• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

herkese günaydın kızlar.

ben sabahları annem cama çıkıyor 1 dakika görüyorum çıkıştada birşeyler almaya uğruyorum 1 dk ama yarın çıkışta uğramam heralde dün yemek aldım bugünde bulgur alacağım marketten alacağım dedim ama çok ısrar etti çıkışta gel al diye görmek istiyor ya ondan kıyamam kuzuma ben ya
ya kızlar annem aradı şimdi sana 1 bardaktan bulgur pilavı yapayım mı hemen diyor dedim sen yaparsan ben yapmayı nasıl öğreneceğim sakın yapma alıştırma beni böyle tamam haklısın çıkışta gel mutlaka bulguru bekliyorum dedi kıyamam hiç ya

oyyy buketim kıyamam..

nabıyonuz şekerler neler var neler yok her zamanki gibi işler yoğun gelemiyorum bu aralar pek fazla kusura bakmayın olurmu eşimde gececi yanlızım bu akşam evde örgü örüyorum deli gibi serviste gelip giderken bile örüyorum yolda arabada örgü ören birini görürseniz bilin ki benimmm :1::1::1:

nurgülüm ne örüyosun bebek hırkası yeleğimi yine.

slm kızlar gelemiyorum arık sizin yanınıza...pazar,p.tesi yatılı misafirlerim vardı.mahvoldu evim :( bugünde temizlikle uğraştım.yarında halılarımı falan vericem yıkatmaya.b,de eşim işten ayrıldı :( :( şimdi beraber oturucaz evde o yüzden çok sık gelemem.dualarınızı eksik etmeyin bizden bir an önce bulalım iş:(

nilgüncüm hayırlısı olsun hakkınızdan tez zamanda güzel işler bulun inşallah.

günaydın kızlarrrr bugun işlerm epey haffledı sızlerleyımm:DDD

bukett anlat bakalm nasıl gectı düğün resm beklıoss heyecanla

aslıcm sen napıosu konuşamadk ne zamandr

Burda yağmur yok ama hava çok soğuk yaa
bende donuyorum ısıtamadım kendimi bir türlü parmaklarım bz gibi

dikkat et gözde hasta olma.

yeni gelinler de dikkat etsin ben eskidim artık yıllandım neredeyse.
kızlar dün fasulye ıslatmıştım.

ama eve gidip fasulye ve pilav yapmak 1 saati bulacaktı. dedim dışarıda yiyelim. dışarıda yedik. sonra ben kuaföre geçtim kaşlarım için.
eve geldim bugün için fasulye ve pilav yaptım çay içtik.
3 gün falan yeter o ikisi bize. biraz üstüste olacak ama.
ben yarın bursadan geç döncem eşime yemek olmuş olur.

sizde ne var ne yok.

ayak fanı var oh mis gibi açtım ayaklarım ısındımı tüm vucudum ısınıyor

denizim günaydın balım nasılsın
üşütme

Günaydın canım sorma ya az önce camdaydı gene konuştuk biraz bana buzluk böreği hazırlıyormuş aklında hep ben varım kıyamam ya en zaman arasam babanenle senden bahsediyoruz diyor

buketim ilk zamanlar alışmaları çok zor oluyor. akşam eve geliş saatlerin çok zor geliyor diyordu babam. hep yolumu gözlüyorlarmış.

denizim günaydın balım nasılsın
üşütme

buketim ilk zamanlar alışmaları çok zor oluyor. akşam eve geliş saatlerin çok zor geliyor diyordu babam. hep yolumu gözlüyorlarmış.

zamanla alışılır mutlaka ama bu zamanlar zor geçecek gibi duruyor babamla işten dolayı sürekli görüşüyoruz da annemde böyle yollarımı gözlüyor işte şimdi babanem evde ondan çıkmıyordur ama sonra sık sık dükkana baskın yapmasını bekliyorum

zamanla alışılır mutlaka ama bu zamanlar zor geçecek gibi duruyor babamla işten dolayı sürekli görüşüyoruz da annemde böyle yollarımı gözlüyor işte şimdi babanem evde ondan çıkmıyordur ama sonra sık sık dükkana baskın yapmasını bekliyorum

evle dükkan çok yakındı dimi buket.
yarın akşam ne yemek yapıcaksın?

