2011 gelin adayları buyrun sohbete

o kıza çokta fifi deseydin . ayh sanki bulunmaz hint kumaşını kapmış. almışsın başına sen belayı daha sana ne diyeyim deseydin. geri zekalı bu insanlar yaa

Aynen öyle kızımm benim verilmiş sadakam varmış beni Allah kurtardı :)ama bir daha aramazsın demi dio kekeleyerek kızı nasıl kandırdıysa o beni aramasın bana yeter dedim :)hani siz demiştiniz ya hepsi geçicek hepsi geçicek hepsi geçti :)))

bunların hiç birini sormadılar canım:) Dış çekim yaptırdık çok şükür yağmur sıkıntımız olmadı. ilk dans parçamız history un amor oldu. Kalabalıklık kişiye göre değişir ama şöyle söyleyeyim çağırdıklarımızın çoğu geldi beklediğimiz sayıya ulaştık. Takı olarakta toplam 53 t tane çeyrek altın 3 tane yarım altın 1 tane tam altın 9 tanede bilezik oldu canım 2 tanede bileklik 1 tane zincir kolyem oldu.

Bugün süpürge yapmam lazım ama nedense 2 gündür hiç enerjim yok...
Ben yaz çocuğuyum böyle yağmurlu havalar bana göre değilll :)))

Buket benden daha sorular çıkar :)))arnica borayı ii hatırlattın memnunmusun almamı tavsiye ediyomusun odanın içerisi zaten koli dolu almışken onları da alıyım :)))sizin artık ihtiyacınız yoktur ama ben yine de anlatıyım esse'ye gittim eskiden en sevdigim magaza olan esse bende tam bir hayal kırıklıgı yasattı o orjinal ürünler gitmiş yerine gondol plastik ürünleri gelmiş ii de gondolun ürünlerini zaten heryerde bulabilirsin çenem düştü demiii hadisenin mavi elbisesine bayıldım sırt dekolteli olan bence alın bundan evli hatunlar

1 kere kullandım memnun kaldım sayılır canım sadece suyunu boşaltırken suda pislikler bende bir yerde toplanmadı suyla beraber aktı gitti onu soracaktım bende kullanana ben ters yerden mi döktüm acaba diye

söyle buldunmu aradıgın aşkı söyle
yoksa yanlızmısın sen yineee
benim gibi boynu bükük gözü yaslı tek başıma..

kızlar annemi çok özledim ben

aylin doğumgünün kutlu olsun canım iyiki doğdun yeni yaşın sana güzellikler getirsin.

edacım eşinin süprizini okudum dgünü için. çok beğendim. keman olayına özellikle. yeni yaşında çok mutlu ol canım.

sende hoşgeldin şevvalcim senide bekliyordum ben dün akşam beyaz hapın 3. gününde regl oldum gibi ama leke gibitüm adet dönemi böylemi geçiyor canım eskisi gibi kan gövdeyi götürmeyecek mi

spicycim. hayırlı olsun ilk reglin. kadınım benim :)
canım ilk 2 gün sönük geçiyor. sonra bi şiddetlenir gibi oluyor. 5-6. günde de bitiyor. normalde benim 7 gün sürerdi ilk 3 gün yoğun olurdu şimdi bu şekilde.
bana bi zararı olmadı gibi hapın. inş sana da olmaz kuzum.
resim ekledin mi?

bide cafelatte edamız geldimi kızlar?

sağol canımcım..burda çello çalan bi arkadas var onla beraber kurs yeri araştırıyoruz
aylık 4 saat 220 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…