- 3 Eylül 2010
- 1.459
- 0
ben okudum benim geçen seneki düşüğümde doktor bana da aynısını demişti
ne yaparsan yap düşüğün çaresi yoktur demişti boşuna üzülme doğsa da muhtemelen
sakat doğardı demişti
kızlar bi okuyunn
ben yokkum listede
şehriye çorbası yapabilirsin
delimavi48, demet84, gozde_thai, Hilmi_ve_Fatma, iipekk34, izmir3582, kocaminkuzusuyum, lizgelal, simal06
titreşim yok ki göndereyimmmmmmmmmalsanaalsanasmile
delimavi48, demet84, gozde_thai, Hilmi_ve_Fatma, iipekk34, izmir3582, kocaminkuzusuyum, lizgelal, simal06
titreşim yok ki göndereyimmmmmmmmmalsanaalsanasmile
bende bende istiyorummm canım ben 26 yaşındayım hamile kaldığım kilo 62 doğumum 2o haziran dedi dr ama ben okadar bekleyeceğini sanmıyorum ufaklığın:))) son adet dönemim 13 eylülcanım teşekkürlerrropuyorumnanaktan
kızlar herkese merhaba biraz önce kontrolden geldim ve keseyi gördük bugün :) Allahıma çok şükür bir problem yokmuş kahverengi akıntıda çok önemli değilmiş normal kan olmadığı sürece problem yok dedi. 13 kasımda kalbini dinlicez inşallahhh:CüvCüv:
bana göre en pratik çorba tarhanadır..
Ama şu aralar hiç canım istemiyor..
bugün iiyim yap yemekini ben yapamıyorum yapsamda cok zor yiyorum başkası yapınca yiyorum ama uyanıkım biraz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3burdayım canım yemek yapıyorum bi yandanda sizi takip ediyorum nasılsın canım?
kızlar herkese merhaba biraz önce kontrolden geldim ve keseyi gördük bugün :) Allahıma çok şükür bir problem yokmuş kahverengi akıntıda çok önemli değilmiş normal kan olmadığı sürece problem yok dedi. 13 kasımda kalbini dinlicez inşallahhh:CüvCüv:
kızlarr mercimek corbası hariç kolay ne corba yapabiilirimmm
kızlar bu bulantı ve uyku mahvetti beni hep uyusam hiç uyanmasam
şehriye çorbası yapabilirsin ilk aklıma bu geldi