• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübracım dün saat 11 uyucaz güya. ben tutturdum uyumayalım diye. bak diyo uyumazsak başına gelceği biliyosun. çok güldük. neyseki ben uyumaya ikna oldum da uyuduk.

Ayy benimkide ne zaman yok daha erken uyumayalım desem o zaman yaramazlık yapalım diyo bende hemen yok uyuyalım deyip yatağa giriyorum :9::9::9:

buketcim dün yemek yaparken hep seni düşündüm buket napıyodur eli alışmışmıdır. diyerekten.

daha deneme fırsatım olmadıki canım annem yemek verdi onu ısıttım sadece birde salata ve ayran yaptım o kadar bu akşamada kaldı yemekten yarında kayınvalideme gideceğiz bir süre deneme fırsatım olmayacak gibi

o zaman parfumu az koyuyosun canım çünkü benimkinde baya kokmuştu ama parfum bittiğinden beri ben bişey koymuyorum kokulu kokusuz çok farketmiyo ayy ama bi kere dalgınlıkla içine yüzey temizleyici dökmüşüm süpürdükten sonra silicem ya evi oda kova ve su olunca ona boşaltmışım farkında olmadan :9: süpürgeyi bi alıştırdım süpürüyorum evi arkamı bi döndüm ne göreyim makineden köpükler fışkırıyo evin heryanına zar zor temizlemiştim Allah tan bişeyde olmadı ben kesin bozulur süpürge demiştm ama hala sağlam :) Evet canım kovayı boşaltırken suyla beraber gidiyo bütün pislikler elinle falan almıcaksın ben o pis suyu tuvalete döküyorum sonra kovayla parçalarını yıkıyorum biraz banyoda bırakıyorum kurusun diye ıslak kalınca koku yapabilir bide kullanmadığın zamanlarda ağzını tam kapatma kapağının o zamanda koku yapıyomuş ben bugüne kadar hiç koku problemi yaşamadım ama

hım tamam canım o zaman bir problem yok ki o zaman benimkine de bir dahakine parfümünü çok koyayım bakayım ne olacak bitincede mentollü kolonyam var ondan koyarım o köpürmez

bukooo bu ilaç 1 ayda ne zaman korumaya geçti başka yan destek alıyormusunuz sonra piyango çıkmasın sana :1:

tam 1 kutu bitti bugün canım hiç yan destek almadım 7 günden sonra ek korumaya gerek yok dedi eczacıda doktorda içindede öyle yazıyor. Regl oldum zaten canım bu ay vurmadı piyango ama önmüzdeki ayı bilemem:1:

tam 1 kutu bitti bugün canım hiç yan destek almadım 7 günden sonra ek korumaya gerek yok dedi eczacıda doktorda içindede öyle yazıyor. Regl oldum zaten canım bu ay vurmadı piyango ama önmüzdeki ayı bilemem:1:

anladım kuzumm gittin eczaneden direk aldın ve reglin ilk günü kullanmaya başladın öyle mi bebişim

İşlerimi toparladım geldim kızlar.
Kendimi pek aç hissetmiyorum o nedenle yemek yemedim.
Sadece kahve içiyorum afiyet olsun bana eşlik etmek isteyen buyursun.:68:

Turuncu konussun ya :)))denizim nasılsın kuzum yorumlarını özledim senin ya Emine film izle ben en çok film izlemeyi özledim

Günde en az 2 film izliyorum tatlım... hele ki işte böle yağmurlu havalar tam battaniye altında film izlemelik :))
tavsiye edecebileceğin film varsa açığım :)

İşlerimi toparladım geldim kızlar.
Kendimi pek aç hissetmiyorum o nedenle yemek yemedim.
Sadece kahve içiyorum afiyet olsun bana eşlik etmek isteyen buyursun.:68:

Ben isterdim ama evde kavhem kalmamış,şimdi bir koşu markete gidip gelicek yoğurt falanda almam lazım.. gelince eşlik edicem sana :)

anladım kuzumm gittin eczaneden direk aldın ve reglin ilk günü kullanmaya başladın öyle mi bebişim

Yok öyle yapmaım canım kadın doğumcuya gittim o yazdı reglin ilk günü kullanmaya başladım 7 gün ek koruma yeterli dedi biz evlendiğimizde 10 günü geçmişti o yüzden ek koruma yapmadık canım şuan reglim sorun yok yani

Back