• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

evle dükkan çok yakındı dimi buket.
yarın akşam ne yemek yapıcaksın?

evet canım çok yakın 1 dk yürüme mesafesi eskiden ne güzel 1 dk da geliyordum şimdi metro bekle kaçırdım kaçırmadım telaş yaşa yetişmek için koştur sıkıntı oluyor ama yinede metroyu bile kaçırsam bugün olduğu gibi evden çıkıp dükkana gelmem 25 dk sürüyor hemen yakalarsam 15 dk. bu akşam kayınvalidemdeyim yarında beşamel soslu karnıbahar yapayım diyorum.

Son düzenleme:
şükrler olsn eşimn eli daha iyi nöbetimizn denk gelmesi iyi olduda yogunluktan gorusemıoski yaa:(((eşimn nöbeti daha yogun cunku 24 saat calısıyor bn 12 saat gece 12 de eve gidioruz dinlenmye ertesı gün mesaiye devam ettimiz icin

yeni iş yernden memnunmusn peki alıştın mı

şimdilik memnunum gibi canım. eski işyerinin bazı artılarını arıyorum ama buranında artıları var.
nöbet yorucudur canım. hele eşinin ki 24 saat.
Allah kolaylık versin.

Günaydınn fıstıklar
Kolum hala ağrıyo kaldıramıyorum ne aşıymış :) Dün akşam gözleme yaptım bende benim koca çok şaşırdı hem hamuru yoğurdum hem açtım hem pişirdim :)) Akşamdanda nohut ıslatım bugün nohut pilav yapıcam yanına cacık ohh miss gibi

Son düzenleme:
kızlar buarada bn size söylemeym fırsatm olmadı ben efsane arabamla kaza yaptım ama bnde bir şey yok şükür araba 1 haftadr öylece duruyor

Günaydınn fıstıklar
Kolum hala ağrıyo kaldıramıyorum ne aşıymış :) Dün akşam gözleme yaptım bende benim oca çok şaşırdı hem hamuru yoğurdum hem açtım hem pişirdim :)) Akşamdanda nohut ıslatım bugün nohut pilav yapıcam yanına cacık ohh miss gibi

ohh afıyet olsunnn marıfetlı arkadasımız:D bnmde canm ne zamandr kurfasulye ıstıo ama denemye korkuom yapmazsam dıe

superim naber bitanem.

napim şevalcim yaaa
bildiğin gibi hep aynı monotonluk sabah iş akşam ev
burda sizleri dinliyorum
yeni evliler , heyecanlar
çok güzel oluyo gülümseyerek okuyorum
güzel güzel hayallere dalıyorum :)))

bizimkiler benden ayrı yaşamaya alışık olduğu için hiç böle problemlerin duyusallıklar fln olmıcak çok mutluyum o yüzden
şimdi nasılsa evlenincede öle olacak zaten annemi 15 günde bir hafta sonu fln görüyorum hergün tel de konuşuyorum o yüzden alemden ayrı şehirde yaşamaktan ve erken yaşta evden ayrılıp kendi evimde yaşamaktan çok mutluyum

gözde tatlım sen ne iş yapıyodun

buketim ben nikah sonrası hemen nikahta çekilen cdyi aldım. balayına giderken elimdeydi. birde foto makinemi vermiştim birine çeksin diye de ondan da aldım. baya foto vardı elimde. nasıl olduğunu şimdiye kadar göremeden nası durabildin.

çok merak ediyorum ama durmayıp ne yapacağım ki canım mecburum yani kimde makime vardı kimler çekim yaptı bilmiyorum ki

ohh afıyet olsunnn marıfetlı arkadasımız:D bnmde canm ne zamandr kurfasulye ıstıo ama denemye korkuom yapmazsam dıe

canım geçmiş olsun çok Allah korusun cana geliceğine mala gelsin de boşver. Yaparsın canım zor değil çok basit kurufasulye düdüklüdenmi kokuyosun sen? Tencerede yapma pişmez düdüklüde yapman lazım

