2011 gelin adayları buyrun sohbete

beende var arnica bora canım ama ne demek istedin anlayamadım ben

hıh seni buldum sıkıştırayım İçindeki parfümünü damlattım hiç koku felan yapmadı canım ya 1. sorunum bu. 2. Sorunum ise sen kovayı boşalttığında akan suda saçlar tozlar oluyor mu yoksa onlar makinede biryerde toplanıyor sen elin mi atıyorsun

Sevalcim saol balım saphire gitmişsiniz facede gördüm en çok begendigim yerlerden birisi sende gördüm aklıma geldi bizde gittik :))kızlar bu arada Zeyneplerin iş yeri denetim altında müfettişler var ondan dolayı gelemiyor bilginiz olsun onunla konustum buket bence elle temizlemek gerekecek gibi duruyor yeni bir elektrik süpürgesi gördüm ayaklı ucunda da havlu gibi bir şey var buharlı temizlik saglıyormuş anlamadım ben Eda'nın 10 ekimde raporu biticekti inş iyidir

doğru ben artık kadın oldum dimi 5 gün mü benim önceden 3-4 gün sürerdi. Şimdilik bendede bulantı dışında pek birşey yapmadı canım. Hiç elime foto geçmediği için ekleyemedim canım

bana da eşim orkide almıştı 20 gün falan bakabildim soldu gitti. insan çok üzülüyor.

o zaman parfumu az koyuyosun canım çünkü benimkinde baya kokmuştu ama parfum bittiğinden beri ben bişey koymuyorum kokulu kokusuz çok farketmiyo ayy ama bi kere dalgınlıkla içine yüzey temizleyici dökmüşüm süpürdükten sonra silicem ya evi oda kova ve su olunca ona boşaltmışım farkında olmadan süpürgeyi bi alıştırdım süpürüyorum evi arkamı bi döndüm ne göreyim makineden köpükler fışkırıyo evin heryanına zar zor temizlemiştim Allah tan bişeyde olmadı ben kesin bozulur süpürge demiştm ama hala sağlam :) Evet canım kovayı boşaltırken suyla beraber gidiyo bütün pislikler elinle falan almıcaksın ben o pis suyu tuvalete döküyorum sonra kovayla parçalarını yıkıyorum biraz banyoda bırakıyorum kurusun diye ıslak kalınca koku yapabilir bide kullanmadığın zamanlarda ağzını tam kapatma kapağının o zamanda koku yapıyomuş ben bugüne kadar hiç koku problemi yaşamadım ama

nilay ilk zamanlar unut güzelim sen uyumayı sarılıp uyumak birde pehhhhhhhhh. sarıldığın an gittin kızım. masumiyet yok

kübracım dün saat 11 uyucaz güya. ben tutturdum uyumayalım diye. bak diyo uyumazsak başına gelceği biliyosun. çok güldük. neyseki ben uyumaya ikna oldum da uyuduk.

geçmiş olsun esracım. bebişine bol sağlık dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…