- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
bende kervansaray larayı düşünüyorum rezervasyon yaptıran arkadaslar 6 gece kaça tuttunuz ve hangi turdan?
teşekkür
Balayı için Güral Premier Tekirova'ya karar verdiğimizi söylemiştim... sigorta dahil 5 gece için 1.706 hallettik...
Balayı tatilimizi biraz değişik planladık, tatile araba ile gidiyoruz 5 gün otelde iyice dinlenip ordan araba ile ege sahillerini (fethiye, marmaris, bodrum, çeşme, bozcaada, gökçeada...) gezeceğiz, toplam 10 günümüz var iyi değerlendirmek istiyoruz...
arkadaşlar adam eve e giden varmı.paylaşabilir mi fikirlerini çok acill
geçen sene arkadaşım arabasıyla gittiler,bin pişman oldular,hiçbiş anlamadık döndüğümüzde çok yorgun hissetik kendimizi dedi.
Balayı için Güral Premier Tekirova'ya karar verdiğimizi söylemiştim... sigorta dahil 5 gece için 1.706 hallettik...
Balayı tatilimizi biraz değişik planladık, tatile araba ile gidiyoruz 5 gün otelde iyice dinlenip ordan araba ile ege sahillerini (fethiye, marmaris, bodrum, çeşme, bozcaada, gökçeada...) gezeceğiz, toplam 10 günümüz var iyi değerlendirmek istiyoruz...[/QUOTE
canım bir tur şirketinin sitesinde 5 gece için daha yüksek fiyat çıkarıyordu siz nerden ayarladınız?
Balayı tatilimizi biraz değişik planladık, tatile araba ile gidiyoruz 5 gün otelde iyice dinlenip ordan araba ile ege sahillerini (fethiye, marmaris, bodrum, çeşme, bozcaada, gökçeada...) gezeceğiz, toplam 10 günümüz var iyi değerlendirmek istiyoruz...[/QUOTE
canım bir tur şirketinin sitesinde 5 gece için daha yüksek fiyat çıkarıyordu siz nerden ayarladınız?
ETS ile gidiyoruz ....ama tarih aralığı önemli biz 21 haziran 26 haziran arası gidiyoruz
ETS ile gidiyoruz ....ama tarih aralığı önemli biz 21 haziran 26 haziran arası gidiyoruz
Anladım çok teşekkürler. Temmuz oluca fiyatlar artıyor birden.
bizde hala sonuçlandıramadık ama baktıkça insanın aklı karışıyor.seçeneği 2 ye indirdik sayılır
calista luxury ya da su sesi deluxe
biz haziran ayında balayı için gideceğiz. geceliği ortalama 202 liraya geliyo kişi başı bizimkinin. 4 gece 5 gün kalıcaz. burayı çok beğenen de var beğenmeyen de. yorumlar değişiyo.
inşallah memnun kalırız :))
ya arkadaşlar adam and eve nin fiyatları artmış nasıl oluyor bu bir ikriniz varmı %40 indirm vardı &35 yapmışlarnasıl şey bu bir günde
biz 5 gece 6 gün 1248 tl ye yaptırdık bonus karta 8e böldürdük ama world kartın varsa bu fiyat 1040 tl ye düşüyor
canım erken rezervasyon 31 ocakta bitiyor ve her pazartesi listeler değişiyor müşteriler arttıkça fiyatlarda artıyor haftaya yine artabilir acele et bence...
fiyatlar gerçekten çok değişken.aslında bu kadar araştırınca insanın kafası acayip karışıyor.en iyisi ilk aklında kalan bir yer.hani ben bir sürü parayı saymak da istemiyorum.susesi baya tuzlu mesela.calista da ets ye bağlı.world karta baya avantajı var etsnin.çok ikilemde kalıyorum.
acaba diyorum elediğim fantasia de luxe kemer ve alvadonna dan birini mi seçsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?