- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #101.261
herkese günaydın kızlar.
oyyy buketim kıyamam..
nurgülüm ne örüyosun bebek hırkası yeleğimi yine.
nilgüncüm hayırlısı olsun hakkınızdan tez zamanda güzel işler bulun inşallah.
ben sabahları annem cama çıkıyor 1 dakika görüyorum çıkıştada birşeyler almaya uğruyorum 1 dk ama yarın çıkışta uğramam heralde dün yemek aldım bugünde bulgur alacağım marketten alacağım dedim ama çok ısrar etti çıkışta gel al diye görmek istiyor ya ondan kıyamam kuzuma ben ya
ya kızlar annem aradı şimdi sana 1 bardaktan bulgur pilavı yapayım mı hemen diyor dedim sen yaparsan ben yapmayı nasıl öğreneceğim sakın yapma alıştırma beni böyle tamam haklısın çıkışta gel mutlaka bulguru bekliyorum dedi kıyamam hiç ya
oyyy buketim kıyamam..
nabıyonuz şekerler neler var neler yok her zamanki gibi işler yoğun gelemiyorum bu aralar pek fazla kusura bakmayın olurmu eşimde gececi yanlızım bu akşam evde örgü örüyorum deli gibi serviste gelip giderken bile örüyorum yolda arabada örgü ören birini görürseniz bilin ki benimmm![]()
nurgülüm ne örüyosun bebek hırkası yeleğimi yine.
slm kızlar gelemiyorum arık sizin yanınıza...pazar,p.tesi yatılı misafirlerim vardı.mahvoldu evimbugünde temizlikle uğraştım.yarında halılarımı falan vericem yıkatmaya.b,de eşim işten ayrıldı
![]()
şimdi beraber oturucaz evde o yüzden çok sık gelemem.dualarınızı eksik etmeyin bizden bir an önce bulalım iş
![]()
nilgüncüm hayırlısı olsun hakkınızdan tez zamanda güzel işler bulun inşallah.