- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.261
ben sabahları annem cama çıkıyor 1 dakika görüyorum çıkıştada birşeyler almaya uğruyorum 1 dk ama yarın çıkışta uğramam heralde dün yemek aldım bugünde bulgur alacağım marketten alacağım dedim ama çok ısrar etti çıkışta gel al diye görmek istiyor ya ondan kıyamam kuzuma ben ya
ya kızlar annem aradı şimdi sana 1 bardaktan bulgur pilavı yapayım mı hemen diyor dedim sen yaparsan ben yapmayı nasıl öğreneceğim sakın yapma alıştırma beni böyle tamam haklısın çıkışta gel mutlaka bulguru bekliyorum dedi kıyamam hiç ya
nabıyonuz şekerler neler var neler yok her zamanki gibi işler yoğun gelemiyorum bu aralar pek fazla kusura bakmayın olurmu eşimde gececi yanlızım bu akşam evde örgü örüyorum deli gibi serviste gelip giderken bile örüyorum yolda arabada örgü ören birini görürseniz bilin ki benimmm
slm kızlar gelemiyorum arık sizin yanınıza...pazar,p.tesi yatılı misafirlerim vardı.mahvoldu evimbugünde temizlikle uğraştım.yarında halılarımı falan vericem yıkatmaya.b,de eşim işten ayrıldı şimdi beraber oturucaz evde o yüzden çok sık gelemem.dualarınızı eksik etmeyin bizden bir an önce bulalım iş
Burda yağmur yok ama hava çok soğuk yaa
bende donuyorum ısıtamadım kendimi bir türlü parmaklarım bz gibi
herkese günaydın kızlar.
oyyy buketim kıyamam..
QUOTE]
Günaydın canım sorma ya az önce camdaydı gene konuştuk biraz bana buzluk böreği hazırlıyormuş aklında hep ben varım kıyamam ya en zaman arasam babanenle senden bahsediyoruz diyor
günaydın kızlarrrr bugun işlerm epey haffledı sızlerleyımmDD
bukett anlat bakalm nasıl gectı düğün resm beklıoss heyecanla
aslıcm sen napıosu konuşamadk ne zamandr
ayak fanı var oh mis gibi açtım ayaklarım ısındımı tüm vucudum ısınıyor
Günaydın canım sorma ya az önce camdaydı gene konuştuk biraz bana buzluk böreği hazırlıyormuş aklında hep ben varım kıyamam ya en zaman arasam babanenle senden bahsediyoruz diyor
denizzzz bebişimm sana bişi diyecemm bi gelsenee imoyaaa :)))
denizim günaydın balım nasılsın
üşütme
buketim ilk zamanlar alışmaları çok zor oluyor. akşam eve geliş saatlerin çok zor geliyor diyordu babam. hep yolumu gözlüyorlarmış.
zamanla alışılır mutlaka ama bu zamanlar zor geçecek gibi duruyor babamla işten dolayı sürekli görüşüyoruz da annemde böyle yollarımı gözlüyor işte şimdi babanem evde ondan çıkmıyordur ama sonra sık sık dükkana baskın yapmasını bekliyorum
adacımmmm hoşgeldin canımmm
naber nasılsın.
ayşemde burdaymışDDiyimm aysecm dün epey yogun bı gün gecrdm şimdi biras sizlerle dinleniorum bugün eşimle nöbetçiyiz öyle işte sen neler yapıorsun
günaydın kızlarrrr bugun işlerm epey haffledı sızlerleyımmDD
bukett anlat bakalm nasıl gectı düğün resm beklıoss heyecanla
aslıcm sen napıosu konuşamadk ne zamandr
bukooo hiç makinelerde yok mu kızz ben sizin için taa öncesinden yüklemiştim resimlerii( bul buluştur bebişimm böyle beklersekk oooo:)
herşey çok güzel geçti canım dün detayllı anlattım bende heyecanla bekliyorum fotoları
herkes kendini çekmiş kuzum ya bir görümcemde var oda atsın hemen ekleyeceğim buraya. Salondaki çekilenleride alacağız inşallah o zaman bayağı bir foto olur
adacımmmm hoşgeldin canımmm
naber nasılsın.
yelizcim iyi eşinle nöbetin denk gelmiş canım. eşinin eli iyileştimi?
nasıl gidiyor bayadır görüşemiyoruz.
dün ne oldu da yoğundun.
nöbet yarın sabaha kadar mı?
bende iyiyim yeni işimde bugün 1 ay oldu alışmaya çalışıyorum.
annemler memlekette özledim.
Bizimkiler benden ayrı yaşamaya alışık olduğu için hiç böle problemlerin duyusallıklar fln olmıcak çok mutluyum o yüzden
şimdi nasılsa evlenincede öle olacak zaten annemi 15 günde bir hafta sonu fln görüyorum hergün tel de konuşuyorum o yüzden alemden ayrı şehirde yaşamaktan ve erken yaşta evden ayrılıp kendi evimde yaşamaktan çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?