- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #101.101
beende var arnica bora canım ama ne demek istedin anlayamadım ben
hıh seni buldum sıkıştırayım
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beende var arnica bora canım ama ne demek istedin anlayamadım ben
akşama bende deneyeceğim sonucu bildiririm![]()
sağol canımcım..burda çello çalan bi arkadas var onla beraber kurs yeri araştırıyoruz
aylık 4 saat 220 tl![]()
spicycim. hayırlı olsun ilk reglin. kadınım benim :)
canım ilk 2 gün sönük geçiyor. sonra bi şiddetlenir gibi oluyor. 5-6. günde de bitiyor. normalde benim 7 gün sürerdi ilk 3 gün yoğun olurdu şimdi bu şekilde.
bana bi zararı olmadı gibi hapın. inş sana da olmaz kuzum.
resim ekledin mi?
bide cafelatte edamız geldimi kızlar?
aynen bende çiçek bakım engellisiyim düğünde salona bir bayiimizden orkide geldi ama çiçek nasıl güzel içim gidiyor onu eve almak için salonuma da çok yakışır ama sırf çiçeğin ömrünü düşündüğüm için kayınvalideme bıraktım nasılsa ona gidiyoruz görürüm onda artık yarın zaten yemeğe gideceğiz kayınvalideciğime
nişanlıyken gitmek istiyordun da tartışmıştınız ya o geldi aklıma canım..
süper oldu bence.
yoğurtlu havuçta koyabilirsin canım ben akşama yapacaktım eşimle istasyonda denk geldik eve birlikte geldik yapamadım. Ama rus salatasıda olur tabi
hıh seni buldum sıkıştırayımİçindeki parfümünü damlattım hiç koku felan yapmadı canım ya 1. sorunum bu. 2. Sorunum ise sen kovayı boşalttığında akan suda saçlar tozlar oluyor mu yoksa onlar makinede biryerde toplanıyor sen elin mi atıyorsun
Edoşşş kemanını güle güle kullan şeker... Biran önce öğrende bize müsic yap kuzumm :)))
aaa bak evet hatırladın ayşemm..
hakketen hiç düşünmemiştim..
bu adam niye böyle ayşemm..:26:
doğru ben artık kadın oldum dimi5 gün mü
benim önceden 3-4 gün sürerdi. Şimdilik bendede bulantı dışında pek birşey yapmadı canım. Hiç elime foto geçmediği için ekleyemedim canım
nilay ilk zamanlar unut güzelim sen uyumayı sarılıp uyumak birde pehhhhhhhhh. sarıldığın an gittin kızım. masumiyet yok![]()
bukooo bu ilaç 1 ayda ne zaman korumaya geçti başka yan destek alıyormusunuz sonra piyango çıkmasın sana![]()
Günaydınn leblebii şekerleriii
Aylincim doğum günün kutlu olsun canım kocacınla sevdiklerinle bir ömür geçirirsin inşallah nice yıllara,
Bende sabah sağlık ocağına gittim bebeğin kalp atışlarını dinlettiler çok heycanlı yaa içinde bi varlık var. Sonrada bana tetenoz aşısı yaptılar ay kolum çok acıyooo
sağol kuzucum..nasılsın iş görüşmen noldu?
kübracım dün saat 11 uyucaz güya. ben tutturdum uyumayalım diye. bak diyo uyumazsak başına gelceği biliyosun. çok güldük. neyseki ben uyumaya ikna oldum da uyuduk.
nabıyonuz beya kızanlarrr![]()