2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim kayınvalide bu hafta evimizi temizlicekdi güya ama kardeşine gitmiş kalmaya.
İki gündür yok.Gittiğinden sevdiceğimin haberi yok.Ben aradım öğrendimde sevdiceğime haber verdim.
İki gündür yanlız kocam eve geliyor birde yemekle uğraşıyor kıyamıyorum.Hava kötü olmasa süpriz yapıcam ama şimdi geç çıkarda dışarda beklersem hasta olurum diye korkuyorum.

hayallerini bozmak istemem canım ama çok uzun süre sarılarak uyuyamıyorsun bizim ikimizinde uykusu çok hafif kolum uyuşsa kıpırdatsam eşim uyanıyor o ayağını kıpırdatsa ben uyanıyorum o yüzden ilk 15 dakika sımsıkı sarılıyoruz uyku vaktinde popo popoya verip uyuyoruz

aynen bende öyle :))))))))))))))))))))))

eeeeeeee buket işlerin hafiflediğine göre detalı anlatabilirsin şimdi
siz evdemi geçirdiniz gecenizi
kayınvalidene el öpmeye ne zamn gittiniz
ağladın mı düğünden sonra ailenle vedalaşırken

Günaydınn leblebii şekerleriii

Aylincim doğum günün kutlu olsun canım kocacınla sevdiklerinle bir ömür geçirirsin inşallah nice yıllara,

Bende sabah sağlık ocağına gittim bebeğin kalp atışlarını dinlettiler çok heycanlı yaa içinde bi varlık var. Sonrada bana tetenoz aşısı yaptılar ay kolum çok acıyooo

nilay ilk zamanlar unut güzelim sen uyumayı sarılıp uyumak birde pehhhhhhhhh. sarıldığın an gittin kızım. masumiyet yok

Bunun bilincine geçen hafta vardım kübroşummm ama ben yinede hayalimde hep bu şekilde canlandırıyorum.
Biz artık evliyiz ve sadece düğün gününü bekliyoruz o yüzden bir adım daha yaklaştık birbirimize.
Daha doğrusu kocam bir adım daha yaklaştı bana.Yanlız kalmayı yasakladım ikimizede.
Karım değil misin diyor ben şoklardaa

eeeeeeee buket işlerin hafiflediğine göre detalı anlatabilirsin şimdi
siz evdemi geçirdiniz gecenizi
kayınvalidene el öpmeye ne zamn gittiniz
ağladın mı düğünden sonra ailenle vedalaşırken

Şuan daha musaitim canım istediğinizi sorabilirsiniz. Düğünden çıkınca kayınvalidemlere gittik yemek yedik orasıda kalabalıktı içki sofrası kuruldu erkekler içtiler eşimin pantolonunun üzerine oturttular ama nedenini bilmiyorum koltuk altlarıma ekmek koyup yağ süreceklerdi sonra kıyamadılar boşver dediler 2 ye doğru evimize gittik biz yatana kadar 4 e yaklaştı saat ama genede o geceyi evimizde geçirdik. Kayınvalidemlere el öpmeye ertesi gün yemeğe gittik canım bohçasınıda o zaman verdim. Döndüğümüz akşamda kayınvalideme yemeğe gittik. Düğünde hiç ağlamadım evden çıkarkende makyajın bozulmasın ağlama dediler güldürdüler ağlamadım ama kuaföre gitmek için evden çıkarken annemle evde yanlızdık ikimizde bağıra bağıra ağladık gelinliğim dükkandaydı dükkana kadar bağıra bağıra ağlayarak geldim

Ben mışıl mışıl uyuyorum buketim ama aynı şey sevdiceğim için geçerli değil.
Gerçi aynı yatakda nasıl olur bilemiyorum.Ben çok dağınık yatıyorum.
Otobüsde,tranvayda,film izlerken uykum varsa hemen dalıp gidiyorum.
Oy oy kocam ben rahat edeyim diye nasılda uğraşıyor.Canımdan can o benim.
Bende yapışık ikiz gibi uyumakdan hoşlanmıyorum sürekli döner dururum.Bakalım bizimki nasıl olacak.

süper ya sizleri dinlemek

günaydın esraa hoşgeldin

bende sabah sağlık ocağına gittim. tsh tahlilim için kan vermiştim gelmişken bütün tahlillerini yapalım dediler sonuçları almaya gittim. hamdolsun hepsi iyi çıktı. 20 . haftalarda yapılıyor sanırım bu aşı. kaç doz vuruyorlar canım ben iki diye duydum.

Gözlerim dolu dolu oldu buketim ya.Ay bakalım ben neler yapacağım.
Allahım hayırlısıyla o günü görmeyi nasip etsin inşallah.Bizde ilk geceyi evimizde geçireceğiz ertesi gün el öpmeyemi gitmemiz lazım acaba?Balayına pazartesi günü gideceğiz.Pazarı evde sakin sakin geçirmeyi planlıyorduk.

Valla biz hep sarılıp uyuyoruz tabi bazen ayrılmışta oluyoruz ben dönmüş oluyorum genelde
ama bazen de bi uyanıyorum hala birbizimize sımsıkı sarılmışız öyle uyumaya devam ediyoruz

bende dinledim bugüne kadar bak şimdi anlatıyorum zaman çabuk geçiyor zülayhacım yakında anlatmaya başlarsın sende

bilmem ama dinlemek çok hoşuma gidiyo

Bende sizlere anlatırken hoşlaşıyorum züleyhacımm

:)))) gülümseyerek okuyorum sizleri tatlımm

heyecanınızı ....
Acaba ben naparım diyorum

Hamiş bacılarım yaşadığınız heyecan mutluluk gerçekden paha biçilemez.
Allahım isteyen herkese nasip eylesin inşallah.Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…