- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #101.061
Tünaydınnnn emoşumm hoş gelmişsinnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın esraa hoşgeldin
bende sabah sağlık ocağına gittim. tsh tahlilim için kan vermiştim gelmişken bütün tahlillerini yapalım dediler sonuçları almaya gittim. hamdolsun hepsi iyi çıktı. 20 . haftalarda yapılıyor sanırım bu aşı. kaç doz vuruyorlar canım ben iki diye duydum.
bende dinledim bugüne kadar bak şimdi anlatıyorum zaman çabuk geçiyor zülayhacım yakında anlatmaya başlarsın sende
Günaydın kızlar nasılsınız?
Günadın canım aminnnTünaydın lokumcuklarım... :)
Güzel bir gün olsun hepimiz için :)
Günaydın kızlar nasılsınız?
bende gülümseyerek anlatıyorum inan:)
hem dinlemek hemde yazmak hoşuma gidiyor.
Yakın bir tarihde senide dinliyeceğiz inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız?
çok sevindim canım iyi çıkmasına tansiyonunda normalmi benimki bu aralar biraz düşük ama hamilelikte düşüyomuş zaten. evet 20, haftalarda yapıyolar toplam 5 doz canım hepsini yaptırırsan ömür boyu tetenoz olmuyomuşsun hamilelikte iki doz 1 ay sonra bi daha yapıcaklar 3. doğumdan 6 ay sonraymıs sonraki 2 doz da 1 er yıl aralıklarla yapılıyomuş. Ama vurduğu yer 1-2 gün sızlıyomuş o yüzden fazla kullanmadığın koluna yapıyolar
Ya bu kız o kadar sakin sakin evlendiki hiç evlenmiş gibi gelmiyo bana
evet biraz öyle oldu canım hiç birşeyi kendim yapmadım hep aranızdaydım şimdide evde aradığım hiç birşeyi bulamıyorum Sabah gene camdaydı annem konuştuk biraz bulgur pilavı yapacağım akşama dedim senin evde kalın bulgur yok ki ince bulgur var diyor ondan bile habersizim birde pilav yapacağım
evet biraz öyle oldu canım hiç birşeyi kendim yapmadım hep aranızdaydım şimdide evde aradığım hiç birşeyi bulamıyorum Sabah gene camdaydı annem konuştuk biraz bulgur pilavı yapacağım akşama dedim senin evde kalın bulgur yok ki ince bulgur var diyor ondan bile habersizim birde pilav yapacağım
günaydın canım bende seni bekliyordum meltemcim nişanda tonik temizleme sütü ve nemlendirici almışız ben bunları yatarken mi kullanacağım ve hangi sıra ile kullanacağım
Günadın canım aminnn
Günaydın canım hoşgeldin nerelerdesin?
inş hayırlısıyla fıstığım
kız nerelerdesin seeennnn
hım ben toniği gece yatmadan kullanmayacağım o zaman canım anlaştık sağolasın. Makyajımı mavi pembe istedim yapmadılar mavi soğuk bir renkmiş diye gözlerimi yeşil siyah yaptılar şeftali tonlarında ruj ve allık kullandılar elimde 1 tek foto bile yok ki canım elime ulaşınca hemen koyacağım
Offfffffffffff meltemim kıyamam sana ya
artık hayatından tamamen çıkar onu numaranı falan niye kapatmıyosun