• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın ayşe ablamm:)

Evet kızlar albüm hazır bakabilirsiniz.Pek fazla resmimiz yok elimizde ama olanı ekledim.

baktım nilaycım süpersiniz. eşinin yüzü çok temiz. efendi birine benziyor.
Allah bir ömür mutlu etsin.

günaydın kızlar ben de geldim. çok yorgunum bu aralar halsizlik varr. akşama anneme gideceğim bana karalahana dolması yapmış

kübracım hoşgeldin canım, dikkat et kendine hasta olma.

Günaydın kızlar...
Herkese güzel bir gün diliyorum.Fırsat buldukça takip etmeye devam ediyorum sizi:)))Stresimi burayı okuyarak atıyorum:D

senacım günaydın seninde güzel geçsin.

sorma bende karnıbaharı öyle yapmaya zor ikna ettim hatta tam ikna edemedim yemek yapsan daha iyi ama yinede sen bilirsin dedi:) Bu arada biri bizim kk daki sarı kafa simgelerimizi mi çalmış bende çıkmıyorlar

buketcim bende de çıkmadı canım.

geçmiş olsun yelizcim cana gelicene maa gelsin sana bişey olmamışya
okut sende bi kendin eşni

aa ben atlamışım geçmiş olsun o zaman canım sen iyisin dimi

Günaydın canım benimmm

Canım çok geçmiş olsun. Sana bişi olmamış çok şükür.
Cana geliceğine mala gelsin diyelim boşver üzülme.

canım çok geçmiş olsun iyi ki sana bşy olmamış çok şükür

teşkkr ederm kızlarr bizde öyle dios artk bn gayet iyyim duvarda saglam olan arabaya oldu:DDmaaşı alınca yaptırızz artk saolun kızlar

geçmiş olsun yelizcim cana gelicene maa gelsin sana bişey olmamışya
okut sende bi kendin eşni

aa ben atlamışım geçmiş olsun o zaman canım sen iyisin dimi

Günaydın canım benimmm

Canım çok geçmiş olsun. Sana bişi olmamış çok şükür.
Cana geliceğine mala gelsin diyelim boşver üzülme.

canım çok geçmiş olsun iyi ki sana bşy olmamış çok şükür

teşkkr ederm kızlarr bizde öyle dios artk bn gayet iyyim duvarda saglam olan arabaya oldu:DDmaaşı alınca yaptırızz artk saolun kızlar

buket ben kurufasülye yaptım yarım bardaktan biraz daha fazladan yaptım ama 1 bardak dolmadı yani... geceden ıslattım ertesi akşam eve gidince yaptım 2 gün yendi canım.. bu arada benimki hiç okadar zahmetli olmadı yarım saatte pişti hemde normal tencerede yani :) :)

nilaycım baktım resimlerinize çok güzelsiniz ne güzel gülümsemişşin eşinde sende
allah mutluluğunuzu daim etsin
hiç ayırmasın sizi (nazar boncuğu koyamıyorummm amaaaaaaaa)

nilaycım baktım resimlerinize çok güzelsiniz ne güzel gülümsemişşin eşinde sende
allah mutluluğunuzu daim etsin
hiç ayırmasın sizi (nazar boncuğu koyamıyorummm amaaaaaaaa)

Teşekkür ederim canımcım.
İkimizde çok şaşkın bir o kadarda mutluyduk.
Ben babam üzüldüğü için çok rahat hareket edemedim ama annemde diyorki birbirinize bakışlarınız bile o kadar farklı ki nilay herkes hayran kaldı.
Allahım hepimizin yuvasını nazarlardan korusun allahım bir ömür boyu sağlıkla,mutlu,huzurlu yaşamayı nasip etsin.

tupturuncu mrbh sennle hıc tansmadık sanrm bn yeliz evlı mutlu ınsallh vaktı zamanda geldıgndede cocuklu olacagm:DDkamuda calısıyorum burda sizlerle olmayı sevıyorum yarısmacı ardk.basarılar dılıorum heee:DD

kuzuuu sen beni tanımasanda ben seni tanıyorumm:)) bebişimmmm biraz tahmin etsen bulursun benii topikte kim eksikk ama isim verme

Özendim sizden. Bende yarın hazırlayayım eşime süpriz yapim. Ben evden çıkıyorum o eve gidiyo.
Masayı kurayım gidince hazır kahvaltı görsün :) Bide not yazayım. Bensiz yapıcak ama olsun =)

süper fikir aslıcım

ayşecim ben erken kalkamıyorum valla ne yalan söyleyim ama eşimde sabah sabah istemiyo zaten...
bende akşamdan 2 tane sandviç hazılıyorum eşim iş yerine gidince orda yiyo

eline sağlık gamzecim..

Teşekkür ederim canımcım.
İkimizde çok şaşkın bir o kadarda mutluyduk.
Ben babam üzüldüğü için çok rahat hareket edemedim ama annemde diyorki birbirinize bakışlarınız bile o kadar farklı ki nilay herkes hayran kaldı.
Allahım hepimizin yuvasını nazarlardan korusun allahım bir ömür boyu sağlıkla,mutlu,huzurlu yaşamayı nasip etsin.

maşallah...

kuzuuu sen beni tanımasanda ben seni tanıyorumm:)) bebişimmmm biraz tahmin etsen bulursun benii topikte kim eksikk ama isim verme

bence yeliz çözecek dalgayı.

Buğün sevdiceğimle 19. ayımız kızlarr:)

Tam 20. ayımızda 12 kasımda yani dünya evine giriyoruz allah nasip kısmet ederse.
Dün gece konuşuyoruzda.

12 martta sevgiliydik.
12 aralıkda sözlendik
1. yılımızda bir hafta sonra 19 martta nişanlandık.
12 kasımda kısmetse evleniyoruz.

Maşallah bize:)

Back