kilo evlilik süresi bebiş kaydirigubbakcemile3u yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey:
şuanda gribim doktor sıcak suya limon sık bişey olmaz dedi valla bende öyle atlatmaya çalışıyorum maydonozu bende duydum yememeye çalışıyorum..ya çay benim için çok önemli bir yasak oldu...
merhaba kızlar
nasıl mutluyum anlatamam
dr kan testin çok yüksek çıktı bu değerlere göre görünmesi lazımdı bir sorun olabilir dedi
herşey normalmişŞeniz
kızlar benm canım pilav istedi kalkıp yapıyım barii ya benim kadar canı çok şey isteyen biri daha yoktur heralde isteyeniniz varsa yollıyım canım hamişlerim benim yol arkadaşlarım
yakamoza ne olmuş görmedim
dur bir okuyum
kesinlikle banada çok destek oldunuz
kızlar benm canım pilav istedi kalkıp yapıyım barii ya benim kadar canı çok şey isteyen biri daha yoktur heralde isteyeniniz varsa yollıyım canım hamişlerim benim yol arkadaşlarım
hehehe rekortmenımız :hooray::hooray:
canım ıhlamurda ıcebilirsin ıhlamurun içine yarım limon ayva kabugu elma kabugu at kaynat bi güzel iç ben öle atlattım gribi
aman işde belli seyler kahve cay bitki cayları maydonoz yeme nane fazla tuketmeya kızlar dr yiyecekler konusunda bana bişey demedi
ben sordum yiyeceklerle ilgili bir tavsiyeniz varmı diye oda herşey serbest dedi
bana yasak yok anlayacağınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maydanoz ne yapıomuskı anlamadım ben yumurtayı hepmaydanoz nane ıle yerım
maydanoz ne yapıomuskı anlamadım ben yumurtayı hepmaydanoz nane ıle yerım
sağol canım verdiğin bilgiler için..birazdan yapayım bari..kızlar çıkıyorum ben hepinize ii akşamlar ara ara girerim annem geldi çünkü onunla ilgileneyim..rica ediyorum sayfalar o kadar hızlı ilerlemesin:)
bugün 6. hafta btti 5 artı 7 ydik gittik doktora kese var bayada görünür bi kese yolk kesesi denilen kesede var ama bebiş yok doktor geç yumurtlamış olabilirsin dedi iki hafta sonraya randevu verdi inş. görürüm kalp atışını ve bebişimi inş. sende görürsün canımmkaç haftalık canım benim 5 +2 ben 2 hafta sonra gideceğim tekrar iki gün önce keseyi gördük..bende gün sayıyorum hemen gitmek istiyorum
maşallah maşallah aman hep böyle iyi haberlerle dön ben de bebişi göremedim yaa kese var bebik yokmerhaba kızlar
nasıl mutluyum anlatamam
herşey normalmişŞeniz
ay ne bılım sankı ayıp bose yapmısım gıbı ay cok utandım amma hızlısın falan deyınce :kedi:
güle güle canım arayı acma bebişine kendıne iyi bak :a015::a015:
:gitme::gitme:bende sizi özlicem:gitme::gitme:
güle güle canım arayı acma bebişine kendıne iyi bak :a015::a015:
:gitme::gitme:bende sizi özlicem:gitme::gitme:
kızlar yağlı yemeklerden midem bulanıyo hafif bi yemek söyleyin bana ama hafif yağlı olmayan bişy olsunnn