• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

teskkr ederm esracm bnde öyle dedm ama çok üzldm eşim nöbetciydi birde o gün o kadr agladm kı arabamn üstüne oturdum eski ama bnm arabam birde bnm hatamdı neyse artk olan oldu dıorum Rabbim beternden koruusn.

buketcm bnde bılmıom ama 2 kişilk ıcn tüpü yaktıgına degmez annenler falan yersınız beraber yada ertesı gune kalır 2 kişilk içn fasulye yapmaya degmez

ocağım doğalgazlıda ben 2 kişil bulgur pilavı yaptım her sabah 2 kişiye çay demliyorum fasülyede yaparım canım yeterki fazla yapmayayım

evet canım çok yakın 1 dk yürüme mesafesi eskiden ne güzel 1 dk da geliyordum şimdi metro bekle kaçırdım kaçırmadım telaş yaşa yetişmek için koştur sıkıntı oluyor ama yinede metroyu bile kaçırsam bugün olduğu gibi evden çıkıp dükkana gelmem 25 dk sürüyor hemen yakalarsam 15 dk. bu akşam kayınvalidemdeyim yarında beşamel soslu karnıbahar yapayım diyorum.

ayy benimde canım beşamelli karnıbahar çekiyo çok 2 gündürama yapmaya vaktim olmadı

Günaydınn fıstıklar
Kolum hala ağrıyo kaldıramıyorum ne aşıymış :) Dün akşam gözleme yaptım bende benim koca çok şaşırdı hem hamuru yoğurdum hem açtım hem pişirdim :)) Akşamdanda nohut ıslatım bugün nohut pilav yapıcam yanına cacık ohh miss gibi

aslında hava tam kuru fasulye nohut havası böle kapalı yağmurlu havalarda çok severim bende

ayy benimde canım beşamelli karnıbahar çekiyo çok 2 gündürama yapmaya vaktim olmadı

sorma bende karnıbaharı öyle yapmaya zor ikna ettim hatta tam ikna edemedim yemek yapsan daha iyi ama yinede sen bilirsin dedi:) Bu arada biri bizim kk daki sarı kafa simgelerimizi mi çalmış bende çıkmıyorlar

ya bnde sabah 7 de kalkıom kahvaltıy hazırlıom eşim buara grip olacak gibi meyva cıkarıom süt kahvaltııyı hazırlıom güselce giyinıom eşimi uyandırıom bnmki ayılamıo sevmıo pek yemıo hic hatta bu sabah yumurta hasladım zorla teptım agzına bnde kızıom uyan artk dıee

Back