- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.281
evle dükkan çok yakındı dimi buket.
yarın akşam ne yemek yapıcaksın?
şükrler olsn eşimn eli daha iyi nöbetimizn denk gelmesi iyi olduda yogunluktan gorusemıoski yaa((eşimn nöbeti daha yogun cunku 24 saat calısıyor bn 12 saat gece 12 de eve gidioruz dinlenmye ertesı gün mesaiye devam ettimiz icin
yeni iş yernden memnunmusn peki alıştın mı
Günaydınn fıstıklar
Kolum hala ağrıyo kaldıramıyorum ne aşıymış :) Dün akşam gözleme yaptım bende benim oca çok şaşırdı hem hamuru yoğurdum hem açtım hem pişirdim :)) Akşamdanda nohut ıslatım bugün nohut pilav yapıcam yanına cacık ohh miss gibi
superim naber bitanem.
bizimkiler benden ayrı yaşamaya alışık olduğu için hiç böle problemlerin duyusallıklar fln olmıcak çok mutluyum o yüzden
şimdi nasılsa evlenincede öle olacak zaten annemi 15 günde bir hafta sonu fln görüyorum hergün tel de konuşuyorum o yüzden alemden ayrı şehirde yaşamaktan ve erken yaşta evden ayrılıp kendi evimde yaşamaktan çok mutluyum
buketim ben nikah sonrası hemen nikahta çekilen cdyi aldım. balayına giderken elimdeydi. birde foto makinemi vermiştim birine çeksin diye de ondan da aldım. baya foto vardı elimde. nasıl olduğunu şimdiye kadar göremeden nası durabildin.
ohh afıyet olsunnn marıfetlı arkadasımızbnmde canm ne zamandr kurfasulye ıstıo ama denemye korkuom yapmazsam dıe
ohh afıyet olsunnn marıfetlı arkadasımızbnmde canm ne zamandr kurfasulye ıstıo ama denemye korkuom yapmazsam dıe
şimdilik memnunum gibi canım. eski işyerinin bazı artılarını arıyorum ama buranında artıları var.
nöbet yorucudur canım. hele eşinin ki 24 saat.
Allah kolaylık versin.
canım geçmiş olsun çok Allah korusun cana geliceğine mala gelsin de boşver. Yaparsın canım zor değil çok basit kurufasulye düdüklüdenmi kokuyosun sen? Tencerede yapma pişmez düdüklüde yapman lazım
2 kişilik için kaç bardak fasülye koyuyoruz bende onu merak ediyorum
buketcm bnde albume düğün resmlerımızı ekledm bak bakalm begenıcekmsn zira sennzevkıne guvenıom
Günaydınn fıstıklar
Kolum hala ağrıyo kaldıramıyorum ne aşıymış :) Dün akşam gözleme yaptım bende benim koca çok şaşırdı hem hamuru yoğurdum hem açtım hem pişirdim :)) Akşamdanda nohut ıslatım bugün nohut pilav yapıcam yanına cacık ohh miss gibi
buketcm bnde albume düğün resmlerımızı ekledm bak bakalm begenıcekmsn zira sennzevkıne guvenıom
kızlar buarada bn size söylemeym fırsatm olmadı ben efsane arabamla kaza yaptım ama bnde bir şey yok şükür araba 1 haftadr öylece duruyor
napim şevalcim yaaa
bildiğin gibi hep aynı monotonluk sabah iş akşam ev
burda sizleri dinliyorum
yeni evliler , heyecanlar
çok güzel oluyo gülümseyerek okuyorum
güzel güzel hayallere dalıyorum :)))
gözde tatlım sen ne iş yapıyodun
kızlar günaydınnnnn
Günaydın kızlar ben geldimmm:)
Birazdan nikah resimlerini ekliyeceğimm edoşumm özellikle haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?