- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.081
Senin gelecegini tahmin etmiştim o yüzden geldim çok çok merak ediyorum dügünün nasıl geçti?saçını nasıl yaptırdın?makyajını nasıl yaptılar?sen en iisi resim paylaş canım benim tekrar mutluluklar dilerim yok canım tonik makyaj yapılmadan önce uygulanır suratı nemlendirmek amacıyla nemlendirici de gece yatmadan önce temiz cilde uygulanır
Ben nerelerdeyim?Ben istdaydım merkezdeydim hiç izin kullanmadan full çalıştım çok da eglendim çok da güzel oldu ex nişanlım aradı bende kalan onun için çok degerli olan bir esyası vardı uguruydu onun onu istedi ben de vermiyorum sen ya da ailenden birisi gelip benden esyalarını alsaydı herseyini vericektim ben sana bir buçuk ay önce ne yapıyım dedigim zaman çöpe at demiştin ben de hepsini çöpe attım dedim sonra bir kıza beni arattı ben ....nişanlısıyım olabilir ben de bir ay önce nişanlısıydım dememkki herkesle nişanlanabilecek kalitede bir insan dedim o tlfonun hoporloru açıktır şimdi bu dediklerimi de duysun beni bir daha aramasın ya kızlar yanlış anlamayın siz herseyi biliyosunuz;ben aldatıldım bana ne dio biliomusunuz evet seni benimle aldattı beni tercih etti ben sana üzülüyorum sen kimsin ki bana üzülüyosun en azından benim onurlu bir yasantım var;böyle bir konusma yasadım iş yerindeyken yasadım bütün gün agladım sinirlerim bozuldu zor bir haftaydı benim için
meltoşşşş benimm canım fahriyee :)) biraz düşünsnbulursun beni benden başka san akimse meltoşş demez meselaaa
Ama ben sana demiştim mavi pembe gelin makyajında olmaz :))şeftali tonları güzeldir dış mekan çekimi yaptırabildiniz mi?ilk dans parçanız ne oldu?dügün salonu kalabalıkmıydı?takın fazla oldu mu?ya belki kızlar sormuşlardır ama ben yoktum :)
:))fahriyecim
Bugün süpürge yapmam lazım ama nedense 2 gündür hiç enerjim yok...
Ben yaz çocuğuyum böyle yağmurlu havalar bana göre değilll :)))
kız senin süpürgen arnica boramıydı
Yok tatlım ben philips susuz torbasız olandan kullanıyorum :)
Buket benden daha sorular çıkar :)))arnica borayı ii hatırlattın memnunmusun almamı tavsiye ediyomusun odanın içerisi zaten koli dolu almışken onları da alıyım :)))sizin artık ihtiyacınız yoktur ama ben yine de anlatıyım esse'ye gittim eskiden en sevdigim magaza olan esse bende tam bir hayal kırıklıgı yasattı o orjinal ürünler gitmiş yerine gondol plastik ürünleri gelmiş ii de gondolun ürünlerini zaten heryerde bulabilirsin çenem düştü demiii hadisenin mavi elbisesine bayıldım sırt dekolteli olan bence alın bundan evli hatunlar
selam kızlar
meltem hoşgeldin nasılsın?
görüşemedik ne zamandır.
1 kere kullandım memnun kaldım sayılır canım sadece suyunu boşaltırken suda pislikler bende bir yerde toplanmadı suyla beraber aktı gitti onu soracaktım bende kullanana ben ters yerden mi döktüm acaba diye
sende hoşgeldin şevvalcim senide bekliyordum ben dün akşam beyaz hapın 3. gününde regl oldum gibi ama leke gibitüm adet dönemi böylemi geçiyor canım eskisi gibi kan gövdeyi götürmeyecek mi
Aylincim nice nice yıllara sevdiğinleeeeee
Yani kübracım eşinn pijamasını eşofmanını tişörtünü giyenini duymuştum ama atletiniduymamıştımm
aylin doğumgünün kutlu olsun canım iyiki doğdun yeni yaşın sana güzellikler getirsin.
edacım eşinin süprizini okudum dgünü için. çok beğendim. keman olayına özellikle. yeni yaşında çok mutlu ol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?