- 19 Haziran 2009
- 2.320
- 6
Ben çıkıyorum kızlar, muhabbete doyum olmuyo ama, daha pazara gideceğim...
Hadi iyi akşamlar.
güle güle canım hemen gell :a015::a015:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çıkıyorum kızlar, muhabbete doyum olmuyo ama, daha pazara gideceğim...
Hadi iyi akşamlar.
anaam doktor bize dedi 10 gün ilşki yok bizim ki diyo bu 10 gün nasıl geçer diyee wayyyy
Hadi benimde mesai bitti kilar bende kactim. Iyi aksamlar.
iyi aksamlar eve git yat dinlen bebişine kendıne iyi bak :a015::a015:
geldimmmmmmmmmmmmm ay sıcak su cok guzeldı ama yav kasıklarım agrıdı nıe aacaba cok sıcak su ıle yıkandıgım ıcınmı nedır
ben sitede geziyorum yoksa burda uykum gelcek kimse konuşmuyor.
alla allaaaaa gecmıs olsun cnm ya hayırlısı bakalım uzulmekızlaaaaaaaaaar doktordan geldimmm :teytey:
ama iyi haberler veremiycem daha doğrusu iyi mi kötümü bilmiyorum siz yorumlayın
şimdi biz bugün 6. haftayı bitirdik ama sadece keseyi görebildim bebiş yok :çok üzgünüm: alttan baktı yine yok :uhm: bide kanaman oldumu dedi hayır dedim kanamam olmadı hiç rahimde sıvı birikmiş kanama olabilir ama olmayabilirde bazı gebeliklerde rahim sıvısı birikebiliyor dedi hiç anlamadım nasıl bişy :uhm: progestan yazdı bi daha ama ben zaten kullanıyodum riskli bi durum varmı şimdi dedim kanamanın olmaması iyi bişey kanama olmadıgı için risk var diyemeyiz ama dikkat et sen dedi senağlama 2 hafta sonra tekrar gel o zaman hem bebeği hem kalp atışlarını görmemiz lazım ama 8. haftayı bitirmeden gelme kalp atışı için erken olmasın dedi şutarafagitti normalde kaçıncı haftada görünmesi gerekiyor bebegin dedim 6. hafta dedi ama benim 6. hafta bitti deyince geç yumurtlamış olabilirsin bilemeyiz dedi gebelikle ilgili kan tetkiklerini yapalım cumartesi alırsın anormal bi durum varsa telefonlada öğrenebilirsin sonucu dedi :1no2:
ya kötü düşünmek istemiyorum ama önceki bebeğimde de böyle olmuştu hem keseyi hem bebeği geç gördük sonrada embriyo gelişmemiş kalp atışı yok kürtaj dediler sonrada düşük başladı zaten senağlama
evet geldim canımcımmmm ama moralim kötü bebişi göremedim 6. hafta bitmesine rağmen :çok üzgünüm:ayyy bu sessizlikk .. bizim gece kuşu gelmiş yakamoz naberr .. lizgelal hoş geldın sende nie konusmuonuzzz
evet canım geçmişi okuyodum bende naniknanikbence herkes geçmişi oluyor şuanda
bebekim konussana .. bebişkom gitti kuzucukda pazarda ,,,,optimis sen nere kayboluyon arada yakamoz sende pc yi acdın gittin kesın .. lizgelal uyuyo uykucu
alla allaaaaa gecmıs olsun cnm ya hayırlısı bakalım uzulme
kızlaaaaaaaaaar doktordan geldimmm :teytey:
ama iyi haberler veremiycem daha doğrusu iyi mi kötümü bilmiyorum siz yorumlayın
şimdi biz bugün 6. haftayı bitirdik ama sadece keseyi görebildim bebiş yok :çok üzgünüm: alttan baktı yine yok :uhm: bide kanaman oldumu dedi hayır dedim kanamam olmadı hiç rahimde sıvı birikmiş kanama olabilir ama olmayabilirde bazı gebeliklerde rahim sıvısı birikebiliyor dedi hiç anlamadım nasıl bişy :uhm: progestan yazdı bi daha ama ben zaten kullanıyodum riskli bi durum varmı şimdi dedim kanamanın olmaması iyi bişey kanama olmadıgı için risk var diyemeyiz ama dikkat et sen dedi senağlama 2 hafta sonra tekrar gel o zaman hem bebeği hem kalp atışlarını görmemiz lazım ama 8. haftayı bitirmeden gelme kalp atışı için erken olmasın dedi şutarafagitti normalde kaçıncı haftada görünmesi gerekiyor bebegin dedim 6. hafta dedi ama benim 6. hafta bitti deyince geç yumurtlamış olabilirsin bilemeyiz dedi gebelikle ilgili kan tetkiklerini yapalım cumartesi alırsın anormal bi durum varsa telefonlada öğrenebilirsin sonucu dedi :1no2:
ya kötü düşünmek istemiyorum ama önceki bebeğimde de böyle olmuştu hem keseyi hem bebeği geç gördük sonrada embriyo gelişmemiş kalp atışı yok kürtaj dediler sonrada düşük başladı zaten senağlama
pek hayır olmıycak galiba ya inşallah daha kötü şeyler duymam iki hafta sonra :çok üzgünüm: senağlama
pek hayır olmıycak galiba ya inşallah daha kötü şeyler duymam iki hafta sonra :çok üzgünüm: senağlama
bebekpoyraz nerdesinnnnnnnnnnnn görüntü var ses yok cıkcam şimdi bide üstüne küscem hee