şimdilik memnunum gibi canım. eski işyerinin bazı artılarını arıyorum ama buranında artıları var.
nöbet yorucudur canım. hele eşinin ki 24 saat.
Allah kolaylık versin.

bazen görmezden gelecegiz eksileri ayşem yoksa hayatımızı zorlaştırmış oluyoruz bizmde oluyor ama görmezden geliyoruz zamanla dahada güsel olur inşallh eşimi nöbet zamanlarnda çok özlüom ama napim mesela bu haftamızı anlatm sana pazar günü ev kalabalktı mısafrlerım 11.30 da gitti pazartesi eşimle evde başba tv seyrettık salı kursum vardı carbamba nöbetimiz persembe bnm kursum cuma eşim nöbetcii :((((hafta sonu ablamla yegenm gelıo ole iştee:DD

canım geçmiş olsun çok Allah korusun cana geliceğine mala gelsin de boşver. Yaparsın canım zor değil çok basit kurufasulye düdüklüdenmi kokuyosun sen? Tencerede yapma pişmez düdüklüde yapman lazım

2 kişilik için kaç bardak fasülye koyuyoruz bende onu merak ediyorum

teskkr ederm esracm bnde öyle dedm ama çok üzldm eşim nöbetciydi birde o gün o kadr agladm kı arabamn üstüne oturdum eski ama bnm arabam birde bnm hatamdı neyse artk olan oldu dıorum Rabbim beternden koruusn.

buketcm bnde bılmıom ama 2 kişilk ıcn tüpü yaktıgına degmez annenler falan yersınız beraber yada ertesı gune kalır 2 kişilk içn fasulye yapmaya degmez

buketcm bnde albume düğün resmlerımızı ekledm bak bakalm begenıcekmsn zira sennzevkıne guvenıom

canım tek kelime ile mükemmel kusursuz bayıldım resmen çok doğru bir yerle çalışmışssın benim nişandaki bu kadar profesyonel değildi ikinizde harika görünüyorsunuz ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah. Bizim evde fonlar geldi mutfak masası geldi tamamlandı en sonki halini çekemedim hiç fırsatım olmuyor ki

Günaydınn fıstıklar
Kolum hala ağrıyo kaldıramıyorum ne aşıymış :) Dün akşam gözleme yaptım bende benim koca çok şaşırdı hem hamuru yoğurdum hem açtım hem pişirdim :)) Akşamdanda nohut ıslatım bugün nohut pilav yapıcam yanına cacık ohh miss gibi

esracım ellerine sağlık çok hamarat gördüm snei

buketcm bnde albume düğün resmlerımızı ekledm bak bakalm begenıcekmsn zira sennzevkıne guvenıom

yeliz ben baktım ama stüdyo fotoları vardı sadece dış mekan onlar mı canım

kızlar buarada bn size söylemeym fırsatm olmadı ben efsane arabamla kaza yaptım ama bnde bir şey yok şükür araba 1 haftadr öylece duruyor

yeliz çok geçmiş olsun nasıl bi kazaydı canım.
Allah daha büyüğünden esirgesin üzülme canım.
ne kursuna gidiyorsun yeliz?

napim şevalcim yaaa
bildiğin gibi hep aynı monotonluk sabah iş akşam ev
burda sizleri dinliyorum
yeni evliler , heyecanlar
çok güzel oluyo gülümseyerek okuyorum
güzel güzel hayallere dalıyorum :)))
gözde tatlım sen ne iş yapıyodun

superim hayal ettiğinden de daha güzel olur inşallah herşey.

kızlar günaydınnnnn

günaydın edoş

Günaydın kızlar ben geldimmm:)

Birazdan nikah resimlerini ekliyeceğimm edoşumm özellikle haberin ola;)

günaydın nilaycım bekliyorum bende.

tupturuncu mrbh sennle hıc tansmadık sanrm bn yeliz evlı mutlu ınsallh vaktı zamanda geldıgndede cocuklu olacagm:DDkamuda calısıyorum burda sizlerle olmayı sevıyorum yarısmacı ardk.basarılar dılıorum heee:DD

Back