- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.301
ne oslun ayşecim yelzicim
iş ev koşturmaca havaların misiknliği
yağmur toprak kokusu
gayet güzel
teskkr ederm esracm bnde öyle dedm ama çok üzldm eşim nöbetciydi birde o gün o kadr agladm kı arabamn üstüne oturdum eski ama bnm arabam birde bnm hatamdı neyse artk olan oldu dıorum Rabbim beternden koruusn.
buketcm bnde bılmıom ama 2 kişilk ıcn tüpü yaktıgına degmez annenler falan yersınız beraber yada ertesı gune kalır 2 kişilk içn fasulye yapmaya degmez
ocağım doğalgazlıda ben 2 kişil bulgur pilavı yaptım her sabah 2 kişiye çay demliyorum fasülyede yaparım canım yeterki fazla yapmayayım
evet canım çok yakın 1 dk yürüme mesafesi eskiden ne güzel 1 dk da geliyordum şimdi metro bekle kaçırdım kaçırmadım telaş yaşa yetişmek için koştur sıkıntı oluyor ama yinede metroyu bile kaçırsam bugün olduğu gibi evden çıkıp dükkana gelmem 25 dk sürüyor hemen yakalarsam 15 dk. bu akşam kayınvalidemdeyim yarında beşamel soslu karnıbahar yapayım diyorum.
sabah kahvaltı mı ediyorsunuz buketim. kaçta kalkıyorsunuz.
Yelis sen kazamı yaptın canım?
Günaydınn fıstıklar
Kolum hala ağrıyo kaldıramıyorum ne aşıymış :) Dün akşam gözleme yaptım bende benim koca çok şaşırdı hem hamuru yoğurdum hem açtım hem pişirdim :)) Akşamdanda nohut ıslatım bugün nohut pilav yapıcam yanına cacık ohh miss gibi
kızlar buarada bn size söylemeym fırsatm olmadı ben efsane arabamla kaza yaptım ama bnde bir şey yok şükür araba 1 haftadr öylece duruyor
evet canım eşim kahvaltı yapmadan çıkmaz bende onunla beraber yapıyorum 7 de ben kalkıyorum 7:30 da eşimi uyandırıyorum 8:30 da beraber evden çıkıyoruz
ocağım doğalgazlıda ben 2 kişil bulgur pilavı yaptım her sabah 2 kişiye çay demliyorum fasülyede yaparım canım yeterki fazla yapmayayım
Yelis sen kazamı yaptın canım?
napim şevalcim yaaa
bildiğin gibi hep aynı monotonluk sabah iş akşam ev
burda sizleri dinliyorum
yeni evliler , heyecanlar
çok güzel oluyo gülümseyerek okuyorum
güzel güzel hayallere dalıyorum :)))
gözde tatlım sen ne iş yapıyodun
ayy benimde canım beşamelli karnıbahar çekiyo çok 2 gündürama yapmaya vaktim olmadı
kız buket azıyetıne degmezz tamm ozaman pekı bakalm
eft aslıcm sorma kaza yaptım
aslım günaydın canım.
kız buket azıyetıne degmezz tamm ozaman pekı bakalm
eft aslıcm sorma kaza yaptım
kızlar buarada bn size söylemeym fırsatm olmadı ben efsane arabamla kaza yaptım ama bnde bir şey yok şükür araba 1 haftadr öylece duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?