• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

meltemim eski nişanlınla ilgili yazdıklarını okudum canım. Allah seni o karakterde bi insandan korudu canım yat kalk dua et.
karşına sana layık olabilecek biri çıksın inşallah çooook mutlu ol...

bunların hiç birini sormadılar canım:) Dış çekim yaptırdık çok şükür yağmur sıkıntımız olmadı. ilk dans parçamız history un amor oldu. Kalabalıklık kişiye göre değişir ama şöyle söyleyeyim çağırdıklarımızın çoğu geldi beklediğimiz sayıya ulaştık. Takı olarakta toplam 53 t tane çeyrek altın 3 tane yarım altın 1 tane tam altın 9 tanede bilezik oldu canım 2 tanede bileklik 1 tane zincir kolyem oldu.

Allah bereket versin buketim..
resimlerini çok merak ediyorum
kaçta kapatıyorsun dükkanı. eşinle aynı saattemi olacaksınız evde genelde.

bunların hiç birini sormadılar canım:) Dış çekim yaptırdık çok şükür yağmur sıkıntımız olmadı. ilk dans parçamız history un amor oldu. Kalabalıklık kişiye göre değişir ama şöyle söyleyeyim çağırdıklarımızın çoğu geldi beklediğimiz sayıya ulaştık. Takı olarakta toplam 53 t tane çeyrek altın 3 tane yarım altın 1 tane tam altın 9 tanede bilezik oldu canım 2 tanede bileklik 1 tane zincir kolyem oldu.

Allah bereket versin buketim..
resimlerini çok merak ediyorum
kaçta kapatıyorsun dükkanı. eşinle aynı saattemi olacaksınız evde genelde.

Sevalcim saol balım saphire gitmişsiniz facede gördüm en çok begendigim yerlerden birisi sende gördüm aklıma geldi bizde gittik :))kızlar bu arada Zeyneplerin iş yeri denetim altında müfettişler var ondan dolayı gelemiyor bilginiz olsun onunla konustum buket bence elle temizlemek gerekecek gibi duruyor yeni bir elektrik süpürgesi gördüm ayaklı ucunda da havlu gibi bir şey var buharlı temizlik saglıyormuş anlamadım ben Eda'nın 10 ekimde raporu biticekti inş iyidir
meltemcim hangi gün gittin pazar mı.
keşke karşılaşsaydıkkk

4d helikopter simülatörüne de girdiniz mi canım?

evet buketcim herkes anladı videodada belli oluyor:1::1::1:

ayrıca nikah memurumuzda söylemişti gelin hanım damat beyin ayagına bastı diye herkes duydu:9::9:

bizdede eşim beni öpmeyi unuttu nikah memuru eşime diyor heyecandan gelini öpmeyi unuttun banada dedi bana dua et yoksa öpmeyecekti eşin seni tüm salon koptu:1:

aaa bak evet hatırladın ayşemm..
hakketen hiç düşünmemiştim..
bu adam niye böyle ayşemm..:26:

canım çok şükür memnunsun evlendiktken sonra evlenmeden beni çok kaygılandırıyodu bu kadar kavga ediyo olmanız ama şükür. birde canım sende alttan almıyosun gördüğüm mesela geçen nurgül bi sorun yaşadı. ikimizde akıl veriyoruz. ben suyuna git diyorum sen ezdirme kendini diyosun. :66:
Allah muhabbetinizi arttırsın eşinle canım daha daha iyi olsun amin.

Iyim meltemcim ne olsun akşam olsun istiyorum annemlerler vede kardeşciğim ilk kez gelicek evime düğnüden sonra valla seviniyorum tek ailemle vakit geçirebilceksem tabi

öyle işte sende çok salladın burayı zaten bir sessizlik topikte mevcuttu

denizim sen ramazanda almamışmıydın onları iftara.

15 dklık mesafemde hafta sonu görüşüyoruz ancak..bide perşembe eşimin maç günlerinde :1:

ben sabahları annem cama çıkıyor 1 dakika görüyorum çıkıştada birşeyler almaya uğruyorum 1 dk ama yarın çıkışta uğramam heralde dün yemek aldım bugünde bulgur alacağım marketten alacağım dedim ama çok ısrar etti çıkışta gel al diye görmek istiyor ya ondan kıyamam kuzuma ben ya

Back