ayşemde burdaymış:DDDiyimm aysecm dün epey yogun bı gün gecrdm şimdi biras sizlerle dinleniorum bugün eşimle nöbetçiyiz öyle işte sen neler yapıorsun

yelizcim iyi eşinle nöbetin denk gelmiş canım. eşinin eli iyileştimi?
nasıl gidiyor bayadır görüşemiyoruz.

dün ne oldu da yoğundun.
nöbet yarın sabaha kadar mı?

bende iyiyim yeni işimde bugün 1 ay oldu alışmaya çalışıyorum.
annemler memlekette özledim.

günaydın kızlarrrr bugun işlerm epey haffledı sızlerleyımm:DDD

bukett anlat bakalm nasıl gectı düğün resm beklıoss heyecanla

aslıcm sen napıosu konuşamadk ne zamandr

herşey çok güzel geçti canım dün detayllı anlattım bende heyecanla bekliyorum fotoları

bukooo hiç makinelerde yok mu kızz ben sizin için taa öncesinden yüklemiştim resimlerii :(( bul buluştur bebişimm böyle beklersekk oooo:)

herkes kendini çekmiş kuzum ya bir görümcemde var oda atsın hemen ekleyeceğim buraya. Salondaki çekilenleride alacağız inşallah o zaman bayağı bir foto olur

Son düzenleme:
Bizimkiler benden ayrı yaşamaya alışık olduğu için hiç böle problemlerin duyusallıklar fln olmıcak çok mutluyum o yüzden
şimdi nasılsa evlenincede öle olacak zaten annemi 15 günde bir hafta sonu fln görüyorum hergün tel de konuşuyorum o yüzden alemden ayrı şehirde yaşamaktan ve erken yaşta evden ayrılıp kendi evimde yaşamaktan çok mutluyum

herşey çok güzel geçti canım dün detayllı anlattım bende heyecanla bekliyorum fotoları
herkes kendini çekmiş kuzum ya bir görümcemde var oda atsın hemen ekleyeceğim buraya. Salondaki çekilenleride alacağız inşallah o zaman bayağı bir foto olur

buketim ben nikah sonrası hemen nikahta çekilen cdyi aldım. balayına giderken elimdeydi. birde foto makinemi vermiştim birine çeksin diye de ondan da aldım. baya foto vardı elimde. nasıl olduğunu şimdiye kadar göremeden nası durabildin.

adacımmmm hoşgeldin canımmm
naber nasılsın.

yelizcim iyi eşinle nöbetin denk gelmiş canım. eşinin eli iyileştimi?
nasıl gidiyor bayadır görüşemiyoruz.

dün ne oldu da yoğundun.
nöbet yarın sabaha kadar mı?

bende iyiyim yeni işimde bugün 1 ay oldu alışmaya çalışıyorum.
annemler memlekette özledim.

şükrler olsn eşimn eli daha iyi nöbetimizn denk gelmesi iyi olduda yogunluktan gorusemıoski yaa:(((eşimn nöbeti daha yogun cunku 24 saat calısıyor bn 12 saat gece 12 de eve gidioruz dinlenmye ertesı gün mesaiye devam ettimiz icin

yeni iş yernden memnunmusn peki alıştın mı

Bizimkiler benden ayrı yaşamaya alışık olduğu için hiç böle problemlerin duyusallıklar fln olmıcak çok mutluyum o yüzden
şimdi nasılsa evlenincede öle olacak zaten annemi 15 günde bir hafta sonu fln görüyorum hergün tel de konuşuyorum o yüzden alemden ayrı şehirde yaşamaktan ve erken yaşta evden ayrılıp kendi evimde yaşamaktan çok mutluyum

evet gözde sen şanslısın.

Back