- 25 Kasım 2009
- 14.491
- 1
12.haftada bile belli olabiliyormuş cnm ..bakalım takvimler dogru çıkacakmı :1rolleyes:
ay ne güzel 12.haftada belli oluyosa süper ben hep 14. haftadan sonra biliyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.haftada bile belli olabiliyormuş cnm ..bakalım takvimler dogru çıkacakmı :1rolleyes:
kızın olucakmıs senın opuyorumnanaktan
ay ne güzel 12.haftada belli oluyosa süper ben hep 14. haftadan sonra biliyodum
slm kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür
haftaya salı yine çağırdı bir sürü şey vardı aklımda ama sormayı unuttum
heyecandan herşeyi unutuyorum:) elimde ultrason kağıdı sırıtarak çıkıyorum odadan:))
slm kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür
haftaya salı yine çağırdı bir sürü şey vardı aklımda ama sormayı unuttum
heyecandan herşeyi unutuyorum:) elimde ultrason kağıdı sırıtarak çıkıyorum odadan:))
geçen cuma gittim doktora kalbimiz atıyor :) bayramdan sonra 2 li test varrr
gözünaydin ,masallah canim bebegine hep öyle güzel haberlerle geliriz hepimiz inskıslar kontrolden geldim çok şükür bebişimizi ve kalp atışlarını duyduk 6+4 müşüm 6mm olmuş annesinin kuzusu
canim mutlaka haber ver merak ederim ben eyvahedigeldismilegüzel haberlerle dönersin insselammm kizlar...bugün kontrolüm var cok heycanliyim...
gercektenmiibilmiyorumkismilebu ekim ayı çok özelmiş, çünkü 5 cuma, 5 cumartesi, 5 pazar varmış ve hepsi bir arada ancak 823 yılda bir olurmuş..
evet canim yinede erken dönemdeki muayneler riskli gözüküyor ama gitmeyincede merakta kaliyorsun acaba bebegim iyimi ,gelisimi normalmi diye hakkimizda hayirlisi olsun allahimiza emanet olsun bebislerimiz insmerhaba canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. doktorunun söylediği doğru ama ben güvenemiyorum. bu sitede bi arkadaş yazmıştı doktoru bebeğin gelişmiyo kürtaj gözüyle bakmış ve alttan muayne ederkende canını acıtmış kız başka bi doktora gittiğinde bebeğinin sağlıklı olduğunu öğreniyo. amannn karışık yani Allahım hayırlısını versin
gözünaydin canim hep atsin pitpitlari hic durmasin insgeçen cuma gittim doktora kalbimiz atıyor :) bayramdan sonra 2 li test varrr
bebiş kaç haftalık canım
canım benim ilk gebeliğimde 20+6da öğrendik cinsiyetini..
birde ikili testte erkek demişlerdi ama sonradan kız dediler:)
ayy ne güzel bende haftaya duyarım inşallah kaç haftalık canım senin bebişgeçen cuma gittim doktora kalbimiz atıyor :) bayramdan sonra 2 li test varrr
kizlar ben bi türlü doymuyorum yaaa bulantilar kalmadi ama bu seferde yemekten sonra hic yemis gibi oluyorum sizdede varmi???
ayy ne güzel bende haftaya duyarım inşallah kaç haftalık canım senin bebiş
kimse anlatmıycak mı bu ticker olayını iyi ben de sonra yaparım:1closedeyes:
kizlar ben bi türlü doymuyorum yaaa bulantilar kalmadi ama bu seferde yemekten sonra hic yemis gibi oluyorum sizdede varmi???
gözünaydin canim hep atsin pitpitlari hic durmasin ins
canim ben 6. haftada göremedim 7. haftada gördüm cünkü sat göre biraz kücük cikiyordu bebegim cok sükür simdi 8 haftalik olduk haftaya kontrolum var ins ozamanda 9 haflalik olucaz allahimin izniyle :Saruboceq:ayy ne güzel bende haftaya duyarım inşallah kaç haftalık canım senin bebiş