- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #101.081
Senin gelecegini tahmin etmiştim o yüzden geldim çok çok merak ediyorum dügünün nasıl geçti?saçını nasıl yaptırdın?makyajını nasıl yaptılar?sen en iisi resim paylaş canım benim tekrar mutluluklar dilerim yok canım tonik makyaj yapılmadan önce uygulanır suratı nemlendirmek amacıyla nemlendirici de gece yatmadan önce temiz cilde uygulanır
Ben nerelerdeyim?Ben istdaydım merkezdeydim hiç izin kullanmadan full çalıştım çok da eglendim çok da güzel oldu ex nişanlım aradı bende kalan onun için çok degerli olan bir esyası vardı uguruydu onun onu istedi ben de vermiyorum sen ya da ailenden birisi gelip benden esyalarını alsaydı herseyini vericektim ben sana bir buçuk ay önce ne yapıyım dedigim zaman çöpe at demiştin ben de hepsini çöpe attım dedim sonra bir kıza beni arattı ben ....nişanlısıyım olabilir ben de bir ay önce nişanlısıydım dememkki herkesle nişanlanabilecek kalitede bir insan dedim o tlfonun hoporloru açıktır şimdi bu dediklerimi de duysun beni bir daha aramasın ya kızlar yanlış anlamayın siz herseyi biliyosunuz;ben aldatıldım bana ne dio biliomusunuz evet seni benimle aldattı beni tercih etti ben sana üzülüyorum sen kimsin ki bana üzülüyosun en azından benim onurlu bir yasantım var;böyle bir konusma yasadım iş yerindeyken yasadım bütün gün agladım sinirlerim bozuldu zor bir haftaydı benim için
o kıza çokta fifi deseydin . ayh sanki bulunmaz hint kumaşını kapmış. almışsın başına sen belayı daha sana ne diyeyim deseydin. geri zekalı bu insanlar yaa