• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın esraa hoşgeldin

bende sabah sağlık ocağına gittim. tsh tahlilim için kan vermiştim gelmişken bütün tahlillerini yapalım dediler sonuçları almaya gittim. hamdolsun hepsi iyi çıktı. 20 . haftalarda yapılıyor sanırım bu aşı. kaç doz vuruyorlar canım ben iki diye duydum.

çok sevindim canım iyi çıkmasına tansiyonunda normalmi benimki bu aralar biraz düşük ama hamilelikte düşüyomuş zaten. evet 20, haftalarda yapıyolar toplam 5 doz canım hepsini yaptırırsan ömür boyu tetenoz olmuyomuşsun hamilelikte iki doz 1 ay sonra bi daha yapıcaklar 3. doğumdan 6 ay sonraymıs sonraki 2 doz da 1 er yıl aralıklarla yapılıyomuş. Ama vurduğu yer 1-2 gün sızlıyomuş o yüzden fazla kullanmadığın koluna yapıyolar

çok sevindim canım iyi çıkmasına tansiyonunda normalmi benimki bu aralar biraz düşük ama hamilelikte düşüyomuş zaten. evet 20, haftalarda yapıyolar toplam 5 doz canım hepsini yaptırırsan ömür boyu tetenoz olmuyomuşsun hamilelikte iki doz 1 ay sonra bi daha yapıcaklar 3. doğumdan 6 ay sonraymıs sonraki 2 doz da 1 er yıl aralıklarla yapılıyomuş. Ama vurduğu yer 1-2 gün sızlıyomuş o yüzden fazla kullanmadığın koluna yapıyolar

tansiyon benimde hep düşük çıkıyor canım. sanırım normal çünkü dr um bişey demedi . gebelikte iki doz demekki doğruymuş. tavsiyen için sağol gittiğimde aklımda olsun. çalışırken birde kol ağrısı çekmeyelim.

Ya bu kız o kadar sakin sakin evlendiki hiç evlenmiş gibi gelmiyo bana:1:

evet biraz öyle oldu canım hiç birşeyi kendim yapmadım hep aranızdaydım şimdide evde aradığım hiç birşeyi bulamıyorum:1: Sabah gene camdaydı annem konuştuk biraz bulgur pilavı yapacağım akşama dedim senin evde kalın bulgur yok ki ince bulgur var diyor ondan bile habersizim birde pilav yapacağım:1:

Buketçim güldürdün beni :) Benim eşimde pijamalı halimi çok şeker buluyor arada kendisi der kurbağalı pijamalarını giysene falan diye ama dantelli geceliklerimde hoşuna gitmiyor değil :) Erkekleri çözmek zor bu konuda :9:

Esracım o kalp atışlarını dinlemek çok heyecanlı,ben arkadaşımla gitmiştim bir keresinde onun bebişinde bile o kadar çok heyecanlandım ki kendim hamile olsam bayılırım herhalde :)))

Aylincim birde buradan kutlayayım şeker... Doğum günün kutlu olsunnnnnnn :54:

evet biraz öyle oldu canım hiç birşeyi kendim yapmadım hep aranızdaydım şimdide evde aradığım hiç birşeyi bulamıyorum:1: Sabah gene camdaydı annem konuştuk biraz bulgur pilavı yapacağım akşama dedim senin evde kalın bulgur yok ki ince bulgur var diyor ondan bile habersizim birde pilav yapacağım:1:

olsun belki bi yerden çıkar bulurum deseydin :60::60:

Ayy bukooo çok şekersin yaaa :1::1:

Senin gelecegini tahmin etmiştim o yüzden geldim çok çok merak ediyorum dügünün nasıl geçti?saçını nasıl yaptırdın?makyajını nasıl yaptılar?sen en iisi resim paylaş canım benim tekrar mutluluklar dilerim yok canım tonik makyaj yapılmadan önce uygulanır suratı nemlendirmek amacıyla nemlendirici de gece yatmadan önce temiz cilde uygulanır
günaydın canım bende seni bekliyordum meltemcim nişanda tonik temizleme sütü ve nemlendirici almışız ben bunları yatarken mi kullanacağım ve hangi sıra ile kullanacağım

Günadın canım aminnn

Günaydın canım hoşgeldin nerelerdesin?

inş hayırlısıyla fıstığım :34:

kız nerelerdesin seeennnn

Ben nerelerdeyim?Ben istdaydım merkezdeydim hiç izin kullanmadan full çalıştım çok da eglendim çok da güzel oldu ex nişanlım aradı bende kalan onun için çok degerli olan bir esyası vardı uguruydu onun onu istedi ben de vermiyorum sen ya da ailenden birisi gelip benden esyalarını alsaydı herseyini vericektim ben sana bir buçuk ay önce ne yapıyım dedigim zaman çöpe at demiştin ben de hepsini çöpe attım dedim sonra bir kıza beni arattı ben ....nişanlısıyım olabilir ben de bir ay önce nişanlısıydım dememkki herkesle nişanlanabilecek kalitede bir insan dedim o tlfonun hoporloru açıktır şimdi bu dediklerimi de duysun beni bir daha aramasın ya kızlar yanlış anlamayın siz herseyi biliyosunuz;ben aldatıldım bana ne dio biliomusunuz evet seni benimle aldattı beni tercih etti ben sana üzülüyorum sen kimsin ki bana üzülüyosun en azından benim onurlu bir yasantım var;böyle bir konusma yasadım iş yerindeyken yasadım bütün gün agladım sinirlerim bozuldu zor bir haftaydı benim için

hım ben toniği gece yatmadan kullanmayacağım o zaman canım anlaştık sağolasın. Makyajımı mavi pembe istedim yapmadılar mavi soğuk bir renkmiş diye gözlerimi yeşil siyah yaptılar şeftali tonlarında ruj ve allık kullandılar elimde 1 tek foto bile yok ki canım elime ulaşınca hemen koyacağım

Ama ben sana demiştim mavi pembe gelin makyajında olmaz :))şeftali tonları güzeldir dış mekan çekimi yaptırabildiniz mi?ilk dans parçanız ne oldu?dügün salonu kalabalıkmıydı?takın fazla oldu mu?ya belki kızlar sormuşlardır ama ben yoktum :)
hım ben toniği gece yatmadan kullanmayacağım o zaman canım anlaştık sağolasın. Makyajımı mavi pembe istedim yapmadılar mavi soğuk bir renkmiş diye gözlerimi yeşil siyah yaptılar şeftali tonlarında ruj ve allık kullandılar elimde 1 tek foto bile yok ki canım elime ulaşınca hemen koyacağım

Onun yüzünden şu an da tanımaya çalıştıgım insanla da çok kötü kavga ettik numaram kart vizitim gibi canım kaç senelik hattım bütün iş çevrem bu numara da yapacak bir şey yok ama degişti 'ben sana numaranı degiştir demedim mi?sen hala neden bekliyosun?küsmüştük ama barıştık
Offfffffffffff meltemim kıyamam sana ya
artık hayatından tamamen çıkar onu numaranı falan niye kapatmıyosun

Back